Stránka 5 z 38

Napsal: 05 srp 2011 16:34
od DANIK
odpoved: u e520 nieje ziadna prisvetlovacia dioda na klavesnicu.

Napsal: 06 srp 2011 08:12
od donnybsc
Ahoj lze u e520 pripojit nakou dokovaci stanici ? a pokud ano jakou ? dekuji za rady

A jeste byme zajimal jaky ssd disk mohu osadit a jak ? pokud to lze . :-)
( integrovanne v notebooku )

Napsal: 06 srp 2011 08:45
od Vojťas
Klasickou dokovací stanici ne, jen USB replikátor portů.

Napsal: 06 srp 2011 11:22
od DANIK
ak chces osadit ssd mas 2 moznosti:
-msata SSD disk (napr.: intel 310) a sucastne 2,5" HDD storage (lenovo tomu nadava Rapid drive)
-klasicky 2,5" SSD disk (napr.: intel 320)

ja pouzivam msata disk intel 310 80gb, dosahuje rychlosti intel x25 co je pre mna dostacujuce.

Napsal: 07 srp 2011 15:11
od Proky10
PaJa111 píše:Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat zda nevíte, jestli se chystá Lenovo uvést na trh také model ThinkPad Edge E520 s i5 a AMD Radeon HD6630M??? Zaslechl jsem že ano, ale vzhledem k tomu že tohle by výrazně změnilo mou volbu nového přístroje rád bych počkal. Díky za odpověď.


Model je uz na czc.cz ale jako laik stale nechapu system dvou grafickych karet. Tento model ma jak integrovanou HD3000 tak pry i AMD 6630M. Kdyby mi to byl nekdo schopen vysvetlit, treba klady a zapory, byl bych mu vdecen.

tady je link na E520, i5
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=94642

Napsal: 07 srp 2011 15:24
od DANIK
dufam ze tam najdes vsetky svoje odpovede
http://tinyurl.com/3ghd6zc

Napsal: 07 srp 2011 15:42
od Proky10
vtipalku, k cemu je pak cele to forum kdyz je google, co ?

Napsal: 08 srp 2011 14:36
od lean
Dotaz dá se do e520 popř e420 místo cdrom dát ssd? CD/dvd sem už pár let nepoužil takže kdyby to šlo tak koupim 80gb ssd a sem spokojen :)

Napsal: 11 srp 2011 21:06
od Nazgul
Mám dotaz na nějakého majitele e420 nebo e420s s 6630AMD grafikou. Jak má notebook kvalitně udělané chlazení? 6630M je už dost silná grafika a jsem nesvůj z toho že by měla být v tak malém notebooku, jaké má teploty v dlouhodobé zátěži a jak se zahřívá notebook? Předem díky za odpovědi.

Napsal: 11 srp 2011 22:06
od fajmis
mam E520 a žádným programem jsme nezjistil teplotu Grafické karty ale u CPU jsem se nedostal přez 60°C a to běží i celý den

Napsal: 12 srp 2011 13:53
od dobi ®
mám E520 a chlazení je výborné. Při hraní Crysis 2 cca 2 hodiny nebyly teploty výš jak 73 C na CPU a 65 GPU. HDD max 44 . Uplná paráda na klávesnici ty teploty nejsou vubec znnat.

Napsal: 12 srp 2011 17:45
od Nazgul
V tom případě to chlazení vypadá perfektně. Hraju profi WoW a nemám dostatek místa pro desktop, stejně tak se často přesídluju, proto ten notebook a ne desktop. Potřebuju aby na i 8hodinové střední vytížení cpu a gpu teploty komponent byly na takových teplotách, aby nebyla ohrrožena jejich životnost, což 75°C CPU a 65°C GPU by mělo být v pohodě. Doufám jen že 420ky mají chlazení podobné 520ce.

Napsal: 12 srp 2011 19:23
od rossoner
neviete niekto nieco nove ohladom toho prepinania grafik?? budu drivery alebo ne??

Napsal: 13 srp 2011 11:18
od floro
Prave som si kupil e520 a velmi ma trapi, tolko plnych programov co su na preinstalovanom Windowse. Zatazenie pamate mam skoro 44% co si mysim je velmi vela... tj skoro 1.7gb. Neviem ktore programy sa mozu vymazat a ktore nie. Ci by sme mi neporadili co mozem dat prec a ako ste to riesili vy? Popripade napiste ake mate zatazenie vy.

Napsal: 13 srp 2011 12:18
od cyber-mythius
ctrl+alt+del, správce procesů (nebo jak se taskmgr jmenuje v češtině) - procesy a udělej screen co ti tam vše běží. Pak sem hoď odkaz a můžeme ti říct, co se dá zlikvidovat a co ne