ThinkPad Edge E520/E420

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
capis
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2011 13:27

Příspěvekod capis » 30 črc 2011 12:16

to DANIK: Tak jo, ve správci zařízení to fakt ukazuje aktuální ovladače, potom ale nechápu, proč mi GPU-Z neukazuje teplotu integrované GK. ( takhle to dělá, když není nainstalovaný ovladač) :(

cobot
občas se tu ukáže
Příspěvky: 27
Registrován: 01 čer 2011 12:59

Příspěvekod cobot » 30 črc 2011 14:59

Tak mě třeba ThinkVantage nabízí ve volitelném upgradu driver na grafiku který je pouze pro modely s jen integrovanou grafikou. Před asi dvouma dnima se mi opět ve volitelných upgradech nabídl nějaký driver na intel wi-fi. Nevíc i s infomací že nemám instalovanou žádnou předchozí verzi ovladače. Přitom wi.fi mám zcela funkční s jiným driverem.

Takže se ThinkVantage rozhodně nespoléhám a raději si před instalací zkontroluju co vůbec instaluju. To by sice mělo být normální ale kdyby ThinkVantage nabízel pouze to co má bylo by to lepší.
ThinkPad Edge E520, i3-2310M, 4GB DDR3, HD6630M

sneget
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 17 říj 2007 18:37

klávesnice

Příspěvekod sneget » 01 srp 2011 15:48

pro majitele - vydává vám klávesnice při psaní nějaký pazvuk? konkrétně šipky, kde se lehce prohýbá plast a ten zvuk je dost nepříjemný, díky

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 01 srp 2011 16:08

šipky sou v pohodě. Mě blbne trošku klávesa f. Ale záleží jak jí zmáčknu někdy vrže ěkdy ne. Jinak cela klavesnice v pohodě. Zatím sem velmi spokojen. :)

DANIK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 15 črc 2007 18:27
Bydliště: SNV / KE

Příspěvekod DANIK » 01 srp 2011 16:20

ano, pri stalceni pravej sipky sa klavesnica trosku viac ozyva. Je to sposobene tym ze v tejto casti klavesnica uplne nedolieha k zakladni, ale da sa to vyriesit podlozenim alebo podlepenim tejto casti klavesnice ..je to otazka 10min roboty aj s 5min hladanim v manualy ako rozobrat klavesnicu ;)
born to be ....

capis
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2011 13:27

Příspěvekod capis » 01 srp 2011 21:14

Tak ještě jeden problém chlapi.

Když s nb připojím na domácí wifi, tak se sice připojí, nicméně net mi poté vůbec nejede. Na jiné wifi se připojí a jede bez problémů.
Zkoušel jsem aktualizovat ovladače k síťovému adaptéru, nepomohlo. Aktualizovat firmware od wifi routeru, nepomohlo.

Neví někdo co bych mohl ještě vyzkoušet?

JejKey
chodí často
Příspěvky: 633
Registrován: 27 bře 2011 19:20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JejKey » 01 srp 2011 21:56

Co to je, "nejde net"?
Pingneš se na router? Pingneš se na 77.75.76.3? Pingneš se na seznam.cz?
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX

capis
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2011 13:27

Příspěvekod capis » 01 srp 2011 22:03

No v praxi to vypadá tak, že se mi prostě nenačítají stránky, nejde udělat ani test rychlosti.

Ping na 77.75.76.3 mám průměr 40ms, nicméně 50% ztráta paketů.

Na router se pingnu v pohodě.

Divné je, že na jiném wifi routu běží vše ok.

PaJa111
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 01 srp 2011 23:17

Příspěvekod PaJa111 » 01 srp 2011 23:52

Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat zda nevíte, jestli se chystá Lenovo uvést na trh také model ThinkPad Edge E520 s i5 a AMD Radeon HD6630M??? Zaslechl jsem že ano, ale vzhledem k tomu že tohle by výrazně změnilo mou volbu nového přístroje rád bych počkal. Díky za odpověď.

JejKey
chodí často
Příspěvky: 633
Registrován: 27 bře 2011 19:20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JejKey » 02 srp 2011 00:01

@capis:
Ještě bych provedl srovnání při připojení kabelem k routeru. Pokud bude situace stejná, asi bych řešil problém s daným poskytovatelem připojení.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3363
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 02 srp 2011 01:31

A ja bych doplnil, ze treba v panelaku muze byt problem s rusenim. Kazdy router bude mit nastaveny jiny kanal, jeden se bude rusit se sousedem a bude problematicke spojeni a druhy bude OK.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

capis
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2011 13:27

Příspěvekod capis » 02 srp 2011 19:12

Kamarád mi problém vyřešil. I tak díky za pomoc :)

JejKey
chodí často
Příspěvky: 633
Registrován: 27 bře 2011 19:20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JejKey » 02 srp 2011 19:42

Ještě by nebylo špatné sem napsat, jak to vyřešil.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX

capis
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2011 13:27

Příspěvekod capis » 02 srp 2011 20:05

Museli jsme "přemostit" ty dva moje routery. Bohužel teď se nedostanu do nastavení, takže přesně neřeknu :(

lean
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 01 srp 2011 16:39

Příspěvekod lean » 05 srp 2011 16:07

Otázka: je u 520 nějaká ta dioda na přisvícení klávesnice?


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host