Reinstalace Visty na VAIO, nejdou spustit Windows...

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Reinstalace Visty na VAIO, nejdou spustit Windows...

Příspěvekod jon_xo » 25 led 2010 23:22

Dobrý den,
mám problém se svým notebookem. Z nějakého důvodu se mi stalo to, že když zapnu počítač, naběhnou Visty s obrazovkou aktualizace Windows, fáze 3 ze 3, zůstane to na 0% a po chvíli se systém restartuje, a toto se opakuje pořád a pořád dokola. Nemůžu se dostat do Windows... Můžu takhle nějak přeinstalovat Visty přes nějaký vnitřní příkaz? Klidně i se ztrátou dat...

Děkuji.

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 26 led 2010 01:09

zkus se dostat tlacitkem pri bootu do rezimu vyberu a zkusit obnovit posledni funkcni konfiguraci. Magicke tlacitko je F8 :wink:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Příspěvekod jon_xo » 26 led 2010 21:24

zkoušel jsem, ale bohužel... :( :cry:

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 26 led 2010 23:18

a čo núdzový režim,ten nabehne???
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Příspěvekod jon_xo » 27 led 2010 10:00

No právě že ani ten ne, ten jsem zkoušel jako první, ale naběhnou zas ty aktualizace...

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 27 led 2010 12:25

a co posledni znama funkcni konfigurace? :wink: ja nekde o tomhle kolu zaseku cet. Taky jsem ho zazil pri viste a hned prvni ciste instalaci :? je to na googlu ale bouzel nemam cas hledat momentalne :roll:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou

Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220

MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Příspěvekod jon_xo » 27 led 2010 14:27

To taky nefunguje... Jinak kouknu na googlu už jsem hledal, zatím marně. Jinak šly by Visty přeinstalovat přes příkazový řádek? K němu se dostanu a navíc vidím, že na C: jsou všechna data...

lipovcan
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 206
Registrován: 16 pro 2007 22:59
Bydliště: Kladno

Příspěvekod lipovcan » 27 led 2010 17:25

Co takhle obnovit notebook do původního nastavení, když máš recovery partion tak to půjde...
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 27 led 2010 20:19

kedže píše,že na C: má všetky data,tak mu asi prechod do továrenského stavu nepríde vhod...ak je to naopak,tak to ti pomôže najrýchlejšie...

EDIT:Óóó sorry,tak som to troška zle prečítal :lol: :lol: :lol:
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Příspěvekod jon_xo » 28 led 2010 00:17

Problém je v tom, že já prostě NEMÁM jak vrátit notebook do původního nastavení... Do Vist se nedostanu a všechny systémové možnosti F1-F12 jsem už vyčerpal a pořád stejný. Tak mě ani nejde o ty data na HDD, mám většinu z toho uloženou na externim, jenom prostě ani vůbec nevim, jak to můžu obnovit do factory condition bez toho, abych musel do Win.

jon_xo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2010 23:18

Příspěvekod jon_xo » 28 led 2010 00:48

NEBO:

Jak bych udělal to, abych si jenom přeinstaloval systém? Stáhl bych si Visty, nainstaloval, přetáhl data a obnovil původní legální Visty od VAIO. Šlo by to takhle provést?


Zpět na „Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů