Grafika do Aceraspire 5610

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Kream
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 10 zář 2007 12:17

Grafika do Aceraspire 5610

Příspěvekod Kream » 20 úno 2008 14:40

ja vim je to asi casto rozebirane tema , ale nemam cas tu projizdet ostatni temata. Takze rovnou k veci , na netu jsem nasel stranku a na ni bylo ze uz konecne je moznost pripojeni , pres jakysi adapter jehoz cena se priblizuje okolo 2000,- Kc a tak se ptam , jestli by mi toto tema nemohl nejak priblizit , popr. napsat kde se da zakoupit apod. Predme Diky

polo

Příspěvekod polo » 20 úno 2008 14:50

A ta stranka?, rad by som si to pozrel,ale pokial viem nic take sa unas nepredava...

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8774
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 20 úno 2008 14:55

Těžko ti tu někdo poradí, když nevíme o čem přesně mluvíš. Pokud má nějakou konkrétní stránku, tak ji sem hoď a pak se o daném způsobu budeme bavit.

Btw když tazatel threadu napíše explicitně, že nemá čas, tak si tim defakto může jen uškodit. Dá se to přeložit také jako: "jsem příliš líný, na to, abych si o tom něco našel, tak hledejte za mě".
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Kream
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 10 zář 2007 12:17

Příspěvekod Kream » 20 úno 2008 17:28

stranku jsem sice neprohlizel u sebe ale nasel jsem ji tu: http://notebook.cz/clanky/prislusenstvi ... ter-sis315

BTW: Kdyz nekdo studuje a pracuje dohromady , tak asi opravdu nema moc cas. Ale chapu tvoji obhajobu , sedis tu od rana do vecera a nudis se a stejnak ti to neda si rejpnout misto abys helpnul , ale pokud ti vadi ze ja sem "linej" tak proste neodepisuj pokud nechces. Jsou tu i jini lide kteri sou tak ochotni a radi pomohou , a myslim ze ti unika jeden z vyznamu fora a to by mohla byt treba "vzajemna pomoc"

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8774
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 20 úno 2008 17:44

První řádek mé odpovědi se týkal čistě upřesnéní tvého dotazu. Nevim, co na něm shledáváš špatného. Druhý řádek byl jen dobrou radou. Mně osobně je to jedno, ale někdo by tu na tebe mohl vystartovat (celkem často se to stává a nedivim se). Tvá reakce je tedy naprosto nepřiměřená. Žádný z významů fora mi vážně neuniká. Forum je tu, aby pomáhalo těm, co si nevědi rady, ne těm líným. Mimo to studuju a pracuju taky a nemyslim, že by to cokoli omlouvalo. Jinak máš pravdu. Sedim tu celý a den a pomáhám lidem. Ostatně jsem moderátor, tak se ani nediv. Máš s tím nějaký problém?

---------------------

Ale k věci. Ten adaptér je dle té mojí recenze, na kterou odkazuješ, dost pomalý. Připojíš to ale ke každému notebooku (koupíš ho třeba v kobe... v podstatě stačilo použít google). Osobně z univerzálních řešení bych volil Toshiba Dynadock DVI připojitelný taktéž přes USB (ten koupíš v mnoha eshopech - viz google).

Jinak celkové srovnání v ČR dostupných zařízení jsem se věnoval v tomto článku na svém blogu:
http://myego.cz/item/toshiba-dynadock-d ... pouzitelna (je to jednodušší než se prokousávat recenzema)
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8774
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 20 úno 2008 17:46

Všechny tyhle grafiky jsou buď jako samostatné (a velmi pomalé), nebo využívají výkonu hlavní grafiky v notebooku. V žádném případě z dostupných řešení nezískáš vyšší 3D výkon.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Kream
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 10 zář 2007 12:17

Příspěvekod Kream » 21 úno 2008 08:07

fajn , diky nevim proc to neslo hned. uzijte si to tu. normalne bych se hadal ale nemam cas 8)

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8774
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 21 úno 2008 09:53

Užijeme si to, až už tady nebude chodit nikdo jako ty.... ty vytížený studente :roll:

Každopádně téma zodpovězeno, takže LOCK
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti