Lenovo Thinkpad X220

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
ModreZnebe
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 21 dub 2011 19:21

Příspěvekod ModreZnebe » 13 kvě 2011 18:27

honzyk2 píše:Ostatni konfigurace jsou na ceste.

Diky,
zatim jsem nasla pouze dve X220 (s klasickym a SSD diskem). Nebo bude v CR i konfiurace s i7 a USB 3.0?

SubTachyon
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 28 srp 2009 18:38

Příspěvekod SubTachyon » 14 kvě 2011 22:41

Sháním X220 Tablet ale jediná verze co je k sehnaní v ČR je bez SSD a s i5 processorem (namísto i7). Navíc i na tuhle verzi musím čekat přes měsíc.
Neporadil by mi někdo jak bych to jsem mohl dostat z Anglie (popř. odněkud jinak) protože lenovo z anglie notebooky neprodává a v česku maj houby.
Díky.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1878
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 15 kvě 2011 18:59

Nevite jestli budou v CR brzy dostupne i dalsi konfigurace ? Ani jedna zatim nema WWAN modul (je pouze "WWAN ready"). Stejne tak i7.

Potom jestli muze nekdo prosim potvrdit, ze se pri prvnim spusteni da opravdu vybrat anglicka verze Windows.

Diky.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1878
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 15 kvě 2011 19:09

ModreZnebe píše:A to jsem si ho chtela prohlednout v realu, abych se ujistila jestli je 12palcu v tom rozliseni dostatecnych. :(
Ma byt volitelna konfigurace http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=43&t=95062 i 12.5" 1600x900 IPS, ale tezko rict jestli v CR

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 15 kvě 2011 19:40

tak to je hodně masakrální rozlišení. k večeru se mi 1600x900 zdá moc i na 14" a oni to dají na 12,5". alespoň budou mít očaři co žrát :-)

i když stále to nemá na to fullHD na 13" od sony
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3364
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 16 kvě 2011 21:10

Jen si chci overit, X220 nema eSata, ani kombinovane s USB?
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

kubisz
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 248
Registrován: 28 říj 2008 12:02

Příspěvekod kubisz » 17 kvě 2011 09:11


Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 17 kvě 2011 10:18

zivan píše:Jen si chci overit, X220 nema eSata, ani kombinovane s USB?


ne, eSATA na těle není. nic ti ale nebrání si ho dodělat přes ExpressCard :-)
Lenovo X1 Carbon Touch



* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

mitr
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 kvě 2011 23:43

Příspěvekod mitr » 17 kvě 2011 23:46

Netusite nekdo jestli ma tento notebook radic s SATA III nebo SATA II ?
Kdyz je to Sandy Bridge, tak bych mozna cekal uz SATA III, ale nikde to psane neni. JE to dulezite info pro nove SSD disky, teda az bude nejaky se spravnym rozmerem :)

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 18 kvě 2011 00:24

Fakticky to vůbec není důležité pro nová SSD.

Ale aspoň vidim, že marketing fungoval...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 18 kvě 2011 14:44

pokud se nepletu tak moderní SSD stále nenarazí na limit SATA II takže SATA III je zatím čiště reklamšťina :)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 18 kvě 2011 17:33

Hlavně tyhle limity SATA-II jsou pouze pro syntetické testy o největších blocích, ale v běžném provozu tě sběrnice nelimituje. V běžném provozu tě u consumer SSD nebrzdí ani SATA-I... resp. ne tak, abys to byl vůbec schopen poznat jinak než ze syntetických benchmarků.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3364
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 18 kvě 2011 20:48

kubisz píše:"(len si treba da pozor, ze do X220 potrebujes 2,5" 7mm vysoku verziu)"
X-25M G2 urcite 7mm jsou
i novejsi intel 320 maji oddelitelny cerny ramecek a po odsroubovani je z nej 7mm disk :)
http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky ... nm?start=3
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

mitr
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 kvě 2011 23:43

Příspěvekod mitr » 18 kvě 2011 22:09

swarm píše:Hlavně tyhle limity SATA-II jsou pouze pro syntetické testy o největších blocích, ale v běžném provozu tě sběrnice nelimituje. V běžném provozu tě u consumer SSD nebrzdí ani SATA-I... resp. ne tak, abys to byl vůbec schopen poznat jinak než ze syntetických benchmarků.


No ja nevim, ale pokud si vydelim 3 Gb/s tak dostanu neco pod 400 MB/s a pokud zvladne disk cist i 500 MB/s tak tam nejaky limit vidim :) samozrejme jen v nekterych pripadech zvladne tuto rychlost. NAvic budou urcite dalsai rychlejsi disky.

Co mi na tom notebooku vadi je ze nema USB 3.0 ve vsech variantach a trochu by mi vadilo i SATA II.

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 18 kvě 2011 22:19

Vertex 2 má taky napsáno až 280 MB/s a reálně to není víc než 150 MB/s (těch 280 je totiž v případě, že zafunguje komporese, kterou používá Sanforce).
jak píše swarm - nepoznáš to, protože rychlejší zdroj dat v PC není a latence (daleko důležitější p ro rychlou odezbu systému) je minimální v obou případech.
Lenovo X1 Carbon Touch



* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti