Toshiba Satellite A100-906

notebooky Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich

Moderátor: Krevety

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Toshiba Satellite A100-906

Příspěvekod Ghost » 09 lis 2006 15:26

neviete niekto aku klavesnicu ma konkretne tento model?
pri recenziach som totiz nasiel 2 rozne rozlozenia klaves pe A100vky.

a) jedno otrasne:
http://www.geekzone.co.nz/images/hadder ... n_view.jpg

b) jedno co by celkom uslo:
http://www.notebookcheck.net/typo3temp/ ... af99ae.jpg

ak ma A100-906 tak sa o nom ani neoplati uvazovat. ak ma b) tak by prichadzal do uvahy...

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 09 lis 2006 21:10

ten prvni odkaz na obrazek nefunguje :wink:

jinak google, stranky toshiba:
http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... Shop=false
- flashguide : klavesnice typu b) :wink:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 09 lis 2006 22:55

je to link z tejto review
http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=6267

na flasguide je praveze to a) :(

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 09 lis 2006 23:31

tak to ver ze tam bude acko,
ja mam verzi s Core Duo, takze tam mam to normalni rozlozeni, uznavam ze to nove je vetsi humus, ale na hry to nemusi byt zle protoze z WSAD ASDF pokud pouzivas ctrl alt space, dost casto prekliknes i na winkey, cimz by to nove rozpolozeni nemuselo byt zle, ale je to hodne o zvyku...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 10 lis 2006 09:35

Krevety píše:tak to ver ze tam bude acko,
ja mam verzi s Core Duo, takze tam mam to normalni rozlozeni,

to sa lisi aj podla jednotlivych konfiguracii A100? alebo tu a) maju uz vsetky nove modely A100 s core2?

Krevety píše:uznavam ze to nove je vetsi humus, ale na hry to nemusi byt zle protoze z WSAD ASDF pokud pouzivas ctrl alt space, dost casto prekliknes i na winkey, cimz by to nove rozpolozeni nemuselo byt zle, ale je to hodne o zvyku...

fps na notebooku nehram (ja hram skor strategie typu total war alebo rpgcka typu NWN) takze neviem ale na cokolvek ine je ta klavesnica strasna. mrnavy tab, maly enter a na znak ~ pri space by som si asi nezvykol nikdy. skoda, parametre ma ta 906tka celkom slusne za rozumnu cenu.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 10 lis 2006 09:54

Obavam se, ze nove revize s core2 budou mit tu pozmenenou klavesnici :(
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Příspěvekod Vlada Dutka » 10 lis 2006 14:44

kolem sesty uz budu mit verzi 912, tak sem snad hodim fotku tech cudliku:)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 10 lis 2006 15:14

Vlada Dutka píše:kolem sesty uz budu mit verzi 912, tak sem snad hodim fotku tech cudliku:)

dik

Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Příspěvekod Vlada Dutka » 10 lis 2006 18:08

Tak uz se s nim mazlim, jen na takovy ty veci jako benchmarky a podobne nebudu mit tenhle vikend moc casu:(

Tady je ta fotecka:
http://www.eurostandard.cz/images/IMG_7528web.JPG

leon

Příspěvekod leon » 10 lis 2006 18:13

tak jak běhá? ... spokojenost?

Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Příspěvekod Vlada Dutka » 10 lis 2006 18:23

Prave jsem akorat nainstaloval win, zbavil se nortona a restartuju:)
Jinak me velmi mile prekvapilo rozlozeni klavesnice a taky jsem necekal ctecku otisku prstu.. Hned jak bude dost casu, tak to prozenu vsema moznejma markama. Jinak baterka 4000 mAh je asi proste dan:(

Ale docela mi vadi hlucnost. Samozrejme lepsi, nez co mam doma, ale na dnesni pomery:)...

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 10 lis 2006 18:43

Ano baterie , bohuzel ...
jde vsak dokoupit 9 nebo 12 clankova, pak zacne byt i vydrz luxusni.
Hlucnost tam je, avsak nic strasneho, za to se pak celej stroj lepe chladi :)
Skoda jen ze nejde nastavit prah zapnuti ventilatoru...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 10 lis 2006 19:16

Vlada Dutka píše:Tady je ta fotecka:
http://www.eurostandard.cz/images/IMG_7528web.JPG

super. 912tka to isti :) este pockam ake thinkpady ponukne s core2 lenovo a potom mozem konecne kupit novy notebook.

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Re: Toshiba Satellite A100-906

Příspěvekod Ghost » 19 lis 2006 18:43

Ghost píše:neviete niekto aku klavesnicu ma konkretne tento model?
pri recenziach som totiz nasiel 2 rozne rozlozenia klaves pe A100vky.

este ma napadlo... nemoze to byt tym, ze jedna je pre US modely a druha pre EU modely?

jamiro

Klavesnice

Příspěvekod jamiro » 05 pro 2006 12:22

Zdarcek. Mel bych takovy maly dotaz. Jsem v UK a tak nevim zda TOSHIBA Satellite A100-906, KDYZ JI KOUPIM V CR bude mit carky a hacky nad pismeny c, r, a apdo. Omlouvam se ze je tam ted nemuzu dodat, nebot pouzivam UK klavesnici a AJ nema hacky a carky presne u tohodle typu Satellite A100-906.

Diky vsem mocccccc diky


Zpět na „notebooky Toshiba“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host