Lenovo Thinkpad X220

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8774
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 03 črc 2011 20:45

Puppy píše:
zivan píše:Presahuje cca 0,5cm, ale dolu. Notebook je pak vzadu nadzvednuty.
No to se pak musi na stole dobre kinklat
Vůbec ne. Xka to tak maj dlouho a je to úplně bez problému. Mně se to naopak líbí, protože je pak lepší sklon klávesnice.

Nové nožičky jsou na baterce a jsou hned vedle těch původních. Stabilita se nijak nemění.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

hapa
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 21 lis 2009 09:19

Příspěvekod hapa » 05 črc 2011 16:33

Ahoj, rozhoduji se mezi x220 a HP 2560p není někde srovnání?

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1842
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 11 črc 2011 11:52

Ma nekdo zkusenost s instalaci interniho WWAN modulu Ericsson F5521gw http://www.mironet.cz/lenovo-3g-ericsso ... +dp138316/ do X220 ? Neni tam pak klasicky problem s BIOSem ?

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1842
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 14 črc 2011 01:20

A zda se ze je zde dalsi problem s IPS displejem v X220. Jedna se o staticke "vypalovani" obrazu po urcite dobe. Timto problemem trpi obecne dost LCD monitoru (i kvalitnich), ovsem ne uz po 15 minutach jak se uvadi v diskusnim formu Lenovo http://forums.lenovo.com/t5/X-Series-Th ... 201/page/3

Muze nekdo prosim vyvratit, ze tento problem nema a jedna se jen o spatnou serii ? To dnes opravdu nelze vyrobit notebook s kvalitnim displejem jako tomu bylo jeste pred sedmi lety ? :?

ferdik
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 12 dub 2011 17:12

Příspěvekod ferdik » 14 črc 2011 09:20

Kdyz jsem o tom cetl, zkusil jsem si to nasimulovat a skutecne tam to vypalovani obrazu bylo. Krom tohoto pokusu jsem si toho ale nikdy (za 2 mesice) nevsiml. Stejne jako ty "light leaky". Kdyz je hledam, najdu je, jinak si toho nevsimnu. Ja osobne to nevnimam jako problemy.

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 26 črc 2011 11:35

Uvazuji o koupi X220 a rad bych se zeptal jestli nekdo netusi zda je volny Mini PCIe slot pro instalaci SSD treba tohoto
http://www.alza.cz/intel-310-80gb-ssd-s ... 223885.htm . Nebo jestli se disk musi vzdy instalovat do 2,5" pozice. Uvazuji o variante s Core i5 ktera neni ULV. Diky.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7498
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 26 črc 2011 11:50

lexicon: do X220 mozes dat mSATA SSD disky ale pockal by som na finalnu verziu noveho biosu, ktory ma opravovat problemy s ich detekciou. http://www.lenovoblog.cz/2011/07/nekter ... msata.html
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3310
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 26 črc 2011 12:34

Verze 1.18 uz je vydana, dokonce vysla ve stejny den i verze 1.19, ktera by mela opravovat dalsi problemy.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Crucial M4 128GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 26 črc 2011 13:05

Super, diky za info. Tak ze neni co resit a kupuju.

Jeste bych mel jeden dotaz. Mam externi disk ktery podporuje eSATA a jak jsem se docetl tento notebook v zakladu eSATA konektor nenabizi. Ma jiz nekdo nejakou zkusenost s rozsiruciji kartou do ExpressCard slotu ktera eSATA podporuje?
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3310
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 26 črc 2011 21:45

Nejakou zkusenost mam - pripojil jsem tam jednu starsi expresscard kartu a prekopiroval cca 30GB dat z externiho disku. Bez problemu :)
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Crucial M4 128GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 27 črc 2011 08:55

Jsem se spatne vyjadril, mel jsem na mysli tu ExpressCard ktera by nevycuhovala a mohla by byt v notasu zapichla nafurt.

Nasel jsem jenom tuhle AKE eSATA&SATA CARD:
Obrázek
a pak jeste jednu od StarTech, oboji stejnej noname (aspon pro me). Bohuzel z amazonu mi nevim proc nejde poslat a na ebayi maji jenom 34mm verzi a jeste k tomu kupovat redukci mi pride zbytecny.

Ma tedy nekdo zkusenost s nejakou ExpressCard 54mm s eSATA ktera by mohla byt v notasu vlozena nastalo? Diky.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

mystikp
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 274
Registrován: 13 dub 2009 23:39

Příspěvekod mystikp » 27 črc 2011 10:33

lexicon píše:... a na ebayi maji jenom 34mm verzi a jeste k tomu kupovat redukci mi pride zbytecny...


Já bych řekl že redukci žádnou nepotřebuješ...
T420s

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 27 črc 2011 13:32

A nevznikne pak vedle te karty volny prostor ktarym se bude dovnitr zbytecne prasit? Co jsem koukal na videa tak ten ExpressCard slot kryji vykyvna dvirka ktera nejsou nijak delena...
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

mystikp
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 274
Registrován: 13 dub 2009 23:39

Příspěvekod mystikp » 27 črc 2011 14:05

Jo tak pokud ti vadí tohle, tak si to přelep izolepou :-).
Ale na funkci to nemá vliv...
T420s

INCOGNITO
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 30 zář 2009 10:36

Příspěvekod INCOGNITO » 11 srp 2011 02:44

ferdik píše:... ale taky absence instalacnich DVD. Pokud si treba chci vymenit disk, jaky je legalne spravny postup instalace Windowsu? (tj. bez pouziti recovery partition). Staci proste stahnout DVD z torrentu a zadat svuj product-key (ci jak se to jmenuje ...). Disk je vcelku maly a dost mozna tu recovery partisnu smazu ...

Ahoj, jak jsi to prosím tě nakonec vyřešil?
Ty Recovety bych taky rád smazal...
ThinkPad X220 (4287-2SG)


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti