Thinkpad R400/R500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
roxtedy
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 191
Registrován: 12 bře 2007 10:39

Příspěvekod roxtedy » 25 srp 2008 21:12

roxtedy píše:
Santas píše:centrino 2? nizsia spotreba
intel x4500hd vyssi vykon ako x3100
atd:)


No to je sice hezký, ale výdrž bude jen o něco lepší. Grafiku mám NV 140 a ta je mnohem výkonější než ten intel :D


Tak to potom nechápu, proč jsis nekoupil ntb s integrovanou grafikou...:) Já chci notebook vyrovnaný po všech stránkách. A né aby v něčem pokulhával...

Santas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 307
Registrován: 02 dub 2008 16:52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 25 srp 2008 21:22

Ghost píše:vyzera, ze nevedia ani odpisat udaje od distributorov. R500 maju len matny displej a maju 1rocnu zaruku. 3 roky maju T61/T400/T500. tu blbost s 3rocnou zarukou ma v katalogu BGS :)

ale bgs to aspon v rozsirenom popise nemaju

2roxtedy: neviem o com tu hovoris
v r500 mas bud intel x4500hd co je vykonejsia ako x3100
alebo ati hd3470, ktora by mala byt vykonnejsia ako nvs 140m

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 26 srp 2008 13:54

Takze dnes som dostal mail z lenova ze v r500 a r400 bude ta ati 3470 mat ddr3 pamat, cize aspon naka dobra sprava

Santas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 307
Registrován: 02 dub 2008 16:52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 26 srp 2008 14:01

2heretik: a nevies ako je to s vydrzou?

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 26 srp 2008 15:00

to neviem, treba pockat na nake recenzie alebo osobne skusenosti, zatial som nevidel recenziu aj s dedikovanou grafikou na r500 alebo r400.

remus
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 148
Registrován: 22 srp 2008 23:53

Příspěvekod remus » 26 srp 2008 16:15

Horsie je, ze R500 s ATI (a vacsim rozlisenim) su o 7k SKK drahsie... :(
Naposledy upravil(a) remus dne 27 srp 2008 14:16, celkem upraveno 1 x.

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 26 srp 2008 16:40

aha to som si nevsimol ze aj rozlisenie je vyssie v tej drahsej variante, o dalsi dovod viac preco si priplatit aj tu ati :D

Santas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 307
Registrován: 02 dub 2008 16:52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 26 srp 2008 17:01

jj, pri r500 15.4 variante mas pri intelovke wxga, pri ati ma wsxga

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 26 srp 2008 17:14

este otazocka: ma aj r500 vystuzeny displej alebo iba r400. viem ze sa to tu spominalo ale raz som sa docital ze ma a raz ze nema tak teda neviem.

MadCap
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 21 kvě 2006 18:19
Bydliště: Brno, nDca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MadCap » 26 srp 2008 17:21

R500 ma roll cage na displeji tiez, celkovo je to velmi pekny a pevny notas ... more to come ;)
Twisted firestarter, @madciapka

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7525
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 26 srp 2008 18:05

madcap: mohol by si sa podrobnejsie pozriet na klavesnice na R500 a SL500? (vzhladom na mensiu hysteriu okolo klavesnic na T400/T500 sposobenu recenziami na NBR)
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

MadCap
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 21 kvě 2006 18:19
Bydliště: Brno, nDca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MadCap » 26 srp 2008 18:41

myslis ten kritizovany flex/odlahcenu klavesnicu? mne prisla maksia klavesnia pre zmenu na lavej strane u W500 - tam so daval za vinu vnutornej konstrukcii a naviac sa to neprajvovalo pri pisani, ale silnom tlaku. Mrknem na R500 - ale az zajtra :) Vcera som na nej par hodin pracoval a nemal som z klavesnice pocit, ze je horsia - mam dojem ze ten Kevin z NBR riesi blbosti
Twisted firestarter, @madciapka

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8844
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 26 srp 2008 18:48

Já myslim, že se hrozně přeceňuje to prohýbání klávesnic. Má snad někdo vyloženě problém, že by se mu při psaní kroutila klávesnice? Jinak já teda cejtim mírné prohýbání i na R61. Stačí na ní zatlačit třeba patou na noze ;-). Při psaní mi to ale nijak nevadí.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

MadCap
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 21 kvě 2006 18:19
Bydliště: Brno, nDca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MadCap » 26 srp 2008 18:50

na fore nbr som nasiel >
No, you won't able to notice the keyboard flexing under normal typing. I even tried to push my palm down and see if I could take a photo of it but cannot be done.
Takze je asi "kevin" blbec ...
Ad prehybanie - na Eee PC 1000 to bolo DOST zle az ma to donutilo to vytunit :)
EDIT:
"Kevin is now reporting 9+ hours since he figured out how to switch to integrated graphics."
Tak Kevin je fakt borec ked mu to trvalo tak dlho ... :roll:
Twisted firestarter, @madciapka

heretik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 250
Registrován: 10 srp 2008 22:08
Bydliště: Banská Štiavnica

Příspěvekod heretik » 26 srp 2008 18:55

MadCap píše:R500 ma roll cage na displeji tiez, celkovo je to velmi pekny a pevny notas ... more to come ;)

parada, takze to som vyber notebooku definitivne vyriesil :D


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti