Thinkpad R400/R500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Gwaihir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 03 zář 2008 10:27

Příspěvekod Gwaihir » 20 pro 2009 21:39

No pri me zaruce je mi to jedno:

LEN SP TP Service@Pack, Upgr. to 4 Years Customer Carry-In with PROTECTION

Lenovo Service Pack pro notebooky řady Think Pad s inicializační zárukou 1 rok Carry-In (typicky řada R6x, R6xe a R6xi). Servis pack kryje současně následky náhodného a neúmyslného poškození. Vztahuje se na komponenty integrované v NB v okamžiku koupě (CPU, RAM, HDD, LCD apod.) způsobené tekutinami, pádem, elektrickým výbojem apod. Nevztahuje se na poškození způsobené zásahem vyšší moci, úmyslné poškození, kosmetické závady (škrábance apod.), připojené periferie, ztrátu SW a dat.

Na flashku se ti to bude kopirovat spatne, ale nejak by to snad mohlo jit, tez by me to zajimalo - ale me to funguje, takze mi bude stacit asi udelat image tech recovery disku, at mam klid. Uz jsem je 1x potreboval.
MacBook Pro 15"

Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7524
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 21 pro 2009 15:12

wwwenca píše:Chci se ale zeptat, jestli se daji recovery CD nějak zkopírovat třeba na flashku a pak instalovat z flashky....když bych potřeboval.

zatial som nepocul o nejakom nastroji, ktory by toto priamo umoznoval. jedine nejaka univerzalna bootovatelna utilita, ktora by dokazala pomocou flashky a image media emulovat usb dvd mechaniku.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 25 pro 2009 00:15

Myslíte že kdybych vyměnil Wifi v NB za tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65615 že to bude fungovat ?

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7524
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 25 pro 2009 09:21

podla mna nebude. na thinkpadoch bios kontroluje ci ide o adapter od lenova/ibm alebo nie a pokial nie je tak sa nespusti. http://www.thinkwiki.org/wiki/Problem_w ... twork_card
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 25 pro 2009 10:22

Je to R400 a mam tam teď Intel(R) Wifi Link 5100 AGN

mohes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 103
Registrován: 09 zář 2007 00:37

Příspěvekod mohes » 25 pro 2009 19:09

Nevíte někdo jak zapnu virtualizaci v BIOSu? Hledal jsem to a nikde nenašel

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7524
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 25 pro 2009 19:43

mohes: ake mas cpu?
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

mohes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 103
Registrován: 09 zář 2007 00:37

Příspěvekod mohes » 25 pro 2009 21:03

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @2,53GHz

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7524
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 26 pro 2009 12:44

Config -> CPU -> Intel VT Enable/Disable
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

mohes
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 103
Registrován: 09 zář 2007 00:37

Příspěvekod mohes » 28 pro 2009 11:15

Supr, díky moc
Teď jsem narazil na novej problém...seká se mi touchpad, prostě občas se zasekne a pak se objeví zcela jinde na monitoru, myslím, že to začalo po tom co jsem do usb píchnul myš co jsem normálně používal ( nevím to jistě, mám sedmičky asi 4 dny:-)) a když jsem hledal na ní ovladače, tak jsem našel nejnovější jen na visty...asi si budu muset koupit novou, ale nechápu proč se mi seká touchpad...

philipp
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 03 črc 2009 12:46

R500 dead

Příspěvekod philipp » 04 led 2010 21:49

Tak ThinkPad R500 ve sve plne slave po 4 mesicich kleknul. Vypada to na grafiku - pustil jsme hru a asi po minute hrani se notebooku vypnul. Pri spousteni se objevi modra obrazovka, fatal error a konec. Hm. Lenovo ma u me cernej puntik.
Ktery servis byste doporucili? Primo Lenovo.cz?

Gwaihir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 03 zář 2008 10:27

Příspěvekod Gwaihir » 04 led 2010 21:51

Primo Lenovo. Lenovo ma perfektni servis, takze doufam, ze si ten puntik brzo odmazes.
MacBook Pro 15"



Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 05 led 2010 22:54

mam problem na R400. ked som chcela spravit back up systemu,isla som cez Thinkavantage ...... uz som to skusala viacej krat no vzdy mi comp zamrzne a uz sa nic neda robit len natvrdo vypnut comp. potom po zapnuti chcem nieco spustit a znova zamrzne. vratila som sa cez restore point. vcera som sa znova pokusala o backup a uz pri volbe zariadenia na zalohu mi comp znova zamrzol a znova restart natvrdo.
Ako mam postupovat?

Gwaihir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 03 zář 2008 10:27

Příspěvekod Gwaihir » 06 led 2010 12:31

Ja mel problem s restorem - kdy to proste nefungovalo, protoze jsem mel vadny disk. Zkus v BIOSu test disku, jestli je ok, chyba bude jinde :(
MacBook Pro 15"



Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04

chatumbabub
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 234
Registrován: 30 pro 2008 12:56

Příspěvekod chatumbabub » 09 led 2010 00:56

mate prosim nekdo zkusenosti s ExpressCard Trust IF-3800p? (pridava e-sata). Ja jsem si ji koupil, ale muj externi disk s ni fungoval jen chvili a navic velmi pomalou rychlosti( cca 20MB/s). Kdyz jsem se pokusil spustit test v HD tune, tak se HDD asi za 3s odhlasil, HD Tune byhodil chybu cteni, a od te doby ho nejsem schopen pripojit.

Nejake napady? :roll:
ThinkPad T440s


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti