radeon hd 6630m

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Kosto89
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 252
Registrován: 25 zář 2008 17:31

radeon hd 6630m

Příspěvekod Kosto89 » 02 zář 2012 17:03

Hosi mam 3 otazky:

1, Kde nadstavim v CCC 1080p cez hdmi pripojenie s TV Panasonic ? uz to hladam ale 2 tyzdne a nic.

2, Crysis mi stasne seka aj pri 800/600. Celkovo hry mi dost trhaju, kde moze byt problem ?

3, Da sa niekde nadstavit aby sa grafiky neprepinali ale isla iba radeona ?

Vdaka
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9975
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 02 zář 2012 19:01

No v ccc by se Ti po připojení plazmy měla ta TV zobrazit.Problém je,že Ti evidentně ty hry běží jen na integrovanou grafiku.Napevno si nastav grafiku v ccc nebo Biosu.(jestli to umožňuje)
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Kosto89
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 252
Registrován: 25 zář 2008 17:31

Příspěvekod Kosto89 » 02 zář 2012 21:14

praveze ten CCC co tam mam tam su neni ziadne funkcie uplny nic sa tam neda nadstavit... neviem ci mam nainstalovat nejaky iny CCC. V biose sa da nadstavit rezim iba s integrovanou ale aby islo na externu stale tam neni.
LENOVO Edge e520 - momentalne

LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany

HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany

LENOVO R500 - rok pouzivania

Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9975
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 03 zář 2012 09:02

V tomto případě přeinstaluj CCC a ovladače.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2012 10:07

Kosto89: na Edge Ex20 bol afaik update biosu + ovladacov pre Radeony 6630M, ktory umoznoval pouzivat manulne prepinanie grafik miesto polofunkcneho automatickeho. urcite najdes na webe lenova v support sekcii.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

Kosto89
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 252
Registrován: 25 zář 2008 17:31

Příspěvekod Kosto89 » 03 zář 2012 10:18

Vdaka pozrem tam. Hoci cez lenovo system udate mam vsetko updatovane.
LENOVO Edge e520 - momentalne

LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany

HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany

LENOVO R500 - rok pouzivania

Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania

Kosto89
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 252
Registrován: 25 zář 2008 17:31

Příspěvekod Kosto89 » 03 zář 2012 10:30

Pozeral som a nic ohladom 6630m tam neni len nejake drivery pre integrovanu grafiku a opdaye biosu z feb 2012...
LENOVO Edge e520 - momentalne

LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany

HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany

LENOVO R500 - rok pouzivania

Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 03 zář 2012 10:44

bios 1.20 a novsi a ovladace 8.840.7.3000 a novsie http://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-Ed ... 0451#M5811
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

Kosto89
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 252
Registrován: 25 zář 2008 17:31

Příspěvekod Kosto89 » 03 zář 2012 19:08

uz som nadstavil to manualne:) teraz mi chyba uz len kde mozem nadstavit to 1080p cez hdmi

bTw diky Ghost


--- HURAAA cs 100 fps :) po 4 mesiacoch co mam tento notebook mozem sa hrat :D

crysis 2 uz ide plynule ...
LENOVO Edge e520 - momentalne

LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany

HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany

LENOVO R500 - rok pouzivania

Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů