Obsah fóra notebooky-forum.notebook.cz notebooky-forum.notebook.cz
Notebooky a vše kolem
 
  Přihlášení Přihlášení     NOVÝ UŽIVATEL NOVÝ UŽIVATEL     Hledat Hledat     Seznam uživatelů Seznam uživatelů     Uživatelské skupiny Uživatelské skupiny     FAQ FAQ  
Přihlášení
Uživatel:    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
T400- nefunkční tlačítko thinkvantage

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra notebooky-forum.notebook.cz -> notebooky Lenovo (dříve IBM)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adam B.
chodí sporadicky


Založen: 27.10.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: so 27.10.2012 15:01    Předmět: T400- nefunkční tlačítko thinkvantage Citovat

Dobrý den,
před pár dny jsem se stal majitelem repasovaného thinkpadu T400. Po prvním spuštění jsem zjistil, že nefungují klávesy ThinkVantage, regulace hlasitosti a vypnutí zvuků.
Nainstaloval jsem tedy Lenovo system update 5 a jeho prostřednictvím jsem instaloval všechny ovladače a vantage tools. Po této akci klávesy pro ovládání hlasitosti fungují, ale klávesa ThinkVantage stále nereaguje. Mohl by mi prosím někdo poradit jak jí zprovoznit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rossano
občas se tu ukáže


Založen: 4.9.2009
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: ne 28.10.2012 22:51    Předmět: Citovat

Ahoj. Nekupoval jsi tento T400 ve Zlíně, od nejmenované společnosti s r.o.? Pokud jsi ho kupoval od té společnosti, kterou mám(e) na mysli, tak tito se na repas vys*ali. Hardwarově nečistěný, nepřepastovávaný, nenainstalován ani jeden ThinkVantage software apod. Pokud výše uvedené sedí, ozvi se mi prosím, potřeboval bych si něco ověřit. Smile

K věci: Aby ti fungovalo modré tlačítko ThinkVantage, tak záleží, jaký máš OS. Pokud XP, stačí tam mít Maintenance center. Pokud Win Vista nebo Win7, tak máš dvě možnosti:
- Buď si nainstaluješ současný výchozí software: Lenovo Solution Center (najdeš na stránkách Lenovo) a zmáčknutí tlačítka bude vyvolávat právě onen LSC. Pokud ne, budeš si muset LSC tomu tlačítku ThinkVantage přiřadit podle tohoto návodu: [odkaz]
- Použiješ starší (podle mého názoru lepší a přehlednější) ThinkVantage tools od PC-Doctor. Instalací TVT se modrému tlačítku vše přiřadí samo, není potřeba harašit s registry. TVT z Lenovo.com nestáhneš, musíš si ho najít na internetu. Já ho našel na [odkaz]

Lze samozřejmě přiřadit modrému tlačítku ThinkVantage podle výše uvedeného návodu i jiný, libovolný program.
_________________

ThinkPad W530 | ThinkPad X300 | Relikvie: ThinkPad T60p | ThinkPad X61 | IBM ThinkPad T41 | Rodinné: ThinkPad T430s + ThinkPad T520i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adam B.
chodí sporadicky


Založen: 27.10.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út 30.10.2012 22:59    Předmět: Citovat

Děkuji za návody. Teď už vše funguje, tak jak by mělo.
Notebook byl koupen v Tachově a musím říct, že až na chybějící software si nemůžu na nic stěžovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rossano
občas se tu ukáže


Založen: 4.9.2009
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: st 31.10.2012 11:06    Předmět: Citovat

Není zač. Tachov neznám, takže to asi nebude to, co jsem měl na mysli. Nicméně sleduji trend, že servisáci na repas počítače doprovodný ovládací software neinstalují. Prý to není povinnost...
_________________

ThinkPad W530 | ThinkPad X300 | Relikvie: ThinkPad T60p | ThinkPad X61 | IBM ThinkPad T41 | Rodinné: ThinkPad T430s + ThinkPad T520i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Puppy
chodí často


Založen: 16.5.2006
Příspěvky: 1807

PříspěvekZaslal: st 31.10.2012 12:03    Předmět: Citovat

Nemel by tam byt po repasu originalni Lenovo preload ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rossano
občas se tu ukáže


Založen: 4.9.2009
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: st 31.10.2012 13:12    Předmět: Citovat

Odpovím asi takhle: MĚL BY. Ale nikde to není napsané, nikde na to není zákon, žádná regule, prostě nic (alespoň já o ničem nevím). Takže se na to kašle...
_________________

ThinkPad W530 | ThinkPad X300 | Relikvie: ThinkPad T60p | ThinkPad X61 | IBM ThinkPad T41 | Rodinné: ThinkPad T430s + ThinkPad T520i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rimmsi
chodí sporadicky


Založen: 22.8.2014
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá 22.08.2014 14:13    Předmět: Citovat

Zdravím, neměli by jste prosím link na stažení Maintenance center nebo na Thinkvantage Tools. Mám obdobný problém, koupil jsem použitý Thinkpad T60 z ebay a je tam Win7 ale bez utilit od Lenova. Chci tam dát XP a všechny programy od Lenova. Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiktak
chodí často


Založen: 4.5.2014
Příspěvky: 733

PříspěvekZaslal: pá 22.08.2014 15:51    Předmět: Citovat

Stále by měl fungovat Lenovo system update (Thinkpad verze) - po instalacvi si vybereš, co chceš naistalovat - na XP to najde opravdu 99% software a driverů, které můžeš použít.
_________________
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rimmsi
chodí sporadicky


Založen: 22.8.2014
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá 22.08.2014 16:15    Předmět: Citovat

Diky.Jdu to zkusit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rimmsi
chodí sporadicky


Založen: 22.8.2014
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá 22.08.2014 19:09    Předmět: Citovat

Zda se ze vsechno se nainstalovalo.Diky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radovan11
chodí sporadicky


Založen: 11.4.2015
Příspěvky: 5
Bydliště: Vsetín

PříspěvekZaslal: pá 10.03.2017 20:48    Předmět: Nefunguje tlačítko ThinkVantage Lenovo T61 Citovat

Hezký večer,mám ten samý problém- mám notebook Lenovo T61, a chtěl bych se zeptat jak to tlačítko ThinkVantage zprovoznit, aby to tlačítko Thinkvantage vyvolalo tu aplikaci Lenovo Solution center ve Windows 7, a ve Windows 10? Ve Windows Vista to tlačítko funguje- při zmáčknutí toho tlačítka vyvolá to aplikaci ThinkVantage Productivity center.

Je možné někde toto nastavit, nebo to tlačítko ThinkVantage už nebude funkční ve Windows 7 a ve Windows 10?

Nebo si musím někde stáhnout ještě nějakou aplikaci od Lenova aby to tlačítko fungovalo? Protože mám ještě jeden notebook Lenovo a tam mám Windows Vista a taky aplikaci diagnostickou od Lenova a tam jak jsem psal mě to tlačítko ThinkVantage funguje, ono to fungovalo i ve Windows 7,ve Windows 10 nevím- ale až do doby než jsem musel přeinstalovávat systém. od té doby mě to nefunguje.

Stáhnul jsem všechny možné aplikace od Lenova- včetně aplikace
Hotkey Features Integration
a Keyboard Customizer utility a nemůžu na to příjít- pořád mě to nefunguje.
Prosím co mám stáhnout ještě někde od Lenova aby to tlačítko fungovalo, nemůžu na to nikde příjít, nebo kde se to nastavuje. Děkuji Radovan
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rossano
občas se tu ukáže


Založen: 4.9.2009
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: st 15.03.2017 15:56    Předmět: Citovat

Dobrý den, ve 2. příspěvku v tomto tématu jsem zveřejnil odkaz, jak na to - jedná se jen o drobnou změnu v registrech. Pokud nechcete manipulovat s registry, tak druhou možností je prográmek, o kterém jsem hovořil v tématu ZDE.
_________________

ThinkPad W530 | ThinkPad X300 | Relikvie: ThinkPad T60p | ThinkPad X61 | IBM ThinkPad T41 | Rodinné: ThinkPad T430s + ThinkPad T520i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radovan11
chodí sporadicky


Založen: 11.4.2015
Příspěvky: 5
Bydliště: Vsetín

PříspěvekZaslal: st 15.03.2017 17:34    Předmět: ThinkVantage Citovat

Děkuji Vám,

ale já nechci všechny ty klávesy měnit- to jako funguje- ty ostatní klávesy já nepotřebuji měnit, já to chci tak jak to je originální.

já chci jenom to tlačítko ThninkVantage aby vyvolalo při zmáčknutí- tak to bylo originál tu aplikaci ve windows 7- tu aplikaci lenovo solution center a ve Windows 10 to samé

Jak to mám prosím udělat- v těch registrech- jak to mám prosím tam někde najít. Jako než jsem přeinstalovával Windows tak to fungovalo ale teď to nefunguje

Jako nechci to nějak rozdrbat, stýhnul jsem si ten prográmek hotkey, prostě nerozumím tomu, škoda že tu nemůžu ani obrázek vložit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zivan
stálý uživatel


Založen: 26.5.2008
Příspěvky: 3366
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: st 15.03.2017 22:35    Předmět: Citovat

Co jsem pochopil z odkazu na Googlu, tak Lenovo tlacitko ThinkVantage ve Windows 8 a 10 proste ignoruje.

Takze si stahni tu utilitu a vidis v ni v nabidce tlacitek ("Button") i ThinkVantage? Tak ho vyber a nastav odkaz treba k tomu Lenovo Solution Center.
_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Crucial M4 128GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radovan11
chodí sporadicky


Založen: 11.4.2015
Příspěvky: 5
Bydliště: Vsetín

PříspěvekZaslal: pá 17.03.2017 00:33    Předmět: ThinkVantage Citovat

Děkuji Vám, vyřešeno, stáhnul jsem si tu utilitu- bylo tam i mimo jiných tlačítek i ThinkVantage- přiřadil jsem to tlačítko tomu programu solution center, tak se to zobrazovalo i v originálu- sice nevím jestli jsem to dobře přiřadil, jsou tam i jakési ještě možnosti, zas tomu tak nerozumím a podařilo a už to funguje ta aplikace- sice to ještě píše hlášku:

An invalid argument was specified, jako neplatné, ale pak se to zobrazí. Myslím že je to dobré, děkuji Smile

Takže ve Windows 7 to teda už funguje, musím zkusit ještě ve Windows 10
_________________
Lenovo T61, IBM Thinkpad R32, IBM Thinkpad 760XL
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra notebooky-forum.notebook.cz -> notebooky Lenovo (dříve IBM) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbb.cz

Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu a inzerci třetích stran, prohlížením našich stránek s tím vyjadřujete souhlas.