TPFanControl - navod

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Llubik
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 30 kvě 2012 17:05

Příspěvekod Llubik » 31 kvě 2012 12:12

OK, ja viem, ja len ze sa to tu spominalo, este raz dik.

honzabu
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 09 bře 2010 11:02

Příspěvekod honzabu » 20 říj 2012 23:25

Nenašel někdo, kde je umístěné čidlo "CRD" na IBM X31? Všechny teploty jsou tak nějak v normálu, ale tahle často stoupá k 60°C při klidné práci a podtaktovaném procesoru.
Lenovo ThinkPad T420s, Core i5, 16GB RAM, Samsung SSD EVO 840 500GB, Lenovo X200, IBM X31-dead

mucha.jakub
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 28 črc 2012 15:41

Příspěvekod mucha.jakub » 21 říj 2012 15:36

Je něco takového i na Y580 ?

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 22 říj 2012 16:11

je Y580 ThinkPad ?

není, takže není ;)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 26 bře 2014 23:19

zdravim :)

kupil som si x201 s win7 64bit a nainstaloval som si TPFC, ale bohuzial mi ukazuje iba teplotu procesoru, ostatne cidla neukazuju nic.

Cital som rozne fora, kde sa pise ze na novsich TP bud negunguje, ale nerozpoznava cidla, ale takisto som cital ze niekomu normalne fungoval a po nejakych aktualizaciach prestalo ukazovat. Skusal som aj nieco odinstalovat ale nepomohlo. Pretoze napriklad citacka odtlackov nefungovala kym som neodinstaloval Thinkvantage toolbox ci co to bolo :)
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 06 dub 2015 18:29

som po rokoch updatol TPFanControl z v0.62 na v0.63 a pozeram, ze uz sa naucil citat vsetky senzory v mojom W520. :)
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 06 dub 2015 18:37

a mne .63 na x201 ukazuje iba procesor :(
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 08 dub 2015 10:16

A funguje i na X1 CArbon 2015 :)
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 08 dub 2015 10:57

j.matrix: v tpfancontrol.ini si dal UseTWR=1?
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 08 dub 2015 14:07

ahoj, taku polozku som tam nenasiel
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 08 dub 2015 14:41

j.matrix: v tom vzorovom po instalacii je. ak mas nejaky svoj tak si to tam dopln.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 09 dub 2015 19:37

takze musim povedat ze to funguje, ale iba vo verzii 0.63, co je teda popisane aj na ich stranke akurat keby clovek cital to co ma, takze dakujem za pomoc, uz mi ich ukazuje 8
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

Warhawk
chodí často
Příspěvky: 520
Registrován: 13 úno 2007 14:39

Příspěvekod Warhawk » 22 srp 2015 11:07

Pánové nějaké doporučené nastavení pro x220 ?

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 22 srp 2015 16:15

Dobrá otázka, večer ti to sem hodím. Já většinou mám manualně 2ku - dobré teploty a moc mě to neruší když dělám že dělám :D
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

alekss
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 04 úno 2012 12:28

Konec?

Příspěvekod alekss » 12 říj 2015 17:27

Uz se nejde dostat na stranky tpfc, ze by nam zrusili jeden z nej programu vsech dob?


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti