Problem s modemom Asus A6KM Q070

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Problem s modemom Asus A6KM Q070

Příspěvekod vito45 » 20 pro 2006 18:27

Problem je ten že keď sa pripojim na internet cez modem tak sa to tvari že som normlane pripojeny ale internet vôbec nič neťaha, ulita vypisuje tak 50B/s ale z ničoho nič občas ide tak 2-10s normalne tj. tak 4kB/s potom zase nič a do minuty spadne spojenie. Nejde ani ICQ ani web.
Volal som na infolinku tam preskušali vedenie, bolo ok na 100% (pred 6 mesiacmi ho kvoli nam opravovali :D ) inak nevedeli poradiť , z PC sa da v pohode pripojiť na internet.
Softwarova vybava je prakticky taka ista na PC aj na nb (WinXP je na nb angl), najnovšie ovladače
PC: modem: Microcom DeskPorte Internal/L
NB: Asus A6KM Q070 (novy)
Diki za odpoveď
PS: prosim žiadne komentare k dialup pripojeniu, tam kde sme sa presťahovali sa nič ine neda, diki

Ozi

Příspěvekod Ozi » 20 pro 2006 18:52

Klasický postup je rozdělit problém. Jiný modem v tvém bydlišti a připojení tvého notebooku s stávajícím modemem k jinému dialupu dává výsledky jaké?

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 20 pro 2006 19:17

jedine čo by som dosiahol by bolo asi ine zadane meno a heslo

Ozi

Příspěvekod Ozi » 20 pro 2006 19:50

Tak buďto je něco blbě v notebooku (i s modemem) nebo je něco blbě s linkou. Tím že vyzkoušíš co ti radím, tak tím to rozdělíš a budeš řešit jenom nefukční část. Tento postup nezaručuje vyřešení problému, jenom ukazuje cestu kudy jít.

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 20 pro 2006 22:04

ok, oskušam ale kamoš pride až v piatok domov

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 23 pro 2006 22:03

skušal som u kamoša a robi to to iste :(

Ozi

Příspěvekod Ozi » 25 pro 2006 21:48

Dobrý, takže modem v nb... tak teď budu vařit z vody:
1. Homologaci modem má? tedy u nás by to bylo od ČTÚ, nevím kdo je odpovědný za homologování zařízení na Slovensku
2. Někdy pomohou speciální řídící (AT) příkazy, kterí jsou specifické pro konkrétní model modemu-zkus dotaz do servisu
3.Polož dotaz do tady do fóra do sekce ASUS, aby ti to někdo z vlastníků vyzkoušel dial-up na svém stroji.

jurm
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 29 led 2007 01:13

Příspěvekod jurm » 29 led 2007 01:18

Chci se zeptat,jestli ste to už vyřešil.Mě to dělá to samé :( :( :(

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 04 úno 2007 18:03

zatial nie, snažim sa stiahnuť ovladače pre vistu a uvidim čo to bude robiť...


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: PetalBot a 12 hostů