toshiba satellite U940 - 11C BIOS

notebooky Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich

Moderátor: Krevety

Dubas92
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 04 srp 2016 13:03

toshiba satellite U940 - 11C BIOS

Příspěvekod Dubas92 » 04 srp 2016 13:09

Ahoj

Snažím se dostat do BIOSU. Bez úspěchu.
Mačkám F2, F8 , ESC, F12, držím to před startem i po startu při načítání LOAD obrazovky TOSHIBA. A Nic
Zkoušel jsem recovery( podle YT by mě to mělo ukázat UEFI load) Jsou tam všechny možnosti kromě tédle. Stahoval jsem i Toshiba HW utility ale tu jsem našel pouze na WIN 7 64bit. V nothebooku je WIN 10. Aplikace se nainstaluje, ale nekde spustit ani přez správce. Jen se protočí u myšky kolečko a konec.
Prosím radu. Potřebuje v BIOS spustit Virtualizaci.


Předem moc děkuji. Jsem už zoufalý.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8291
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 04 srp 2016 14:28

A co říká manuál?
Asus G703VI

Dubas92
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 04 srp 2016 13:03

Příspěvekod Dubas92 » 04 srp 2016 14:37

orgasmic píše:A co říká manuál?

Manual k notasu nemam mrknu na ofiko stranky jestli tam bude aspon PDF

tiktak
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 04 kvě 2014 22:21

Příspěvekod tiktak » 04 srp 2016 15:31

Takže v Advanced Startup nemáš možnost vybrat UEFI Firmware Settings a pak restart se zavedením?
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P

Dubas92
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 04 srp 2016 13:03

Příspěvekod Dubas92 » 04 srp 2016 18:19

tiktak píše:Takže v Advanced Startup nemáš možnost vybrat UEFI Firmware Settings a pak restart se zavedením?


Nemám. Právě to mě zaráží. není možné že to může být nějak blokováno ?

tiktak
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 04 kvě 2014 22:21

Příspěvekod tiktak » 04 srp 2016 18:36

No, pravděpodobně ano, pokud to tam není a má být :)
Tu instalaci sis dělal sám, nebo je takhle od výroby nebo si to po někom "podědil"?
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P

Dubas92
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 04 srp 2016 13:03

Příspěvekod Dubas92 » 04 srp 2016 18:39

tiktak píše:No, pravděpodobně ano, pokud to tam není a má být :)
Tu instalaci sis dělal sám, nebo je takhle od výroby nebo si to po někom "podědil"?

Notas měl win 8.1 a při možnosti přejít na 10 jsem aktualizaci samozřejmě provedl. Tento notas nebyl prodáván v Čr a je dovezen z ciziny, ale myslím si že problém s lokalizaci by tam být asi neměl.

tiktak
chodí často
Příspěvky: 708
Registrován: 04 kvě 2014 22:21

Příspěvekod tiktak » 04 srp 2016 21:36

V lokalizaci to na 99% nebude.
Ještě mne napadlo (nemusí to s tím souviset), nemáš nějaké uživatelské profily, případně to zkusit spustit jako proces a pod největšími právy jako správce/administrátor?
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P


Zpět na „notebooky Toshiba“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti