Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Joemilionare
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Příspěvekod Joemilionare » 13 srp 2012 21:34

Ja mam dojem ze to s tim ssd se tu uz nekde resilo ze tam je nejaky mini ssd nebo co ted presne nevim ale k veci normal prej tam nejde je tam nejaky spesl na ktery nejde ukladat je tam prej jen pro ten rychli start systemu
a k tomu win 8
mam k tobe otazku ty mas nejaky tablet nebo pc s dotykovym panelem ???
Ze se ptas?? protoze jnak jsou win 8 k ho...
Naposledy upravil(a) Joemilionare dne 13 srp 2012 21:35, celkem upraveno 1 x.
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz
4GB DDR II 800Mhz
NVIDIA: 9700GTs

niemandNB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 02 pro 2011 22:56
Bydliště: Sekeřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod niemandNB » 13 srp 2012 21:34

Ok, díky, tak ji tam nechám. Jsem právě nevěděl, co je lepší, tak jsem se ptal :)

mech13
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 11 zář 2007 23:50

Příspěvekod mech13 » 14 srp 2012 09:09

baterka se sama od sebe nenici tim, ze nekde lezi (dobre ji to nedela, ale neni to vylozene likvidace). vadi ji, kdyz nekde lezi plne nabita nebo uplne prazdna.

Vetsina veci, co ma akumulator ma pri nakupu baterku nabitou zhruba na polovinu - vhodne skladovaci nabiti.

Kdyz ji nechas v notebooku a budes ji neustale nabijet z 99% na 100 ji budes likvidovat mnohem vic, nez kdyz bude lezet na stole nabita na polovinu.

Proto ji nechej v notebooku a nastav nabijeci kapacitu na 60 a zacatek nabijeni na 40%. Baterka bude vpodstate uskladnena stejne jak na stole, jen budes mit v zaloze nejakou tu hodinku kdyz vypne elektrika.

niel2
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 srp 2012 11:53

Příspěvekod niel2 » 17 srp 2012 12:27

Zdravím všechny příznivce Lenova

Asi před 2 měsíci jsem si zakoupil model Y 570, což o to, mašina je to parádní a jsem s ní nebývale spokojen. Štve mě zde jedna věc, které nemůžu přijít na kloub. Pokud si pustím hudbu (WM player, Winamp, ...) stává se, že pokud se jakkoliv pohnu, odejdu od stolu a vrátím se(nevím, za tu dobu to neumím blíže specifikovat)..zkrátka se stane, že se song zastaví,přehraje od začátku anebo posune na další. Když jsem se na to ptal na helpdesku, nebo v obchodě, kde jsem ho koupil, tak to bylo všem ze začátku k smíchu, i mě je to k smíchu, nicméně nevěděli mi poradit. Ono se to nezdá, ale když posloucháte 3 hodinový live koncert a on se vám prostě z ničeho nic v polovině vypne a začne přehrávat i 5x během následující půlhodiny od začátku, tak je to vážně o nervy!!

Prosím Vás, nevíte co by s tím mohlo být? Jestli to není třeba senzory nebo tak(když poklepu 2x na mikrofon, tak se píseň taky začne přehrávat znova, ale nechápu spojitost)

U Filmů anebo, když si pouštím hudbu přes youtube to nedělá, tak wtf? :D

Předem díky za odpvěď!

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 17 srp 2012 12:50

hledal bych problem v prve rade v prehravaci.

ve druhe rade v tebou zminene detekci na mikrofonu.

pokud ti to bude delat v jinem prehravaci, tak vypni tady ty features a uvidis, jak se to bude dal chovat.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

niel2
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 srp 2012 11:53

Příspěvekod niel2 » 17 srp 2012 13:48

Dělá to ve všech, když jsem to zkoušel. Který že mám vypnout??

gregius
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 27 bře 2012 13:14
Bydliště: Praha

Příspěvekod gregius » 17 srp 2012 18:19

Nejspíš máš zapnutýho R.I.C. nebo-li Robust Intelligent Companion. Až ho spustíš, klikneš na Asistent a pravděpodobně (dle mého názoru) tam budeš mít zaškrtnuto Další stopa: poklepejte třikrát, přehrát pozastavit poklepejte dvakrát... atd. Vše to odškrtej a snad by to již mělo být v pořádku. Když tak napiš SZ.

Joemilionare
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Příspěvekod Joemilionare » 18 srp 2012 07:36

Mam otazku jake mate zkusenosti s Panty tohoto Lenova Ideapad Y570
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz

4GB DDR II 800Mhz

NVIDIA: 9700GTs

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9172
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 srp 2012 07:58

Panty jsou průměrné kvality.
MSI GT73
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Joemilionare
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Příspěvekod Joemilionare » 18 srp 2012 09:59

Skoda ze kamarad nemuze rict to same asi ma spatny kus vzadu u pantu kdyz zavira ma malou mezeru a pravy pant ma popadly a to je puntickar no notebook na dava na nej vzdy pozor myslite ze to ma zkusit reklamovat?? Zda mu to uznaji??
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz

4GB DDR II 800Mhz

NVIDIA: 9700GTs

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9172
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 srp 2012 12:02

No zkusit to může,ale to mu asi neuznají.
MSI GT73

World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Joemilionare
občas se tu ukáže
Příspěvky: 30
Registrován: 20 led 2008 22:29
Bydliště: CB

Příspěvekod Joemilionare » 18 srp 2012 13:43

A ma sanci se nekde dovolat kdyz to zamitnou??
jak rikam on je na tyhle veci opatrnej on mel pred tim asuse asi 6nebo 7let a vypadal vazne jak novy a hlavne ten note nejevi vuubec znamky padu
A jeden znami co ma obchod s pc koukal na netu na sasi toho stroje jak ho tam rozebiraji a domniva se kde to prasklo kdyz videt jaky je ten case atd
Ale rekl ze kvalita odpovida cene
Toshiba Qosmio F50-125 P8600 2,4Ghz

4GB DDR II 800Mhz

NVIDIA: 9700GTs

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9172
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 srp 2012 17:41

Znalecký posudek a soud.
MSI GT73

World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Skorpy
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 srp 2012 17:43

Příspěvekod Skorpy » 26 srp 2012 17:46

Zdravím, mám problém s tím, že když zmáčknu tlačítko např. pro ztlumení, nebo zesílení zvuku, tak se mi neukazuje ukazatel na monituru (ze začátku se ukazoval), větší problém je když chci změnit větrání, tak se to taktéž neukazuje, nevíte čím to je?
Další problém je, že mi teď začalo výrazně kolísat FPS, mám procesor i5.
Tento problém se také objevil nedávno a předtím zhruba půl roku nic. :/
Děkuji

gregius
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 27 bře 2012 13:14
Bydliště: Praha

Příspěvekod gregius » 30 srp 2012 15:52

Chtěl jsem se zeptat, zkoušel už někdo Windows 8 jako dual boot s Windows 7? ;)


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti