COMPAL FL90

notebooky VBI a vše kolem nich
EXTASY
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 11 pro 2007 11:04

Příspěvekod EXTASY » 11 bře 2008 12:55

Ahoj všem prosím prosím o radu. Chci si koupit WiFinu do NB a newim kam to pak mam píchnout a ještě když jsem si montoval NB tak jsem tam viděl nějaký 3 drátky volně puštěný ty předpokladam jsou k tý WiFině?
VBI Compal FL90v2, C2D T725O 2.OGHz, 2GB RAM 667mhz, nVidea 86OOM GT 512 MB RAM, Seagate 16OGB 72OOot./min., Windows Vista Ultimate, 3D Mark O6 3347p.

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

vypinani

Příspěvekod totti » 23 bře 2008 11:53

prosim poradte pri hrani age of empires3 se mi notas vzdycky vypne po asi 15 mnutech nevite prosim cim to muze byt? dekuji...

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Re: vypinani

Příspěvekod Gizmo_CZ » 23 bře 2008 12:57

totti píše:prosim poradte pri hrani age of empires3 se mi notas vzdycky vypne po asi 15 mnutech nevite prosim cim to muze byt? dekuji...


Co nastavení spánku nebo spořiče?? Co teploty GPU a CPU??
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)

2: Asus Z50X

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 24 bře 2008 11:33

tak pri jinych hrach mi to zatim neudelalo jen u toho a teplota cpu a gpu nevim ale zkousel jsem to i na minimalni detaily

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 25 bře 2008 16:34

Viděl bych to na problém někde ve hře
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

totti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 65
Registrován: 03 zář 2007 18:08

Příspěvekod totti » 26 bře 2008 20:28

Ale na jinem pc to nedela tak nevim no.

Hajan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 13 kvě 2007 14:31
Bydliště: Plánice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hajan » 03 dub 2008 15:33

zdravim mám dotaz pro ty co nenechavaj svy FL behat pod základními takty a trochu tomu přikuřují.... chtel byt taky ttochu zvednou nejakou tu frekvenci ale nevím za pomocí čeho bych to mohl udelat tak prosím o vsechny případné rady jo a program Riva Tuner uz sem zkousel a dobře s ním umím ( ze stolního PC) ale na svym FL se proste do moznosti taktováni proste nedeostanu...

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 03 dub 2008 22:54

ale dostanes. musis mit spravne ovladace a taktovat prez ovladacovou cast riva tuneru...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Gizmo_CZ
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 226
Registrován: 03 říj 2007 21:49
Bydliště: Prostějov

Příspěvekod Gizmo_CZ » 05 dub 2008 09:52

skejpa píše:ale dostanes. musis mit spravne ovladace a taktovat prez ovladacovou cast riva tuneru...


A musíš mít aktualní ovladače páč ty z CD jsou zamčeny proti taktování :-)
Compal FL90 ver.1 | Intel C2D T7250 2GHz | Nvidia GeForce 8600 GT 256MB 3DM05 7163bodů | Kingston 4GB DDR2 667MHz | Samsung 250GB 7200ot. |Webkamera 2MPix ,WiFi a/b/g/-n ,BlueTooth 50m | Win 7 ultimate 64bit originál :-)



2: Asus Z50X

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 05 dub 2008 11:17

samozrejme ze ne ty z CD. ty sou strasny. zkus z www . laptopvideo2go . com
tam ve foru si najdes ovladace ktere sou nejnovejsi, stahnes ovladac a soubor modded.inf, rozbalis ovladac, do rozbalene slozky ovladace zkopirujes ten soubor modded.inf a nainstalujes. ja mam ted tusim ovladace 174.12 a sem s nima spokojenej. jinak si to tu projdi protoze se to uz resilo nekolikrat :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

kubino
chodí často
Příspěvky: 804
Registrován: 15 čer 2007 19:07

Tv tuner

Příspěvekod kubino » 14 dub 2008 12:01

Pouzivate nekdo v FL90 tv tuner? Chtel bych si poridit tenhle do exprescard slotu, ale nevim jestli se to nebude moc zahrivat, protoze ten ECslot je dost blizko procaku a grafiky
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50861
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 14 dub 2008 15:28

šlo by přes tento konkrétní tv tuner nějak digitalizovat video z analogových pásek?
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 14 dub 2008 15:43

to kubino: V diskuzi pod tím tunerem někdo píše o tom, že se karta přehřeje a zhruba po hodině zatuhne celý notebook. Ale kdyžtak to zkus koupit a pak dej vědět, jak to dopadlo a kdyžtak si jí koupím :P
Naposledy upravil(a) heppma dne 14 dub 2008 19:48, celkem upraveno 1 x.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 14 dub 2008 16:49

ten tuner má kámoš a musím říct, že po hodině je horký až až...
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 15 dub 2008 22:29

Tuner topí jak sviň (v ruce se držet dá, tipnul bych tak 50°C), ale notebook mi teda ještě nezatuhl ani neblbne. Já s ním nemám problém 8)
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti