Windows 7 - upgrade

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
honzyk2
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 114
Registrován: 22 čer 2009 21:34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod honzyk2 » 21 zář 2009 11:14

myslim, ze uz jsem to tu jednou psal - technicky ano, bude to asi fungovat, ale neni to spravne licencne.
Je to stejne jako zmena jazyku - krome Ultimate verze nemuzete menit jazyk - technicky to lze (zadanim klice do jine jazykove verze napr. Business verze), ale neni to licencne spravne.

V obou pripadech je to jakobyste meli nelegalni kopii

wern_er
chodí často
Příspěvky: 1129
Registrován: 10 kvě 2007 12:35

Příspěvekod wern_er » 21 zář 2009 22:07

Omlouvám se, asi jsem to neupřesnil - nevím, zda je to jakoby ofiko z 32b na 64b, ale ty máš prostě licenci na 32 i 64 bit Vistu - takže si klidně objednej Vistu 64 bit, nainstaluj a pak ti třeba bude připadat OK upgrade na 64 bit Win 7. Samozřejmě, že 64 bit DVD si zaplatíš (cca 500 CZK, už se to tu vícekrát řešilo).
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD

honzyk2
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 114
Registrován: 22 čer 2009 21:34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod honzyk2 » 22 zář 2009 08:59

Podle mne, kdyz kupujes notebook, tak nemas licenci na 32 i 64bit. Kde jsi toto sehnal za info? Proc jinak kazdy resi, zda ma soucasni notebooku 32 nebo 64bit, kdyby to bylo jedno?

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 22 zář 2009 10:52

protoze nekdo chce x64 ono to pomalu zastarava a ja mam problem treba kdyz mam dve gpu takze se mi uplne ubere RAM a jsem z 4gb na 2.5 :? coz je uz problem ale bouzel licence je takova jaka je u ntb tzn. koupil jsem vistu bussines 32 dostanu W7 profi. 32 :wink:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

yanca
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 24 úno 2007 18:21

upgrade z 32 na 64 bit?

Příspěvekod yanca » 30 zář 2009 12:01

Tak jsem si nainstaloval Windows 7 a jsem s nimi spokojený - rozhodně více, než s Vistama. Bohužel jsem zvolil 32 bitovou verzi - dá se nějak jednoduše přejít na 6+4 bitovou, aniž bych musel vše přenastavovat? Dá se přenést nastavení aplikací a spol z 32 na 64 bitovou verzi? Máte s tím někdo zkušenosti?

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 30 zář 2009 14:19

motas dva OS dohromady! Nejde jen reinstal
Jedinou pravdou je, že všichni lžou

Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220

MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

3dcamilo
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 114
Registrován: 13 bře 2008 21:07
Bydliště: Smolenice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 3dcamilo » 30 zář 2009 22:26

funguje vam synchronizacia s wm zariadenim na w7 32bit?
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA

Beast999
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 14 zář 2009 16:14

Příspěvekod Beast999 » 01 říj 2009 10:37

zdravim...mam lenovo G550 a chcel by som si poziadat o upgrade na W7, ale prei vyplnani toho formularu na stranke je na vyber len Think series a Idea series. Znamena to ze pre lenovo G550 nie je mozne objednat upgrade???

JackalJackal
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 329
Registrován: 05 dub 2008 22:37
Bydliště: Ústecký kraj

Příspěvekod JackalJackal » 01 říj 2009 13:15

Já jsem nainstaloval Win 7 Ultimate 64bit a jsem nadmíru spokojený. Rychlost, stabilita, podpora programů a hlavně podpora 4GB RAM. Je to moc dobrý systém a to jsem nedal dopustit na Vistu, ale tohle je posun o dost velký krok dále. :wink:
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl

yanca
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 24 úno 2007 18:21

přechod z 32 bit na 64 bit

Příspěvekod yanca » 01 říj 2009 17:39

Poradí mi někdo s přenesením nastavení při nové instalaci? Mám 32 bit a chci udělat novou instalaci na 64 bit. Byl bych ale rád, kdyby se mi přenesla všechna nastavení programů... Předem děkuji.

Gater
občas se tu ukáže
Příspěvky: 68
Registrován: 29 bře 2009 17:54

Příspěvekod Gater » 05 říj 2009 15:48

Tak Lenovo se ozvalo po nekolika emailech...

Dobry den,
prvni rozesilka medii pro ugrade probehne kolem 22. rijna. Pred timto terminem Vam budou na Vami zadany email zaslane informace o platbe.

Hezky den preje Lenovo Team
Lenovo R400 C2D T6570/ 14" 1280x800/ 4GB DDR3/ HDD 250GB 5.4k/ Grafika Intel 4500MHD

Rychla_Rota
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 28 srp 2009 12:03

sl500 w7

Příspěvekod Rychla_Rota » 06 říj 2009 10:54

daval uz niekto z vas na sl500 win7 ? co myslite ktory sa viac oplati vybrat 32 / 64 ?

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 06 říj 2009 11:24

zalezi kolko mas ramky ,pokial mas 4 giga tak jednoznacne 64bit
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

Rychla_Rota
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 28 srp 2009 12:03

Příspěvekod Rychla_Rota » 06 říj 2009 12:20

ano mam 4gb tak naozaj s tym mam ist do 64 ? lebo ma zmiatlo to ze mi tu ludia vraveli ze jednoznacne 32 kvoli nejakym aplikaciam :-O

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 06 říj 2009 15:07

pokud mas jak 64bit vyuzit, tak 64bit, 64bit aplikace skutecne pojedou lepe, hl. ruzne CADy, simulacni programy, prg. na vypocty, kodovani videa... (a ten ti vyuzije plnych 4GB RAM)
pokud nepouzivas nativni 64bit apolikace, tak zustan klidne u 32bit s tim, ze RAM budes mit okolo 3GB, coz bohate staci, vzhledem ke zbytku HW v tom notebooku, 32bit aplikace totiz na 64bit OS nepojede rychleji.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti