Stránka 15 z 15

Napsal: 08 zář 2009 18:29
od Baky.21
Omlouvám se za zbytečný příspěvek, už jsem na to narazil. :-) Nevěděl jsem, že musím jít přes Start->ThinkVantage->... Myslel jsem, že stačí zmáčknout modré tlačítko ThinkVantage. :-)

Napsal: 06 říj 2009 09:09
od honti
Dobrý den, mám R400 a chtěl bych z přiložených disků downgradovat na win XP. Disky jsou dva (Rescue and recovery disc a Product recovery disc). Chtěl bych se zeptat, zda jsou na mediích určených pro downgrade nahrány také všechny potřebné drivery a Lenovo Thinkvantage aplikace, nebo je musím po instalaci ručně stáhnout a nainstalovat. Díky za radu.

Napsal: 06 říj 2009 09:52
od j.matrix
na tych dvoch cd je vsetko co potrebujes, po nainstalovani mas cisty komp s xpckami a nahodenym vsetkym softom od lenova.

Napsal: 08 říj 2009 12:26
od honti
A ještě se zeptám ohledně případného znovunainstalování visty ze záložních médií, které jsem si vytvořil, pomocí Create recovery disks a Create Rescue Media. ve výsledku mám 4 disky:rescue and recovery startup disk, start recovery disc, product recovery disc 1 a product recovery disc 2. Nevím ale který disk je ten bootovací a který bych měl tedy vložit jako první???

Napsal: 08 říj 2009 12:41
od j.matrix
no ja som dal u nas slovensku za recovery media ( 3x DVD) s vistou 64bit okolo 12€ tusim

Napsal: 08 říj 2009 20:17
od honti
A jaké mají ty disky označení a který se tam vkládá jako první?

Napsal: 08 říj 2009 21:00
od j.matrix
myslim ze start recovery disc

Napsal: 11 říj 2009 16:59
od regs
mozem pouzit kamaratove downgrade disky? notebooky by mali byt rovnake (r500 - vista business) .. ma o nieco novsi model cpu P8700 oproti P8400 a mainboard model 273275G oproti 273232G :?:

Napsal: 11 říj 2009 17:32
od Ghost
mozes

mozno niekomu pomoze

Napsal: 29 pro 2009 21:23
od beatlesak

Napsal: 12 zář 2010 21:20
od Gwaihir
Zdravim,

downgraduju Visty na R61 na XPcka SP1 (to je me medium). Vubec se mi nedari zprovoznit grafiku :( System XP mi tvrdi, ze ovladac, ktery je pro nVidia 140M pro Xp neni pro XP a tudiz, ze mi tam da VGA. CO s tim? Zkousim upgrade na SP2 a dalsi aktualizace. Podobny problem mam i se zvukem, ale to pry jeste chce jakesi QFE, ale to snad vygooglim sam.

Prosim poradte, co s tou grafikou.

Edit: Prave mi nabootoval comp s SP2 a uz to vypada ok :)

Edit: QFE sem uz mel i stazene s ostatnimi ovladaci ze stranek Lenova, takze uz i zvucim..... Nekdy staci chvili pockat, ale treba to nekomu pomuze pri stejnem zaseku.