Thinkpad R400/R500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7525
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 16 lis 2009 18:17

pavucik píše:A k tej R400 mozem kludne pripojit LCD napr.:
http://www.alza.sk/samsung-t220hd-hdtv- ... 114771.htm

mozes, priamo z notebooku cez analogovy VGA D-SUB, cez digitalne DVI pomocou advanced mini docku
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 16 lis 2009 18:21

Este otazocka: farebnost, jas..... R400 vs. R500
ide mi o to, ze mam teraz leskly a ked bude LCD velmi tmave, tak ten rozdiel dost pocitim a to by som nerada :wink: (i ked urcite tam rozdiel bude)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7525
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 16 lis 2009 19:21

ktore displeje konkretne (resp. ktore modely)?
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 16 lis 2009 19:25


Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7525
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 16 lis 2009 19:51

R400 - silnejsie podsvietenie, leskly WXGA bude mat proti nemu sytejsie farby
R500 - slabsie podsvietenie, lepsi kontrast, podanie farieb a pozorovacie uhly ako leskly/matny WXGA
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 16 lis 2009 20:08

ked mam jas na lesklom WXGA pri praci znizeny nieco pod polovicu, tak ta R400 by mi mala stacit, ci nie?
I ked pri filmoch by bola dobra zasa R500...
no presne toto je moj problem, nieco z jedneho a nieco z druheho, a preto neviem ktory vziat :(

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 18 lis 2009 13:11

Tak uz je R400 objednana :lol:

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 20 lis 2009 10:46

Bratrankovi umřela R400 Pry na tom dělal chciplo to. Dal to nabijet a už se jenom rzsvítí a neukaže se tabulka na otisk, nic jenom černo... Napady ?

Crouch
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 21 srp 2009 15:22

shock protection

Příspěvekod Crouch » 20 lis 2009 11:05

Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 20 lis 2009 11:18

v softwari ti ukaze ze sa schovali hlavicky a ked sa presatne triast tak disk pracuje dalej. tak to funguje. Vsetko riadi iba soft- thinkvantage active protection system - ikonka vedla hodin. Ked je tam zapnuty tak ide vsetko ako ma
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

Gwaihir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 03 zář 2008 10:27

Re: shock protection

Příspěvekod Gwaihir » 20 lis 2009 12:42

Crouch píše:Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.

No ja mel tez problem s HDD, vcera asi kolem obeda sem tam zavolal a dnes rano prijelo DHL a mam novy disk na doma na stole. Co mas za zaruku? Ja teda mam R500, ale tim to nebude ;-) Disk muze odejit kazdemu. Me odesla bootovaci oblast woken a nic s tim moc nejde delat. Linux mi ovsem tu partitionu najde a muzu si aspon odzalohovat data. Linuxova partiotiona je uplne ok. Kazdopadne jsem mile prekvapen pristupem Lenova a bleskovou dodavkou nahradniho dilu.
MacBook Pro 15"

Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04

Crouch
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 21 srp 2009 15:22

Příspěvekod Crouch » 20 lis 2009 13:02

j.matrix: problém je v tom, že ten disk ale prostě pracovat nepřestane...takže třeba hudba hraje normálně dál, když s chudákem notebookem třesu:-) Když jsem ho měl novej, stačilo s ním jen trochu hejbnout a hudba na chvíli přestala hrát, ale teď nic. Jenom mi to hlásí otřes.

Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 20 lis 2009 14:42

tak si otvor tu aplikaciu, zrejme tam mas ten aps vypnuty
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

Crouch
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 21 srp 2009 15:22

Příspěvekod Crouch » 20 lis 2009 15:08

mam ho zapnutý, dokonce Shock detection sensitivity na High...ale prostě to nefunguje. Při otřesu mi to píše "hard drive stopped", ale všechno dál běží.

Gwaihir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 03 zář 2008 10:27

Příspěvekod Gwaihir » 20 lis 2009 22:30

Crouch píše:Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?


No ja mam svou priplacenou zaruku zaregistrovanou primo u Lenova a tim padem se svym dodavatelem hardwaru vubec nejednam. IMHO bys mohl to zkusit primo - jen s dokladem od sveho dodavatele HW.
MacBook Pro 15"



Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti