Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 31 pro 2011 21:31

No já taky chtěl zjistit, proč mi někdy v GTA klesnou FPSka a to docela dost, až se hra seká. Cca na 10 vteřin a pak to zase běží normálně. Dělalo mi to jen GTA IV. Tak sem kvůli tomu monitoroval teploty a frekvenci procesoru.

Jenže když jsem zjistil, že teplota je od začátku hraní vcelku pořád stejná a frekvence se drží, tak mi došlo, že bude problém jinde a taky byl - tu zátěž navíc způsobovala jedna služba, která se zapíná když pracuju v jednom prográmku pro obecní úřad. Stačilo vypnout program, ukončit danou službu přes správce a GTA běží ok :)

Michsiv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 14 pro 2011 13:20

Příspěvekod Michsiv » 31 pro 2011 23:04

Ja mel obcas problem s narocnyma hrama, proste trotling. Obcas to jelo v pohode nekolik a obcas se to kazdych par vterin proste kousalo. Nainstaloval jsem Trottlestop a je klid :)

Michsiv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 14 pro 2011 13:20

Příspěvekod Michsiv » 01 led 2012 14:01

Tak jsem se ted setkal s prvnim problemem u Optimusu.. At nastavuju jak chci, tak proste hra Fallout New Vegas jede na integrovanou kartu. Docela me to az sere :) Jinak u vsech ostatnich her co jsem zkousel jede spravne Nvidia. Nake reseni?

Mudrc
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 18 pro 2011 16:20

Příspěvekod Mudrc » 03 led 2012 10:55

stalo se taky nekomu z vam, ze mate mensi vykon ve hrach kdyz nemate ntb pripojeny do napajeni ?

Casio
občas se tu ukáže
Příspěvky: 80
Registrován: 28 lis 2006 12:55

Příspěvekod Casio » 03 led 2012 12:23

Tak záleží jak máš ten noťas nastavený, resp. tu baterku.
Lenovo ideapad Y570 - Intel Core i5 2430M, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT555M DDR5 2GB, HDD 750GB 5400 otáček , chladící podložka ZALMAN NC-2000 the best

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10161
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 03 led 2012 12:27

Mudrc píše:stalo se taky nekomu z vam, ze mate mensi vykon ve hrach kdyz nemate ntb pripojeny do napajeni ?
Samozřejmě.Jinak je blbost hrát na baterii.
MSI GT73,Ipad Mini 2019,Naim Uniti Atom,Dali Rubicon 6,Yamaha RX A 2060,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Mudrc
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 18 pro 2011 16:20

Příspěvekod Mudrc » 03 led 2012 14:53

a kdyz baterku vyndam a budu hrat jenom z nabijecky ? je to dobry ? nevadi to nicemu ? setrim tim baterku ale nvm jestli se neco neposkodi treba

Henatko
občas se tu ukáže
Příspěvky: 52
Registrován: 20 lis 2011 18:31
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Henatko » 03 led 2012 15:03

Baterce nepomůžeš , jo a baterku tam nech máš to jako záložní zdroj při výpadku el. :wink:
Lenovo E420s : 14" i5 , 8GB , AMD 6630m , 5000GB HDD a bude i SSD :-D

Michsiv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 14 pro 2011 13:20

Příspěvekod Michsiv » 03 led 2012 16:17

Vsimli ste si nekdo takovych vibraci kdyz jezdite prstem po te hlinikove casti pod klavesnici a mate ntb pripojenej na siti? Prijde mi ze to probiji, protoze kdyz vytahnu adapter tak necitim nic :D Uz mi to zacina docela vadit.

Casio
občas se tu ukáže
Příspěvky: 80
Registrován: 28 lis 2006 12:55

Příspěvekod Casio » 03 led 2012 16:51

Michsiv, teď to zkouším a nic takového nepozoruji. :lol:
Lenovo ideapad Y570 - Intel Core i5 2430M, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB, NVIDIA GeForce GT555M DDR5 2GB, HDD 750GB 5400 otáček , chladící podložka ZALMAN NC-2000 the best

niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 03 led 2012 17:02

Když v notebooku neni baterie, tak jde zapnout rovnou se zapojenim do sítě? Já myslel, že to nejde. Aspoň u toho MSIčka co jsem měl to nešlo. Bez baterie se prostě nezapnul.

Michsiv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 14 pro 2011 13:20

Příspěvekod Michsiv » 03 led 2012 17:45

jasne normalne to funguje bez baterky.

niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 03 led 2012 17:50

Tak u MSI to normálně nefungovalo :D U Lenova jsem to ještě nezkoušel, nebyl k tomu ani důvod.

Martufi
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 316
Registrován: 24 kvě 2011 07:53

Příspěvekod Martufi » 03 led 2012 19:36

Tady teda žádné vibrování nepozoruji.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5

Michsiv
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 14 pro 2011 13:20

Příspěvekod Michsiv » 03 led 2012 21:44

Neni to ani tak vibrovani jako fakt slaby vrneni a jen kdyz se po tom hliniku prejizdi prstama, kdyz se zastavim, prestanu to citit. Nicmene jsem nikde na netu nenasel nikoho kdo to spozoroval, takze je to asi jen muj kus :)


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů