Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 19 pro 2011 12:59

Do tohodle ntb jdou SSD disky jen přes msata ne? Takže by tam neměl jít žádný z těch, které uvádíš. Řikám to doufám dobře.

Tyhle jsou přes msata

Kód: Vybrat vše

http://www.alza.cz/ssd-disky-s-konektorem-msata/18853227.htm

LoizaCS
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 26 říj 2010 20:38

Příspěvekod LoizaCS » 19 pro 2011 13:11

Počkat... já jsem myslel, že oddělám ten původní 750GB a místo toho dám ten SSD. Nebo ta 750GB je napojena na mSata?

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 19 pro 2011 13:13

LoizaCS Ani dvojka ne, protože tu s přechodem na menší výrobní postup nějak domrvili, že je dost pomalá. Situaci kolem SSD teď uplně nesleduju, ale držel bych se Intelu.

niemandNB: Dovolím si nesouhlasit. Neznám jediný důvod, proč by v něm neměly jít normální Sata SSD disky po výměně za původní plotnový.
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

LoizaCS
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 26 říj 2010 20:38

Příspěvekod LoizaCS » 19 pro 2011 13:17

Jasný, takže OCZ ee. Chápu :-) Ale ten Corsair asi nevíš?

Tak, tak. Proto mi to je divné, že by to nešlo. Ale když budu mít NB s SSD (32GB nebo 64GB), tak to tam asi bude tahle mSata ne? Ta by se potom dala nahradit něčím jiným. Ale zase někteří uživatelé psali, žze na ten mSata SSD nejde vidět ve Win...

niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 19 pro 2011 13:47

Jirrick: já myslel, že ten SSD chce zapojit do toho prostoru pro něj určený, jinak je jasný, že jestli ssd dá místo toho normálního, tak to půjde :) To jsem zase nevěděl, že to takhle chce vyměnit.

Roti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 14 čer 2006 15:06

Příspěvekod Roti » 19 pro 2011 13:59

VinceCZ píše:Jsem vlastníkem nejlepšího sestavení IdeaPad Y570 a už jsem objevil problém, docela závažný a podle různých ohlasů na internetu ne ojedinělý, a to se šuměním sluchátek. Je to opravdu otravný zvuk a bojím se, že je způsoben hardwarem, protože začne ještě před samotným bootováním systému. Navíc zvuk reaguje i podle aktivity harddisku. Zítra zavolám na Lenovo a optám se, ale do reklamace nepůjde, náhradní nemám a potřebuji ho.
tak od ctvrtka ho mam taky a zatim spokojenost! Volnější panty snad vydrzi. Jak sumi ty sluchatka? Vubec jsem nic nepozoroval (zatim jedu jen na baterku), vcera jsem ale prepnul na max vykon a trosku sum pozoruji (kdyz pracuje HDD nebo maxi a minimalizuji okno. Je to ono? Hned 1. den se mi stalo, že jsem mel v pravem usb flashku, zavrel viko a po opetovnem otevreni uz usb neslo a musel jsem restartovat. Setkal se s tim nekdo?

t95ul

Lenovo IdeaPad Y570 - sekání při hrách

Příspěvekod t95ul » 20 pro 2011 14:48

Zdravím, vím, že už se to tu řešilo, ale všechny rady, které jsem si přečetl, ať už tady nebo na jiných českých i zahraničních fórech, mi nepomohly, takže tu ještě jednou napíšu můj problém.

Spočívá v tom, že když spustím hru, seká se. Jde 3-5 vteřin plynule, pak se sekne, pak jde opět plynule, a tak se to opakuje pořád dokola. Pročítal jsem si nejrůznější české i zahraniční diskuse a snažil jsem se to vyřešit sám, ale bohužel bezvýsledně. Zkoušel jsem snad úplně všechno. Někdo říká, že je to vina Energy Manageru, někdo že je to vina Turbo Boostu, jeden člověk mi řekl, že Windows 7 Home Premium mají v tomto notebooku omezenou paměť na hry. Ovladače grafické karty mám aktualizované. Nevíte prosím vás někdo, čím by to ještě mohlo být a jak bych to mohl odstranit?

Děkuju za jakoukoli odpověď.

niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 20 pro 2011 14:50

t95ul: tohle mě občas taky dělá, já to řešim tak, že zapnu TrackManii Nations, odjedu 2 tratě, pak zapnu hru co se sekala a ta už běží vpoho, jako kdyby ta nvidia grafika potřebovala rozhejbat nebo co. Samozřejmě TM se neseká, ta de vpoho.

Nergal
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Lenovo Y570_USB3.0

Příspěvekod Nergal » 20 pro 2011 15:10

Mám tento stroj: http://datacomp.sk/lenovo-ideapad-y570- ... 02290.html
Zaujíma ma ako zistím že tam mám USB3.0. Je tam nejaké poznávacie znamenie?V Správcovi zariadení nič nie je ako "USB3.0 Host Controller".
Keď som spustil Utilitu od Renesas, tak mi to vyhodilo hlášku že nenašiel sa USB3.0 Host Controller.
Díky moc za rady.

Henatko
občas se tu ukáže
Příspěvky: 52
Registrován: 20 lis 2011 18:31
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Henatko » 20 pro 2011 16:06

Myslím že se tu to řešilo : i3 a i5 NEMÁ USB 3 , má ho jen i7
Lenovo E420s : 14" i5 , 8GB , AMD 6630m , 5000GB HDD a bude i SSD :-D

Nergal
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 156
Registrován: 11 dub 2007 12:13
Bydliště: Poprad

Příspěvekod Nergal » 20 pro 2011 17:55

Henatko píše:Myslím že se tu to řešilo : i3 a i5 NEMÁ USB 3 , má ho jen i7


Ahá tak to je! Len divné je, že predajcovia suverénne uvádzajú že aj tento konkrétny model má USB3.0. No nič to. Ale je divné že každý to tak uvádza...

gladipl
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 116
Registrován: 19 lis 2008 16:54

Re: Lenovo Y570_USB3.0

Příspěvekod gladipl » 20 pro 2011 18:38

Nergal píše:Mám tento stroj: http://datacomp.sk/lenovo-ideapad-y570- ... 02290.html
Zaujíma ma ako zistím že tam mám USB3.0. Je tam nejaké poznávacie znamenie?V Správcovi zariadení nič nie je ako "USB3.0 Host Controller".
Keď som spustil Utilitu od Renesas, tak mi to vyhodilo hlášku že nenašiel sa USB3.0 Host Controller.
Díky moc za rady.


mohol by si otestovat nejake hry aby sme to vedeli porovnat s i5 a i7, verziu s i3 tu vela ludi nema, napr, Battlefield 3, dik
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb

Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)

Roti
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 14 čer 2006 15:06

Příspěvekod Roti » 21 pro 2011 11:37

zitra jdu lenovo y570 (i7 a GT555M 1GB) vracet.
Stve me vule v pantech, usb porty v prave a leve predni casti (nemam misto na mys!), rozliseni !!! vachrlata dvd rom a hlavne sum ve sluchatkach.
Takze prechazim na 17,3" a zvazuji HP Pavilion dv6.

LoizaCS
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 26 říj 2010 20:38

Příspěvekod LoizaCS » 21 pro 2011 14:42

trochu dražší... horší servis... nevím nevím... lenovo je prostě lenovo

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10105
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 21 pro 2011 14:53

Lenovo ano,ale nikoliv řada Y.To je jen plastová náhražka vyšších řad.
MSI GT73,Ipad Mini 2019,Naim Uniti Atom,Dali Rubicon 6,Yamaha RX A 2060,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů