Sony Vaio VPCEB1S1E/WI

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
Etherium
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 18 bře 2010 22:58

Příspěvekod Etherium » 20 dub 2010 21:49

Problem: Ked stlacim sipku dole+ siku vlavo alebo pravo a k nim chcem este stlacit s, a, e, w, q, ... tak to nejde... zato f, g, h, j, ... idu. Podobny problem mam s sipkou hore + sipka v lavo alebo v pravo a klavesy s pismenami.

Miesto (aplikacia): vsade aj vo windowse.

Co by to malo robit: malo by sa to dat stlacit naraz a vykonat prikaz ako na kazdej inej klavesnice.

dhlacik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 22 kvě 2009 15:56

Re: pomoc s vyberem

Příspěvekod dhlacik » 21 dub 2010 20:11

f1ction píše:Ahoj lidi, chtel bych se Vas zeptat jestli ma cenu objednavat SONY VAIO EB s FullHD rozlisenim v Anglii a nechat si to zaslat nejakou spolecnosti nebo jestli staci si ho koupit tady s mensim rozlisenim. Notebook chci pouzivat prevazne do skoly, na hrani her, internet, filmy. neni fulhd rozliseni na displeji 15.5 zbytecne a spatne?

Take by me zajimalo jestli je ve vykonu procesoru i3 a i5 nejaky velky rozdil. A jde napriklad za rok procesor vymenit za vykonnejsi stejne jako u stolniho pc? Ta sama otazka by me zajimala u graficke karty ATI Radeon HD5470 a HD5650. Ma cennu platit o cca 3 az 5 tisic vice za tyto vykonnejsi komponenty?

Diky vsem za rady a pripominky.


Ahoj, na kterych strankach v Anglii si muzes nakonfigurovat toto vaio s full hd?

Venny
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 21 dub 2010 22:37

Zpracovatelnost

Příspěvekod Venny » 21 dub 2010 23:13

Chtěl bych se, jak je na tom zpracování. Přemýšlím o koupi tohoto modelu, ale často notebook přenáším. Tak raději si připlatím za kvalitu, než pak týdny lítat po reklamacích, že odešli kontakty nebo podobně.

Johnny5
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 18 bře 2010 17:33

Příspěvekod Johnny5 » 22 dub 2010 12:02

Co sa tyka kvality spracovania je na tom velmi dobre... Vsetko drzi pevne a celkovo notebook posobi robusnym dojmom. Mam ho cca 6 tyzdnov a takmer denno denne ho prenasam a vsetko je ako ma byt a nebojim sa ze by casom to nebolo rovnake.

Da_Vinci
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 235
Registrován: 26 led 2010 00:46

Příspěvekod Da_Vinci » 22 dub 2010 13:49

dhlacík: sony.co.com

Venny: to prověří čas za 6 týdnů nic nepoznáš, ale nebál bych se když s ním budeš zacházet jak se má spíš bude trpět lesklý povrch..není to notes do terénu..

dhlacik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 22 kvě 2009 15:56

Příspěvekod dhlacik » 23 dub 2010 17:14

Ahojj,

tak jsem si dnes uspesne objednal notebook pres sony.co.uk. Obrzel jsem jiz i konfirmaci, ze moje objednavka byla potvrzena a odeslana do produkce, juj :D

Objednal jsem si v nasledujici konfiguraci :
Quantity : 1
Product ID : VPCEB1X5E
Description : Laptop VPC-EB1X - Configurable
Price : 749,00
Optical Drive : DVD disc drive
Hard drive : 320 GB Serial ATA (5400 rpm)
Wireless LAN : Wireless LAN + Bluetooth®
Processor : Intel® CoreTM i5 Processor
Display : 39.4 cm LCD, 1920x1080, webcam
Graphics : ATI MobilityRadeon HD5650 1GB
Finishes : White
Memory : 4 GB 1066MHz DDR3-SDRAM
Battery : Battery life up to 3 hours
Keyboard : English QWERTY keyboard
Memory cards reader : SD and MS card slot
Ports : Ports: 3 USB + 1 e-SATA/USB
Internet security : McAfee® - 60 days protection
AC Adapter : 1 AC Adapter
HDMI(TM) output : HDMI(TM) output
Operating system : Windows® 7 Home Premium

Z UK jsem to objednal pro tu moznost Full HD displeje a taky procesoru i5-520m ! (u nas je jen i5-430m).

Predpokladany datum doruceni je kolem 11. kvetna. Uz se nemuzu dockat, mam strasnou radost :)

BTW : za tohle vse mi sony.co.uk vzalo z platebni karty pouze 21 775 Kc! a to je dneska jeste navic celkem spatny kurz GBP. Puvodne jsem chtel cekat do Pondelka zda se upravi ten kurz, ale nakonec jsem uvazil ze mi to za to nestoji.
Nasledne preposlani z UK do Prahy me bude stat ~ 600 Kc. Parada

@ Metsn : precetl jsem si cely thread na http://forum.notebookreview.com/showthr ... 38&page=64 , vidim ze je tam od tebe taky hodne informaci :)

Metsn
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 411
Registrován: 11 zář 2008 09:00
Bydliště: Prague/Hiroshima

Příspěvekod Metsn » 24 dub 2010 15:28

Jsem rad ze ti me vlakno pomohlo v rozhodovani :wink:

Planuju podobnou konfiguraci, snad jen s i7. Jsem zvedavy, jestli jeste neco prinese refresh. Stve me, ze v JP si clovek nemuze nakonfigurovat ruzovou verzi s FullHD displejem, zatimco v UK ano.

Dej vedet, jak bude slapat :)
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64

Da_Vinci
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 235
Registrován: 26 led 2010 00:46

Příspěvekod Da_Vinci » 27 dub 2010 10:34

dhlacik: a jak si vyřešil přeposlání do Prahy? respektivě kam ti to pošle Sony?

gladipl
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 116
Registrován: 19 lis 2008 16:54

Příspěvekod gladipl » 27 dub 2010 12:42

tak dnes mi volali z obchodu,ze uz prisla moja eb1s1e tak si poobede po nu pojdem,dufam,ze ta klavesnica naozaj bude cesko-slovenska :-) hned ho aj otestujem trosku,aky soft je dobry jednoduchy a hlavne free na meranie teplot?
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb

Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 27 dub 2010 13:01

hwmonitor
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

waldak
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 24 úno 2010 11:43

objednavka ze zahranici

Příspěvekod waldak » 27 dub 2010 15:51

Ahoj, potreboval bych vedet jak na objednavku ze zahranici, nikdy jsem se s tim nesetkal. chtel bych ho ze sonystyle UK s full HD jenze nemuzu najit zadnou tu preposilaci firmu ani vyhledavacem :( prosim pomoct:(. Dekuju

gladipl
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 116
Registrován: 19 lis 2008 16:54

Příspěvekod gladipl » 27 dub 2010 20:36

tak uz ho mam doma :-)som vyteseny,lebo klavesnica je cesko-slovenska :-D len ked mi pri tvoreni recovery napisalo,ze 180 minut tak ma presla radost:-( sa mi zda bars vela,inak v spravcovi zariadeni,ked som klikol na cpu tak mi vyrolovalo 4 riadky i5-430m jak keby mal 4 jadra.nechapem
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb



Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)

BazzyQ1
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 04 bře 2010 21:34

..jak na SONYSTYLE..

Příspěvekod BazzyQ1 » 28 dub 2010 02:16

Zas po delší době zdravím všechny..Upřímně, byl bych velice vděčný za založení nového tématu , například od Dhlacika , kde by se dalo podrobněji popsat jak se dá postupovat při koupi notebooku z sonystyle.uk a jak je to se zárukou, počeštěním windows atd. atd. .
Osobně jsem vzdal boje o "F"ko..a jelikož "E"čko v 17" palcích s full HD a černou barvou je téměř můj vysněny notebook, byl bych za cenné rady velice vděčný..
Díky dobrý lide český.

ZeroOne
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 02 bře 2010 20:13

Příspěvekod ZeroOne » 29 dub 2010 10:31

gladipl píše:inak v spravcovi zariadeni,ked som klikol na cpu tak mi vyrolovalo 4 riadky i5-430m jak keby mal 4 jadra.nechapem


Je to jednoduchy
Jedna se sice o 2 jadrpve CPU ktere ma ovsem funkci HT stejne jako tomu bylo napriklad u P4 proto system vidi vlastne 4 jadra.

gladipl
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 116
Registrován: 19 lis 2008 16:54

Příspěvekod gladipl » 30 dub 2010 09:39

aha dakujem za objastnenie :-D
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb



Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)


Zpět na „notebooky SONY“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti