Power manager 3

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Sheep-Master
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 321
Registrován: 21 čer 2009 23:17

Power manager 3

Příspěvekod Sheep-Master » 26 pro 2009 13:31

Zdravím, mám problém s powermanagerem. Najednou se mi tam objevil 2x profil maximum battery life. Když označím jeden ,označí se automaticky i druhej. Dříve to tam bylo jenom jednou a místo toho druhýho byl obrázek baráčku něco jako vyrovnané nastavení.
Zkoušel sem celý power manager odinstalovat a znovu nainstalovat ale bez úspěchu:
Obrázek

Jakoob
chodí často
Příspěvky: 833
Registrován: 14 bře 2007 18:00
Bydliště: Kousek od Prahy

Příspěvekod Jakoob » 27 pro 2009 23:00

Ahoj,
tohle se mi stalo taky a jediny zpusob reinstall....
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15

marilak
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 09:29

Příspěvekod marilak » 28 pro 2009 21:48

Ahoj, mně tam zase v tom seznamu power plan chybí režim ENERGY STAR, nevíte někdo jak ho tam dostat? Ve vistách byl, ale po uprage na win7 tam není. Předem díky za radu.

majomone
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 28 črc 2006 16:46

energy star 4.0 PM plan

Příspěvekod majomone » 29 pro 2009 23:28

marilak píše:Ahoj, mně tam zase v tom seznamu power plan chybí režim ENERGY STAR, nevíte někdo jak ho tam dostat? Ve vistách byl, ale po uprage na win7 tam není. Předem díky za radu.


Ja mam tiez podobnu otazku...
Hladal som na internete a zda sa, ze na dany rezim musi byt v systeme nainstalovany Energy Star 4.0 Compliance PM Plan... vid stranku:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ngy-star40
lenze na stranke je spomenute len Win XP a Vista... Ako je to teda s Win 7? Vdaka za radu.

GhostDW
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 06 říj 2008 12:53
Bydliště: Orlické hory

Příspěvekod GhostDW » 30 pro 2009 15:21

To Sheep-Master:
Tohle se mi stalo také, ale měl jsem tam 3x Max Power a 2x Power source optimized. Ve Vistách - nakonec to stačí smazat z profilů u správce napájení. Je tam po rozkliknutí seznam "dalších plánů" a tak jsou tyhle. Jen to musí šlověk spustit jako správce, aby šly odstranit.
Lenovo R500 (WSXGA+, ATI) + dock

Sheep-Master
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 321
Registrován: 21 čer 2009 23:17

Příspěvekod Sheep-Master » 02 led 2010 00:09

jj, funguje to. díky!
BTW nejde nastavit aby se při zapnutí profilu Maximum battery life přeplo z ATi grafiky na INTEL a zase obráceně v případě zapnutí profilu Maximum Performace?
Lenovo W500 + Win 7 ultimate

Kilo

Příspěvekod Kilo » 06 úno 2010 23:49

Nema nekdo z vas napad, jak nastavit, aby rezim Maximum Performace byl prvni v poradi od vrchu.
Na Vistach sem to tak mel, navic stacilo kliknout v liste jen do ikony a mohl sem si rezim zmenit bez zdlouhavyho spousteni celyho programu.
Ted menim rezim lehce zdlouhlaveji pres fn+F3, ale jako prvni mi to nabidne rezim zbytecny Times off, misto toho aby mi stacil dat jen enter a mel sem maximum performace a mohl se mi stroj rozjet na plno. (je to neprijemny, kdyz se slovek vrati z cesty notas mam jen ve sleep modu a pak se to doma hned pripojuje k siti a dela to vsechno a v maximum barery life je to uplne zatizeny a trva do dlouho]
Takze bych rad, aby to slo rychle prepnout. Zkousel sem to prepsat v jednom souboru, ale zatim to nepomohl. Nebo bych i Times off rezim vymazal v Powermanageru, ale jako zakladni moc nejde ani smazat.

Lockhard
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 10 bře 2008 16:01

Příspěvekod Lockhard » 03 dub 2010 13:13

Ahoj, také by mě zajímalo, jak nastavit Power manager aby stačilo pouze kliknout na "ikonku baterky" na liště a mohl jsem rovnou měnit napájecí režim bez zbytečného spouštění Power manageru (jako programu).

Vím, že mi to tak fungovalo u staršího Power manageru (tuším 1.61 pod Win XP).

Klávesovou zkratku Fn + F3 používám na vypnutí displaye (často používám, nechci měnit).

Předem díky za jakoukoliv radu!

Jakoob
chodí často
Příspěvky: 833
Registrován: 14 bře 2007 18:00
Bydliště: Kousek od Prahy

Příspěvekod Jakoob » 03 dub 2010 13:19

to lockhard: tak stejny problem mame asi vsichni, Lenovo to z neznamych duvodu zmenilo, tak jedinou soucasnou variantou je pouzivat Fn F3 na prepinani profilu a pravym tlacitkem na ikone baterie vypinat monitor :-(
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 03 dub 2010 13:48

alebo si hodiť miniaplikáciu PM na plochu a tam to prepínať,ja to riešim takto...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

Lockhard
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 10 bře 2008 16:01

Příspěvekod Lockhard » 03 dub 2010 15:43

luckycrust: miniaplikaci PM? Tím myslíš co?

Jakoob: Ach jo, zase aby člověk měnil svoje zvyky. :( :roll:

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 03 dub 2010 15:54

tak ináč nazvané windows gadget...miniaplikácie,ako hodiny,kalendár atď...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

Lockhard
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 285
Registrován: 10 bře 2008 16:01

Příspěvekod Lockhard » 03 dub 2010 16:19

Tak to opravdu ne. Respektive jaký gadget používáš/máš na mysli?

Zatím to vypadá, že opravdu budu muset přejít na Fn + F3. :(

Sheep-Master
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 321
Registrován: 21 čer 2009 23:17

Příspěvekod Sheep-Master » 04 dub 2010 09:13

když se koukneš na web microsoftu kde jsou ke stažení další miniaplikace tak tam je Lenovo gadget. Jdu to zkusit
// tak mi to píše že Provoz lenovogadget.cz byl ukončen k 31.9.2009
Lenovo W500 + Win 7 ultimate

lukycrust
chodí často
Příspěvky: 743
Registrován: 24 dub 2008 08:33
Bydliště: Vranov n/T

Příspěvekod lukycrust » 04 dub 2010 13:10

mne ten PM gadget,hodilo s inštaláciou PM 3.0,nič som nemusel dodatočne inštalovať...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů