ThinkPad Edge E520/E420

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 13 srp 2011 13:02

tu su
http://imghost.sk/share/428461-Beznzvu.png
http://imghost.sk/share/428462-Beznzvu1.png
http://imghost.sk/share/428463-Beznzvu2.png
ani som necakal ze to bude na 3 fotky...

EDIT: Upravene podla velkosti zaberania pamate
Naposledy upravil(a) floro dne 13 srp 2011 14:36, celkem upraveno 2 x.

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 13 srp 2011 14:01

chlape co si tam instaloval mě by se procesy vešly na jednu fotku...
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M

mystikp
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 284
Registrován: 13 dub 2009 23:39

Příspěvekod mystikp » 13 srp 2011 14:26

Mimochodem - nebylo by lepší ty procesy před pořízením screenshotu nejdřív seřadit podle toho kolik zabírají paměti? (kliknout nahoře na Pamat)
Hned by bylo líp vidět čím má cenu se zaobírat a co není tak podstatné...

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 13 srp 2011 18:31

tak tady sou ty moje procesy http://photo.uloziste.com/?fotka=e3b3c0 ... 59c&size=0 ... přiznám se na jednu fotku se nevejdou :) Je jich jedna fotka a 6 k tomu.
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 13 srp 2011 18:40

floro tak u tech procesů se u tebe celkem ztrácím.

udělej prosím ještě jiný screen - dej start a do spouštěcího/vyhledávacího políčka napiš: "msconfig" bez uvozovek.

tam najeď na tabulku "po spuštění" a tu vyscreenuj. prosím o roztáhnutí 1. a 3. sloupečku (jméno procesu a cesta ke spouštěcímu souboru) pro lepší identifikaci.

ať můžeme poradit, co vypnout
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 13 srp 2011 18:45

tak se omlouvám... když dám "zobrazit procesy všech uživatelů"tak by ty screeny vyěly cca taky 3 ... hned sem si toho nevšimnul. Jinak řekl bych že to nijak řešit nebudu... Nepřipadá mi že by to notebook zpomalovaalo..
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M

floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 13 srp 2011 21:25

Tu je ten msconfig, nedalo sa to roztiahnúť.
http://imghost.sk/share/428512-Beznzvu.png
http://imghost.sk/share/428515-Beznzvu1.png

dobi: Ani mne sa nezda ze by mi to nejako spomalovalo PC ale tak radsej mat menej ako viac programov. Vies ako ked ti to zabera 1.5 GB pamate je dost. Ty si nieco vymazaval?

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 13 srp 2011 21:38

Naprosto nechápu co tady řešíte. K čemu ti je RAMka, když je prázdná? Hm?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 13 srp 2011 22:00

já mám teď s rozjetým prohlížečem (který je nacpaný pluginama), nějakýma blbostma na pozadí (hw monitory, email klient, im, antivir, last.fm atd atd) a winampem sežraných cca 2,2GB RAM.

ono je celkem fuk, jestli je ta ram plná nebo ne- jak říká chleba. win7 mají inteligentní správu ram - pokud ji budou potřebovat, tak něco zahodí ;).

ten MSconfig ti toho moc neuvolní - spíš se ti po startu nebude spoustět takových kravin.

můžeš bez obav zahodit

Adobe Updater Startup utility
Google Update
Deamon tools lite
RCIMGDIR (jestli nepouzivas nejak casto webcam, ale myslim, ze tohle bezet nemusí)
adobe reader and acrobat manager
sbsv
adobe cs5 service manager
a bluetooth sw (jestli nepouzivas nejak casto BT)

z tech lenovo blbostí netusim co se dá sejmout nebo ne. já si z nich tady do čistého systému nainstaloval jen naprosté minimum
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5

PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 13 srp 2011 22:08

Ja len tak... sa mi to zdalo dost. Ale dakujem za pomoc, ze aspon ste sa na to kukli. Ale som velmi spokojny s notebookom, este len dufajme ze spravia nieco s ovldacom na grafiku a bude za 1.

Korialis
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 20 črc 2011 00:21

Příspěvekod Korialis » 14 srp 2011 16:13

rád bych zeptal, zdali nevíte, jestli bude problém s přepínáním grafiky u hry fable: the lost chapters (2005) :) četl jsem totiž, že u starších her určité problémy jsou.

donnybsc
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 15 pro 2009 07:57

Příspěvekod donnybsc » 14 srp 2011 17:51

Ahoj jaky je rozdil v tom kdyz objednam notebook bez windows ale doma win mam ? prijdu o nejake problemy nebo co mi bude chybet popripade ovladace atd. najdu snadno na netu ? neni s instalaci problem ? dekuji za odpoved

Dostanu k tomu aspon nejake cd ?

http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 254833.htm

oproti

http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 254832.htm

lean
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 01 srp 2011 16:39

Příspěvekod lean » 14 srp 2011 18:14

Stáhneš z jejich stránky imho, akorát ten bez os má lesklý displej.
Btw jde to e420/520 esata ssd?

DANIK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 15 črc 2007 18:27
Bydliště: SNV / KE

Příspěvekod DANIK » 14 srp 2011 22:25

esata ssd sa da pouzit ..no ak si mal na mysli msata ssd tak ide pouzit tiez ..osobne pouzivam intel 310 80gb

to Korialis: tuto hru by mala myslim zvladnut bez problemov aj HD3000 no ci sa zapne aj na AMD kartu to ti neviem povedat.

to donnybsc: CD s OS nedostanes ale budes mat na disku recovery particiu z ktorej si budes moct spravit recovery DVD alebo USB.
born to be ....

floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 16 srp 2011 23:19

Nezda sa vam ze ventilator je trosku pocut pri normalnej praci?? Pravdu povediac som myslel ze bude uplne tichucky, lebo sa mi zda ze ide stale. Aj ked nic nerobim.


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů