ThinkPad Edge E520/E420

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
donnybsc
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 15 pro 2009 07:57

Příspěvekod donnybsc » 06 srp 2011 08:12

Ahoj lze u e520 pripojit nakou dokovaci stanici ? a pokud ano jakou ? dekuji za rady

A jeste byme zajimal jaky ssd disk mohu osadit a jak ? pokud to lze . :-)
( integrovanne v notebooku )
Naposledy upravil(a) donnybsc dne 06 srp 2011 10:10, celkem upraveno 1 x.

Vojťas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 460
Registrován: 20 zář 2006 11:20
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod Vojťas » 06 srp 2011 08:45

Klasickou dokovací stanici ne, jen USB replikátor portů.
Fujitsu Lifebook S751

DANIK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 15 črc 2007 18:27
Bydliště: SNV / KE

Příspěvekod DANIK » 06 srp 2011 11:22

ak chces osadit ssd mas 2 moznosti:
-msata SSD disk (napr.: intel 310) a sucastne 2,5" HDD storage (lenovo tomu nadava Rapid drive)
-klasicky 2,5" SSD disk (napr.: intel 320)

ja pouzivam msata disk intel 310 80gb, dosahuje rychlosti intel x25 co je pre mna dostacujuce.
born to be ....

Proky10

Příspěvekod Proky10 » 07 srp 2011 15:11

PaJa111 píše:Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat zda nevíte, jestli se chystá Lenovo uvést na trh také model ThinkPad Edge E520 s i5 a AMD Radeon HD6630M??? Zaslechl jsem že ano, ale vzhledem k tomu že tohle by výrazně změnilo mou volbu nového přístroje rád bych počkal. Díky za odpověď.


Model je uz na czc.cz ale jako laik stale nechapu system dvou grafickych karet. Tento model ma jak integrovanou HD3000 tak pry i AMD 6630M. Kdyby mi to byl nekdo schopen vysvetlit, treba klady a zapory, byl bych mu vdecen.

tady je link na E520, i5
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=94642

DANIK
občas se tu ukáže
Příspěvky: 95
Registrován: 15 črc 2007 18:27
Bydliště: SNV / KE

Příspěvekod DANIK » 07 srp 2011 15:24

dufam ze tam najdes vsetky svoje odpovede
http://tinyurl.com/3ghd6zc
born to be ....

Proky10

Příspěvekod Proky10 » 07 srp 2011 15:42

vtipalku, k cemu je pak cele to forum kdyz je google, co ?

lean
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 01 srp 2011 16:39

Příspěvekod lean » 08 srp 2011 14:36

Dotaz dá se do e520 popř e420 místo cdrom dát ssd? CD/dvd sem už pár let nepoužil takže kdyby to šlo tak koupim 80gb ssd a sem spokojen :)

Nazgul
občas se tu ukáže
Příspěvky: 90
Registrován: 06 črc 2008 22:22

Příspěvekod Nazgul » 11 srp 2011 21:06

Mám dotaz na nějakého majitele e420 nebo e420s s 6630AMD grafikou. Jak má notebook kvalitně udělané chlazení? 6630M je už dost silná grafika a jsem nesvůj z toho že by měla být v tak malém notebooku, jaké má teploty v dlouhodobé zátěži a jak se zahřívá notebook? Předem díky za odpovědi.

fajmis
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 10 črc 2011 17:24

Příspěvekod fajmis » 11 srp 2011 22:06

mam E520 a žádným programem jsme nezjistil teplotu Grafické karty ale u CPU jsem se nedostal přez 60°C a to běží i celý den

dobi ®
občas se tu ukáže
Příspěvky: 55
Registrován: 10 črc 2010 21:16

Příspěvekod dobi ® » 12 srp 2011 13:53

mám E520 a chlazení je výborné. Při hraní Crysis 2 cca 2 hodiny nebyly teploty výš jak 73 C na CPU a 65 GPU. HDD max 44 . Uplná paráda na klávesnici ty teploty nejsou vubec znnat.
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M

Nazgul
občas se tu ukáže
Příspěvky: 90
Registrován: 06 črc 2008 22:22

Příspěvekod Nazgul » 12 srp 2011 17:45

V tom případě to chlazení vypadá perfektně. Hraju profi WoW a nemám dostatek místa pro desktop, stejně tak se často přesídluju, proto ten notebook a ne desktop. Potřebuju aby na i 8hodinové střední vytížení cpu a gpu teploty komponent byly na takových teplotách, aby nebyla ohrrožena jejich životnost, což 75°C CPU a 65°C GPU by mělo být v pohodě. Doufám jen že 420ky mají chlazení podobné 520ce.

rossoner
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 28 čer 2011 10:49

Příspěvekod rossoner » 12 srp 2011 19:23

neviete niekto nieco nove ohladom toho prepinania grafik?? budu drivery alebo ne??

floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 13 srp 2011 11:18

Prave som si kupil e520 a velmi ma trapi, tolko plnych programov co su na preinstalovanom Windowse. Zatazenie pamate mam skoro 44% co si mysim je velmi vela... tj skoro 1.7gb. Neviem ktore programy sa mozu vymazat a ktore nie. Ci by sme mi neporadili co mozem dat prec a ako ste to riesili vy? Popripade napiste ake mate zatazenie vy.

cyber-mythius
chodí často
Příspěvky: 1014
Registrován: 11 lis 2008 18:58
Bydliště: China/Zlín/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 13 srp 2011 12:18

ctrl+alt+del, správce procesů (nebo jak se taskmgr jmenuje v češtině) - procesy a udělej screen co ti tam vše běží. Pak sem hoď odkaz a můžeme ti říct, co se dá zlikvidovat a co ne
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

floro
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 26 črc 2011 18:14

Příspěvekod floro » 13 srp 2011 13:02

tu su
http://imghost.sk/share/428461-Beznzvu.png
http://imghost.sk/share/428462-Beznzvu1.png
http://imghost.sk/share/428463-Beznzvu2.png
ani som necakal ze to bude na 3 fotky...

EDIT: Upravene podla velkosti zaberania pamate
Naposledy upravil(a) floro dne 13 srp 2011 14:36, celkem upraveno 2 x.


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů