FL90 v2

notebooky VBI a vše kolem nich
iaieiuuo
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 13 led 2008 00:21

GeForce 8600M GT - otocenie displaya

Příspěvekod iaieiuuo » 16 říj 2008 00:19

Zdravim,
nefunguje mi otocenie displeya (chcem pouzit s notasom LCD monitor). Je to vyriesene nejakou novou verziou ovladacov od compalu?
Docital som sa o podobnom probleme na Macoch, Apple upravil povladace a uz to ide.

Vdaka za info.

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 23 říj 2008 13:58

Aké máte ovládače na grafiku? Ja som teraz začal hrať staršiu hru (Chronicles of Riddick -beží na engine Dooma 3) a už 2krát naskočil BSOD
Aktuálne mám 178.13 pre WinXP32bit a po cca 3 minútach hrania sa laptop reštartoval (teplota na GPU bola ani nie 70°C, takže prehriatie možem vylúčiť)

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 23 říj 2008 14:20

Pokud ti to nějak pomůže, tak mám 177.41 a nemám žádné problémy s modrou smrtí, ale to jsem neměl ani s jinými ovladači. Ovladačem to stejně asi nebude.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 23 říj 2008 16:05

Máš pravdu, driverom na grafiku to neni. Nainštaloval som patch na tu hru a už ide v pohode.

japonec
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 16 pro 2007 21:46

Re: zastavuje pri startu

Příspěvekod japonec » 27 říj 2008 21:49

Cau, me to dela to samy. Zkousel jsem vsechno mozny a stejne to nepomohlo. Myslim si, ze to dela napajeni z baterie. Nikdy se to nestalo pokud byl notas napajen ze site...

epidot píše:ahoj,
u meho ntb mecelkem cim dal vic vadi jeden neduh kterym me trapi.
Stava se se pri zapnuti nedojede do win ale zastavi se. Bud na obrazovce se logem XP nebo proste jen v cerne obrazovce. Tohle dela az ve 30% startu. Kolikrat 2-3x po sobe :(
Bohuzel to dela od sameho zacatku. Nemyslim si ze preinstalace XP pomuze, ale zkusim to.
Zadalsi neni schopen nabootovat z USB, zatuhne taktez v 50% pripadech.
Zatreti, po uplne kontrole povrchu disku /byl v poradku/ opet zatuhnul ve finalnim vypisu informaci, jak kontrola dopadla.
Take se me stalo ze zatuhnul i v Biosu kdyz jsem mel pripojeny USB disk.

Update na 1.16 nevyresil nic.

Dekuji za navrhy (snad krome reklamace, zatim)

japonec
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 16 pro 2007 21:46

Příspěvekod japonec » 16 pro 2008 18:58

epidot píše:zadne navrhy ? opet mi 2x po sobe nedojel... OS je novy


me to dela taky, ale pouze pokud je notas napajenej z baterie. Takze chybu bych hledal nekde tam. Ja jsem zatim na nic neprisel :x

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

error

Příspěvekod heppma » 13 bře 2009 08:11

Ahoj, v poslední době se mi semtam sekne noťas s tím, že se mi rozmaže obraz na monitoru viz obrázek http://img25.imageshack.us/img25/2715/obraz162f.jpg někdy to hodí po tomhle ještě BSOD s hláškou memory parity error http://farm1.static.flickr.com/35/88847 ... 20.jpg?v=0
Paměti jsem projel přes Memtest a jsou v pohodě. Stává se to jenom v zátěži (spustím hru, někdy video) v klidu nikdy. Stalo se to už někomu? Nevíte, co s tím?
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 13 bře 2009 10:41

zrovna ted s timhle BSOD mam NB na reklamaci, uz sem to tam mel jednou a vymenili pamet, ze to pry bylo tim, ale problem je furt ten samej...

me to dela pri velkym vyuziti pameti (hry, PS apod), hry BSOD, aplikace padaj s chybovou hlaskou

takze sem to ted po zkouskovym testoval sam a zjistil sem, ze to dela jen, kdyz je na desce osazenej slot bliz k zakladni desce, tak doufam ze uz s tim ted neco udelaj...

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 13 bře 2009 12:06

Já se právě bojím to na reklamaci posílat. Některé zkušenosti tady na fóru mě od toho odrazujou a nevíc měsíc bez noťasu se ve škole neobejdu. Ještě k tomu se ten problém nemusí projevit jak to budou testovat. Ještě zkusím nějak přehodit paměti a uvidím, co to udělá. Každopádně zatím dík za odpověď 8)
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Joee
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 109
Registrován: 06 srp 2007 21:29

Příspěvekod Joee » 13 bře 2009 16:51

nj ten mesic je na prd, zkousel sem se tam s nima domluvit jestli by to neslo udelat driv kdyz to je ten samej problem z minula atd... Prani vyslyseli, ale uz to sou tri tydny a nic...

ja sem to prave taky nechal po ty vymene mesic dva pac sem mel zkouskovy, ted se to nak snazim bez NB vydrzet, holt chyba tam nekde je (v radici pameti, MB,...) tak zas nebudu mit doma rozbitej NB v zaruce...

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 27 čer 2009 16:25

Ahoj, prosím vás, nemá někdo doma podložku SilverStone SST-NB01B? Zajímala by mě hlučnost a popřípadě teploty před/po použití. Chtěl bych si koupit nějakou v této cenové relaci kolem 1000kč a tahle nevypadá špatně. Nebo můžete mi nějakou dobrou doporučit z vlastní zkušenosti na fl90? Děkuji.
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

bongo007
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2007 14:43

Příspěvekod bongo007 » 30 čer 2009 23:58

zdar, mám podložku Zalman NC-1000 a je super.. :) Pokles teploty na grafike v záťaži o 10 až 12°C, na procesore tak okolo 8°C. Ventilátory v podložke hučia na maximalnych otáčkach, ale nie je to nič hrozné. Na minimálnych ot. sú velmi tiché.
FL90v2, Core2Duo T7700 2,4 GHz, ATI Radeon HD 3650 256MB DDR3, Kingston 4GB DDR2, SSD Crucial M4 128GB + Seagate 320GB 7200rpm, Win7 32bit, Zalman NC-1000 (notebook cooler)

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 01 črc 2009 09:07

O té jsem taky uvažoval, ale nebyl jsem si jistý, jestli bude dostatečně efektivní, protože ten ventilátor FL90 je dost nahoře, kde už není ta část kudy podložka fouká vzduch (nebo to tak alespoň na obrázcích vypadá). Ale zchlazení o 10°C je hodně dobré. Dík za tip :)
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

heppma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 224
Registrován: 20 srp 2007 14:43

Příspěvekod heppma » 17 srp 2009 14:05

Ahoj mám na vás takový menší dotaz. Tak trochu nešikovně jsem zavadil o levý shift, ten vyletěl ven a ulomil se mi jeden čudlík co ten shift drží na pravé straně, takže teď drží jenom na jedné straně a vypadává. Nemá někdo třeba starou nefunkční klávesnici, kde by ten shift mohl postrádat? Nechce se mi kupovat kvůli jedné klávese celá klávesnice :)
Compal FL90 v.2, Intel core 2 duo T7700, 2x1GB ram, Hitachi Travelstar 7K500, Nvidia 8600M GT 512 mb, Windows 7 professional

Tlovcin
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 01 říj 2009 09:32

Reklamace VBI

Příspěvekod Tlovcin » 01 říj 2009 09:41

Ahoj potřebuju poradit. Asi před měsícem se mi začal vypinat ntb při hrách. Tak jsem ho vyluxoval, ale nepomohlo to. Ale před 14 dny se mi zacal vypinat ve winech, dokonce mi parkrat ani nenaskocil vubec. Zjistil jsem ze se mi vubec nezapina vetrak tak jsem ho dal reklamovat. Dnes jsem si ho byl vyzvednout a v reklamačním protokolu bylo napsáno:Neoprávněná reklamace - Uvedená závada se neprojevila. Zanešený ventilátor - po vyčištění plně funkční. Nejedná se o záruční opravu, hardware v pořádku. Tesky OK. Jenže zapnu notebook, najedou winy..tak si rikam zapnu riva tuner a treba H5. A kdyz zacnu hrat tak se rozjede vetrak, ale je strasne slyset, je slyset tak moc ze kdybych hral bez sluchatek tak bych poradne neslysel zvuky hry..nevite co s tim?


Zpět na „notebooky VBI“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů