Jsou v X201 64 bit Windows 7 Pro ?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Puppy
chodí často
Příspěvky: 1878
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Jsou v X201 64 bit Windows 7 Pro ?

Příspěvekod Puppy » 17 črc 2010 20:13

Prosil bych nejakeho majitele ThinkPadu X201 zakoupeneho v CR (model NUS8UMC - Core i5, 4 GB RAM, WWAN) o informaci, jestli jsou tam pri prvnim spusteni na vyber 64 bitove Windows 7 Professional US English ?

Vzhledem k tomu, ze ta konfigurace ma 4 GB RAM by 32 bitova verze nedavala vubec smysl. Informace jsou v tomto dost rozporuplne, recenze na NotebookReview uvadi 64 bit, stejne tak Lenovo UK. Lenovo CZ web ovsem 32 bit :shock:

MartenP
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 449
Registrován: 08 srp 2007 13:41

Příspěvekod MartenP » 18 črc 2010 08:57

V tomto notebooku je pripravena bohuzel pouze 32-bit verze. Pri prvnim spusteni lze volit mezi ceskou nebo anglickou verzi. Ta druha se smaze.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1878
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 18 črc 2010 18:04

Uz jsem se lekl, ze by snad v tehle zemi slo koupit neco normalne :D :evil: Opravdu by me zajimalo, kdo takove pitomosti vymysli. Pred sesti lety jsem musel pres servis resit anglickou verzi Windows, ted zrejme bude treba podobnym zpusobem resit tu logicky spravnou.

Na Lenovo UK se da sice v konfiguraci taky vybrat 32 bit, ale 64 bit je tam samozrejme jako Recommended.

Jeste se zeptam, jestli pres ultrabase funguje DVI alespon na 1600x1200 ?

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 18 črc 2010 18:18

Přes DisplayPort-DVI kabel jde max 1920x1200 (resp cokoli jinýho single-link). Přes DisplayPort-DisplayPort max 2560x1600.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

MartenP
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 449
Registrován: 08 srp 2007 13:41

Příspěvekod MartenP » 21 črc 2010 11:44

Dnes jsem se informoval o recovery médiích s W7. Na tento typ se dodává pouze W7 32-bit CZ nebo 64-bit EN (!). Českou verzi 64-bitových sedmiček není možné dodat, neboť se to s tím prostě neprodává. Dilema.

Médium stojí 400Kč bez DPH.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1878
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 21 črc 2010 19:33

MartenP píše:nebo 64-bit EN (!)
Diky, to je presne to co potrebuju.

MartenP
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 449
Registrován: 08 srp 2007 13:41

Příspěvekod MartenP » 22 črc 2010 07:04

To já bych byl vděčnější za českou verzi. Teď nevím, co tam mám dát.

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1730
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 22 črc 2010 12:33

Tak můžeš použít neoficiální změnu jazyka viz třeba tady http://www.froggie.sk/sk/notes.html
Toshiba satellite L500->Acer Aspire ona d150->Fujitsu-Siemens SA3650-> Asus X54C->Lenovo G505->Lifebook 7220-> Hp pavilion 15 -> Acer Nitro Fx9830p 3-3,7GHz, 16GB DDR4, 120SSD+1TB HDD, Rx550 4GB GDDR5 1287/7000MHz

MartenP
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 449
Registrován: 08 srp 2007 13:41

Příspěvekod MartenP » 22 črc 2010 12:40

Vyřešil jsem to (jak je u mě zvykem) legální cestou a objednal jsem krabicovku Windows 7 Home Premium v češtině. Je tam 32-bit i 64-bit verze "nafurt". Dražší, ale spolehlivější a čistší řešení.


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti