FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
Skiller
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 04 pro 2007 15:37
Bydliště: PV

Příspěvekod Skiller » 07 pro 2007 13:22

je velkej rozdil ve vykonu NT ten HDD 7200ot/min a 5400ot/min. ?

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 07 pro 2007 14:59

samozrejme ze je, ide ale o to ci sa jedna o stary 5400 ot.disk alebo disk s kolmym zapisom, tie sa uz daju porovnavat s 7200...
btw. v com mozem podtaktovat graficku kartu? Lebo teraz mi everest ukazuje 65 st. v windowze a dost ma hreje na ruke..

kobop
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 147
Registrován: 26 bře 2007 17:42

Příspěvekod kobop » 07 pro 2007 16:32

to Skiller: Seagate momentus 5400 i 7200 ot. mají kolmý zápis, takže tento 5400 ot disk by se dal výkonnostně srovnat s 7200 bez kolmého zápisu. O kolik je na tom líp 7200 ot s kolmým zápisem od 7200 ot bez kolmého zápisu nevím. Někde tu byly testy před a po výměně disku z 5400 na 7200, ale už nevim o jaké disky se přesně jednalo
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2

Crabik
chodí často
Příspěvky: 899
Registrován: 19 lis 2006 00:44

Příspěvekod Crabik » 07 pro 2007 17:18

Nekde se to resilo, pokud ja mam se 7200ot. bez kolmeho zapisu prumerne cteni na 40,2 MB/s, tak 5400ot. s kolmym zapisem ma cteni nekde okolo 35-38 MB/s.

7200ot. s kolmym zapisem bude asi nekde nad 45 MB/s.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 08 pro 2007 10:50

Zdravim, mam tak trochu proble, nainstaloval sem ovladace na zvuk od realteku a zjevne se vsechno povedlo ale nehraje zvuk, dival sem se nanavod od pailtunera ale tenhle problem u me neni. Proste jako zvuk se mi nasackoval bluetooth handsfree a bluetooth stereo a pres realtek to hrat nechce. Ikdyz odinstaluju tybluetooth kraviny tak porad zvuk nehraje

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 08 pro 2007 11:01

tim bluetoothem to nebude. ja kdyz si dam summary systemu tak mi treba 3Dmark ukaze jako zvukovku ten bluetooth ale normalne mi hraje realtec. asi mas XP vid ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 08 pro 2007 11:11

jo xpcka, ono ten realtek je nainstalovany, dokonce vtom programu od realteku hraje zvuk(jak se nastavuje prostorovy zvuk atd.) ale winy o tom ovladaci jak by nechteli slyset

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 08 pro 2007 11:24

a mas videt v ovladacich zvuku nainstalovany ovladace BT audio headset a i ten realtec ? pokud je mas ve zvukach (meli by tam byt) tak je musis nastavit jako prioritni. pokud tam ten ovladac vubec nemas videt tak je neco spatne v instalaci ovladace asi...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 08 pro 2007 11:31

mam tam oboji dvoje, ale na ten realtek se to ne a zmenit, dokonce se zakazal ten bluetooth a porad nic.

Tady mate printscreen http://www.edisk.cz/stahni/82428/zvuk.JPG_87.44KB.html

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Příspěvekod skejpa » 08 pro 2007 11:58

hmm asi to bude nekde v upresnit nejaka blbost. ale takhle ti nepomuzu na dalku :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 08 pro 2007 13:18

Dalsi pokrok zjistil jsem z ve hrach zvuk jde normalne takze to asi fakt bude jen naky problem winu.

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 08 pro 2007 17:12

Tak sem to vyresil(obesel) instalaci win vista.

Ted sem udelal test vydrze s wifi, nastavil sem notes na usporny rezim, stahl jas na minimum a zapl wifi, vydrzel sem 2h 22minut coz si myslim je dobry vysledek na puvodni baterii.

Jurasek
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 09 pro 2007 13:39

Koupě FL90 v.2

Příspěvekod Jurasek » 09 pro 2007 13:43

Chci si koupit FL90v.2 s procesorem 2,4 GHz a 2x2GB ramky a diskem 200Gb 7200 ot. Může mi to nějak pomoct při hraní her nebo je ta ramka zbytečně moc?

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 09 pro 2007 14:30

Ramky neni nikdy malo ale aby si to vyuzil tak musis mit Vistu jinak cele 4GB nevyuzijes.

skejpa
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 30 led 2007 13:54
Bydliště: Pardubice

Re: Koupě FL90 v.2

Příspěvekod skejpa » 09 pro 2007 14:42

Jurasek píše:Chci si koupit FL90v.2 s procesorem 2,4 GHz a 2x2GB ramky a diskem 200Gb 7200 ot. Může mi to nějak pomoct při hraní her nebo je ta ramka zbytečně moc?


je to to nejlepsi co muzes mit :) 4GB je akorat :) a porid si visty 32bit a budes v klidu :)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti