Benq S32B - problémy s baterií

Gericom, Premio, Com4, ... (pro hojně diskutované značky zřídíme vlasatní skupinu)
Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Benq S32B - problémy s baterií

Příspěvekod Radebe » 27 úno 2012 10:00

Zdravím,
nemáte někdo notebook Benq S32B?? Potřeboval bych zjisti, jaká v něm byla originální verze biosu? A případně bych jí potřeboval poslat, jestli jí někdo máte, nebo jestli víte, kde by se nechala stáhnout??

Mám totiž problém s novou baterií a už jsem vyzkoušel 3 a stav je stále stejný. Nekomunikuje mi s NB - nesignalizuje stav, nenabije jí. V NB mám verzi biosu 1.18 a zkoušel jsem i 1.17 nevím teď jestli to je původní bios. A podle názorů by mohl být problém právě v biosu.

Díky za přízpěvky

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 27 úno 2012 16:49

... zkoušel jsem hledat na oficiálním webu benq, ale zdá se, že to s notebookama definitivně vzdali ... zkus http://benq.cz/support/contact/index.cf ... 56&query=4 ... třeba poradí

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 27 úno 2012 22:29

Jj zkoušel jsem, i jsem psal, ale na odpověď stále čekám...

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 28 úno 2012 22:14

Tak výrobce mi napsal, že bios ver 1.14 a 1.15 již nemají v databázi :-( takže jestli ho nenajdu někde na netu tak mi je baterie k ničemu :-(

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 28 úno 2012 22:34

Beztak to nepomůže. Většinou maj na tohle pozitivní vliv jen novější BIOSy a ne starší. Ostatně psal jsem ti to i na vedlejším fóru.

Pokud máš baterku Avacom, tak se jí zbav, protože ti v tom nikdy fungovat nebude. Spíš bych zkusil znovu štěstí u té white energy.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 29 úno 2012 00:38

Radebe píše:Tak výrobce mi napsal


trochu jsme v redakci zalobovali :) ... ikdyž nepřišla povzbuzující zpráva, tak alepsoň odpověděli ... prý by se teoreticky dal BIOS ještě najít na některých stránkách z jíných zemí, ale sami nevědí, kde přesně ... a zkusili taky dotaz někam na centrálu, tak uvidíme

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 01 bře 2012 08:15

Díky, tak snad se ještě ozvou s lepší odpovědí. Určitě bych chtěl variantu s jiným biosem vyzkoušet.

Ještě mne napadá, není možné nějak zálohovat bios?? Kdyby někdo měl stejný NB, že by udělal zálohu, kterou bych si nahrál pak já.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 01 bře 2012 08:57

A jakou neoriginální baterii teď teda máš?
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 01 bře 2012 09:19

momentálně ten Avacom, Whiteenegy jsem vrátil

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 01 bře 2012 09:20

Hm, toho bych se radši zbavil.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 01 bře 2012 09:40

Ještě mám na to týden na vyzkoušení, pak ho když tak vrátim...

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 01 bře 2012 15:34

Radebe píše:momentálně ten Avacom, Whiteenegy jsem vrátil


White enegy taky nefungovala?

Radebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 úno 2012 09:32

Příspěvekod Radebe » 01 bře 2012 18:58

měl jsem 2 a chovali se úplně stejně


Zpět na „notebooky - ostatní značky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů