FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 09 pro 2007 14:48

Chtel sem se zeptat, nevite jak donutit Vistu aby zaparkovala disk? V xp moznost zaparkovat disk je ale ve Viste to nemuzu najit.
VBI Compal FL90v2 (15,4", 1440x900 • T7500 2,2GHz 4MB L2 cache • 1x2GB RAM • GF 8600M GT 512MB • Seagate Momentus 120GB, 7200ot., SATA2• Wifi, Bluetooth • Windows Vista Ultimate 32bit CZ

stikka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 59
Registrován: 08 kvě 2007 12:42
Bydliště: Drnovice 693

Re: Koupě FL90 v.2

Příspěvekod stikka » 09 pro 2007 17:21

Jurasek píše:Chci si koupit FL90v.2 s procesorem 2,4 GHz a 2x2GB ramky a diskem 200Gb 7200 ot. Může mi to nějak pomoct při hraní her nebo je ta ramka zbytečně moc?

Tuto konfiguraci ti muzu jedine doporucit, fakt je to super, jinak mam vyhrady k prispeku od uzïvatele skejpa: Asi jsi se spletl a chtel jsi napsat at si poridi visty 64bit, protoze pod 32 bitovym systemem si to nacte jenom 3GB ramek.
Compal FL90v2, Geforce 8600GT 512MB,Intel Core2Duo T7700 2,4Ghz, 4GB DDR2 Ram 667mhz, 200GB 7200 HDD SATAII Seagate momentus + WD My book essential 500GB, Wifi, BT.

sergej73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 03 lis 2007 00:28

VBI Compal FL90v2

Příspěvekod sergej73 » 09 pro 2007 19:58

Prosim Vas je niekde na sk mozne zohnat VBI Compal FL90v2 ale hned ,vsade slubuju mame na sklade a ho***,sorry ale uz som s toho nekonecne sklamany

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 09 pro 2007 22:09

pokial budes brat Win Hlista tak tie 4 GB vyuzijes.. ale asi len koli viste a ne koli tym tvojim hram... ak chces usetri staci ti 2x1 GB a hid si XP a budes v pohode.. ;)
Mam to odskusane u seba.. pokial nebudem musiet na Vistu nejdem...
A mam to co si pisal len disk mam 100 GB a ramky len dve gigove..

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 09 pro 2007 23:38

dalsi chytrak... tak se koukni sem a uvidis jak sou XP napred i ve hrach...

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24169

http://www.firingsquad.com/hardware/amd ... /page4.asp

jinak samozrejme na visty staci k dokonale plynulemu chodu (i ve hrach) 2GB RAM. 1GB uz je spis na XPcka nebo na visty ale ne moc na hry. towdie tomu jiste rozumi. presne tyhle miluju. sam ma xpcka tak neco novyho musi byt ihned spatne - asi proto, ze to nema... chlape vzpamatuj se. visty sou sice pitvane ze vsech stran ale vsechny problemy se resej a ovladace uz sou taky hodne poladeny. ja nevidim duvod proc visty nebrat...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 10 pro 2007 00:10

Pretoze mam vistu Business doma.. a dost veci pod nou nejde jak ma.. :)
Takze preto ostavam na XPckach... dost programov ktore v skole pouzivame pod vistou nerozbehnem alebo s problemami ktore mi XP usetilo..a pravdu povediac som an tej viste nic zazracneho okrem designu nevidel..

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 10 pro 2007 00:13

nic moc zazracneho sem taky nevidel ale napriklad DX10 se muze hodit a taky podpora velkych vyrobcu notebooku pro vistu zacina vyrazne presahovat XP. ovladace se v mnohem vetsim meritku delaj na visty nez na XP apod. Ja mam teda k dispozici visty premium ale nevim, zatim mi vsechny programy sly... dokonce i ArchiCAD :) a hlavne proc tady bojuju. nerikam ze je na nich neco super prulomoveho ale pokudsi kupuje novy notas a visty ho prijdou stejne draho jako XPcka tak se mu uz vyplatej visty. nenabizi navic mnoho ale preci jen neco navic nabizej...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

swal
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 zář 2007 11:41

Příspěvekod swal » 10 pro 2007 00:44

naco zase otvarate tuto temu, kazdy ma svoju pravdu a svoje priority, reps. skusenosti.
JA osobne mam tiez nazor, ze naco Vistu. A to ze na vistu sa robia prednostne ovladace je pekna kravina, kedze ma mizerny podiel na trhu a vyrobcovia by isli proti sebe.... ja osobne na viistu prejdem az ked bude mat SP2 :D :D
nieco pre skejpu: http://www.dsl.sk/article.php?article=4912&title=
hlavne posledny odstavec s kompatibilitou

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 10 pro 2007 01:30

ony visty mozna SP mit nebudou. mozna to bude microsoft aktualizovat pouze a vyhradne pomoci malych opravnych balicku jako doposud. ale kdo vi. nicmene SP2 zatim nepotvrdili a ani se do toho nehrnou.

jinak nevim jaky uzivatel tam hodnotil programy a nefunkcnost. zkuste mi napsat nejaky program ktery ve vistach nejde. to by me zajimalo... ja jakozto docela zkuseny uzivatel, ktery pracuje na pocitaci denne a hry hraju taky denne tak jsem nemel problem s kompatibilitou programu. nemaj na mysli nejakej specializovane programy ? me jdou vazne vsechny hry, photoshop, mozila, total commnader, winamp, CPU-Z, audacity, PC suite, DC++,... nevim. asi pouzivam programy ktere zrovna jdou ? nemyslim si... ale pravdu mas v tom ze kazdej ma tu "svou" pravdu. zaryteho XPckare na visty neprekecas a naopak. ja si myslim ze kdyz na dva tydny nekomu date do vykoneho pocitace visty, tak ikdyby mel rad XP sebevic, tak uz si ty visty necha :) pokud to nebude nejakej programator apod...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

Cyber
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 10 pro 2007 07:37

Příspěvekod Cyber » 10 pro 2007 07:39

Zdravíčko,
zajímalo by mě, jestli dokáže fl90 v2 přehrávat hudbu z CD i při vypnutém systému, díky.

Miroslav Bulva
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 03 pro 2007 21:39

Příspěvekod Miroslav Bulva » 10 pro 2007 12:23

Mam takovy asi trivialni dotazek pro zbehle modifikatory.. ze stranek nvidie jsem si stahl driver na grafiku jako .exe soubor (169.09 na XP kdyby to nekoho zajimalo...), jak se v nem muzu povrtat a zmenit v nem .inf soubor? Stazeny na plose ho muzu tak maximalne instalovat, ne modifikovat8( :oops: Nebo jeste lepe, mohl by mi ten driver pleez nekdo poslat na mail UZ MODIFIKOVANY? Ten mail je :arrow: "moira.dva@centrum.cz", dik kazdemu kdo pomuze!

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 10 pro 2007 12:58

prave talcitko, vlastnosti, zmenit program na otevirani na notepad. Nebo rposte prejmenovat inf na txt, a otevrit, pak to prejmenovat zpet na inf.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 10 pro 2007 13:31

Prisiel mi email od P.Coufala z vbi.cz ze vraj nemozu registrovat moj fl90v2, pretoze som nekupil notes od autorizovaneho predajcu VBI...
Kupoval z vas niekto notebook nie od notebooknamiru.cz ale od ineho predajcu ktory nie je oficialnym vbi partnerom a mal problem s registraciou na vbi.cz? diky

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 10 pro 2007 17:55

ja to kupoval prez OK computers, coz je kameny obchod v pardubicich, ktery notas jakoby objednal (konfiguaci sem si urcil na webu a pouze zvolil nejblizsi obchod). ale to je oficialni partner. nikde sem nikdy neslysel o neoficialnim VBI prodeji... to snad ani nejde ne ? :D kde by ty notasy brali ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 10 pro 2007 18:27

swal píše:naco zase otvarate tuto temu, kazdy ma svoju pravdu a svoje priority, reps. skusenosti.
JA osobne mam tiez nazor, ze naco Vistu. A to ze na vistu sa robia prednostne ovladace je pekna kravina, kedze ma mizerny podiel na trhu a vyrobcovia by isli proti sebe.... ja osobne na viistu prejdem az ked bude mat SP2 :D :D
nieco pre skejpu: http://www.dsl.sk/article.php?article=4912&title=
hlavne posledny odstavec s kompatibilitou


ted sem si cetl test notebooku MSI GX600PX na svethardware a srovnavali tam vykon notebooku v XP v porovnani s vistama a dosli k prekvapivemu vysledku ze visty v nekterych testech predbihaj XPcka. jen v nekterych ale preci. secteno podtrzeno. kdyz ma clovek na vyber, NYNI uz muze jit do vist. pred pul rokem byly na hrani lepsi XP ted uz to tak neplati. ale ja vim sem stoura apod :)

http://www.svethardware.cz/art_doc-42B2 ... 92839.html
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů