FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
palituner
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 11 zář 2007 14:32
Bydliště: mezi kabelama

Příspěvekod palituner » 03 pro 2007 19:44

LU-2 píše:
LU-2 píše:Zdravim vas, nejak se mi nedari nainstalovat ovladace na webkamerku. Zkousel jsem drivery z prilozeneho CD, ze stranek VBI i jinych co jsem vygooglil, ale po kazdem restartnuti mi pise pruvodce novym hardwarem, ze byl rozpoznan novy: USB 2.0 Camera a po urceni cesty k ovladaci mi jej nenajde.

Prosim o pomoc, dik...


Opravdu mi nikdo neumí poradit, jak zprovoznit webkameru?


Aby ti někdo mohl poradit-popiš víc co ti to hlásí a ve správci HW máš vše OK nebo jak?
jinak v Tento počítač bys měl mít: Zobrazovací zařízení USB !?
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI

swal
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 30 zář 2007 11:41

ustavicne pracuje disk

Příspěvekod swal » 03 pro 2007 20:57

aj vam kazdu sekundu skube disk(blikne kontrolka)? aj ked nic nerobim, trochu divne..popripade ako to odstranit..
BTW: vo viste mi to nerobi ale vista suck len koli tomu na nu nepresedlam..

LU-2
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 26 lis 2007 14:48

Příspěvekod LU-2 » 03 pro 2007 21:03

palituner píše:
LU-2 píše:
LU-2 píše:Zdravim vas, nejak se mi nedari nainstalovat ovladace na webkamerku. Zkousel jsem drivery z prilozeneho CD, ze stranek VBI i jinych co jsem vygooglil, ale po kazdem restartnuti mi pise pruvodce novym hardwarem, ze byl rozpoznan novy: USB 2.0 Camera a po urceni cesty k ovladaci mi jej nenajde.

Prosim o pomoc, dik...


Opravdu mi nikdo neumí poradit, jak zprovoznit webkameru?


Aby ti někdo mohl poradit-popiš víc co ti to hlásí a ve správci HW máš vše OK nebo jak?
jinak v Tento počítač bys měl mít: Zobrazovací zařízení USB !?



Je mi trochu trapně...stačilo nainstalnout SP2

Sorry všem... :oops:
Compal FL90 v.2, T7500, 2GB, 8600GT, 120GB SATAII 7200 rpm, Win XPP

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Re: ustavicne pracuje disk

Příspěvekod towdie » 03 pro 2007 21:58

swal píše:aj vam kazdu sekundu skube disk(blikne kontrolka)? aj ked nic nerobim, trochu divne..popripade ako to odstranit..
BTW: vo viste mi to nerobi ale vista suck len koli tomu na nu nepresedlam..

mne take nic nerobi na XP a disk mam hitachi travelstar.. tak neviem..
Mozno to bude aj diskom...
popripade toto cukanie sa mi stazovalo par ludi co pouziva Ubuntu...ale tam to bude asi tiez skor diskom ako tym linuxom..

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 10:01

Vcera vecer sem obdnaval pres notebooknasplatky.cz a uz dneska rano mi volali ze to davaji montovat a do konce tydne by to melo byt. Sasi je pry zatim dost ale nenechavali by to na posledni tyden vanoc to pry nic nebude.
Sestavu sem bral tuhle tak snad sem vybral dobre:

Šasi Compal FL90.v2 15.4",S-ATA-II,SuperMulti,GF 8600M GT 512MB,Santa Rosa
Procesor Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500, BOX 2.20GHz, 800MHz FSB, 4MB L2
Paměť Kingston 2 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
Pevný disk SEAGATE Momentus 120GB, 7200ot., S-ATA-II, 8MB, 2.5", NCQ
Wifi+Bluetooth zdrama pres ISIC kartu

loRd_sTyLez

Příspěvekod loRd_sTyLez » 04 pro 2007 15:01

to hugo45: ta zostava, nie je to nahodou Nevada?

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 17:29

Ne delal sem to sam v konfiguratoru. Jak se tak ted divam tak Nevada snad ani uz neni, a myslim ze mela 160GB disk
Naposledy upravil(a) hugo45 dne 04 pro 2007 17:33, celkem upraveno 1 x.

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 04 pro 2007 17:31

hugo45 píše:Vcera vecer sem obdnaval pres notebooknasplatky.cz a uz dneska rano mi volali ze to davaji montovat a do konce tydne by to melo byt. Sasi je pry zatim dost ale nenechavali by to na posledni tyden vanoc to pry nic nebude.
Sestavu sem bral tuhle tak snad sem vybral dobre:

Šasi Compal FL90.v2 15.4",S-ATA-II,SuperMulti,GF 8600M GT 512MB,Santa Rosa
Procesor Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500, BOX 2.20GHz, 800MHz FSB, 4MB L2
Paměť Kingston 2 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
Pevný disk SEAGATE Momentus 120GB, 7200ot., S-ATA-II, 8MB, 2.5", NCQ
Wifi+Bluetooth zdrama pres ISIC kartu

Nebolo by lepsie zobrat dve Gigove ramky???
myslim ze by si tam mal este lespiu cenu.. a kedze to bezi v dual chanell tak asi aj rychlejsie.. :)

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 17:34

To je sice pekne ale kdyz budu rozsirovat na 4Gb tak by to bylo trosku neprakticke, vyslo by to asi o 200Kč levneji

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 04 pro 2007 17:37

Jaj no to hej....ale tak u mna to bol rozdiel cca 1400 sk bez dane.. noo
a hlavne myslim ze 4GB su aj tak zbytocne zatial.. kedze napr winXP nezobere viac ako 3...noo a zas investovat do ramky koli viste... to radsej nie.. :D

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 17:43

Jo no, vcera kdyz sem to objednaval tak sem chtel vzit 2x 1Gb protoze to este tak 2 dny zpatky vychazelo o dost levneji ale potom sem se na to podival znova a uz tobylo jen o 200Kč vic takze sem se uz nerozhodoval. No vistu uplne neodsuzuju chci ji tak zkusit dat a kdyztak se vratim k xpckum.
Naposledy upravil(a) hugo45 dne 04 pro 2007 17:44, celkem upraveno 1 x.

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 04 pro 2007 17:44

sak to je na tebe... :) co si zoberies.. :)

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 17:46

Testoval si vydrz? Zajimalo by me kolik tak maximalne vydrzi

towdie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 77
Registrován: 29 zář 2007 23:22
Bydliště: Prešporok

Příspěvekod towdie » 04 pro 2007 17:49

baterka???? netestoval som.. mam totiz dve.. a dost casto som na nabijacke ked som na stole... pokial nejsom tak zalezi co robis... grafika zere dost vela napriklad.. alebo display na max.. takze to zalezi od nastaveni, baterky a co robis..

hugo45
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 14 srp 2007 20:52

Příspěvekod hugo45 » 04 pro 2007 17:53

No hlavne by me zajimala pustena wifinka+surfovani po netu. Jinak display na minimalni jas aby to setrilo co nejvic.


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů