Aké používate rozlíšenie?

Neco Vam zde nesedi? Mate nejaky namet na vylepseni? ... napiste to sem

Aké používate rozlíšenie?

menšie než 1280x800
3
5%
1280x800
25
44%
1280x1024
5
9%
1440x800
3
5%
1680x1050 a väčšie
21
37%
 
Celkem hlasů: 57

CeCo

Aké používate rozlíšenie?

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 23:54

Otázka je jednoduchá:

Aké používate rozlíšenie, keď navštevujete toto fórum?

Ak pristupujete na fórum z viacerých počítačov uveďte rozlíšenie počítača, z ktorého na fórum pristupujete najčastejšie.

C

//edit C: 1440x800 ma byt spravne 1440x900.
Naposledy upravil(a) CeCo dne 03 kvě 2008 22:45, celkem upraveno 1 x.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 03 kvě 2008 00:03

:) ctes mi myslenky, taktez me napadla anketa... ale mel si ji dat na nejake navstevovanejsi misto, sem chodi jen urcita skupina lidi.

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 03 kvě 2008 07:47

suhlas so Solitarym

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 03 kvě 2008 08:42

Písmenka jsou stále stejná, takže já bych v tomneviděl žádný problém. osobně se mi jen nelíbí široké postranní volné okraje, které mi teď na WSXGA+ zbyly...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1877
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 03 kvě 2008 12:44

1600x1200 :-)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 kvě 2008 15:07

2_ceco: mas tam preklep - 1440x800 miesto 1440x900. v podstate ide ale aj tak len o horizontalne rozlisenie. :) z pohladu layoutu fora je jedno ci mas 1280x800 alebo 1280x1024
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 04 kvě 2008 12:20

mimo domov 1440/900, doma 1680/1050...sakra, jak mam ted hlasovat...:D

edit:
ceco: nj,...prave ze je to tak pul na pul...no to je jedno, dam tam to WSXGA+...
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 04 kvě 2008 13:08, celkem upraveno 1 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

CeCo

Příspěvekod CeCo » 04 kvě 2008 12:57

Mas to jasne v pokynoch -
Ak pristupujete na fórum z viacerých počítačov uveďte rozlíšenie počítača, z ktorého na fórum pristupujete najčastejšie

C


Zpět na „Vzkazy pro admina“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host