Thinkpad R400/R500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
chatumbabub
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 234
Registrován: 30 pro 2008 12:56

Příspěvekod chatumbabub » 21 lis 2009 00:46

Crouch: muzes vyuzit jakekoliv servisni stredisko lenova.. Co mam zkusenost, tak nepotrebuji zadny doklad o koupi. Zaruku si zkontroluji sami podle SN. http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... OOK-WARNTY
ThinkPad T440s

JodiBB
občas se tu ukáže
Příspěvky: 58
Registrován: 20 črc 2008 01:44

Příspěvekod JodiBB » 21 lis 2009 10:19

Zdar.
Uvazujem nad R400 ale zaujimala by ma vydrz na bateriu.
bat = wifi,net/maximalna vydrz
6cell = ?/?
9cell = ?/?
9cell + ub = ?/?

Mohol by niekto kto tento notas + baterku vlastni napisat priblizny cas??
Diky

Pri T400 by to malo byt teoreticky trochu viac ked ma P radu procesorov.

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 21 lis 2009 11:34

Z R400 se při maximální úspoře dá vytáhnout až 5 hodin na 6cell baterku. S wifi a polovičním jasem to je něco kolem 4 hodin. A to mluvím o starší verzi bez LED displeje, ta nová asi bude o trošku lepší. JAk je to s 9 článkovu baterkou je jasný, to bude přibližně 1,5 krát víc, baterka do ultrabay je 3 cell, takže tm bude její výdrž asi poloviční.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

marlog

Příspěvekod marlog » 22 lis 2009 15:26

caute, mam TP r500 s rozlisenim 1680x1050 a mel bych dotaz na majitele ntb: take mate nektere tray icon rozkostickovane? napr. Eset smart security nebo utorrent, miranda. ? na normalnim pc jsou ikony ok, ale zde ne :( nevite jak tento problem vyresit?

a nemate nejake rady novemu uzivateli? co si doinstalovat, jak nastavit atd.

diky moc marlog :)

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8847
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 22 lis 2009 15:36

To je kvůli tomu, že sis zvedl dpi v nastavení zobrazení.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

marlog

Příspěvekod marlog » 22 lis 2009 16:41

diky, pomohlo to :)

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 23 lis 2009 18:35

K baleniu R400 som dostala len 2 CD winXP (recovery), ale ziaden Win7 (predinstalovany). Ked si chcem rozdelit disk na dva a potom ich sformatujem, odkial si mam ten Win7 potom nainstalovat?
Spravila som si recovery media - najprv mi to napalilo nejko malo, potom hlasilo chybu a potom si to vypytalo dva disky za sebou, takze pocitam, ze tie dva posledne budu tie prave. Nahral sa mi tam ten Win7 ci ako to funguje?

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 23 lis 2009 19:04

systém co je na lenovu nainstalován už nebývá dodáván na discích a musíš si je sám vypálit přes recovery managera. To je vše.
T420, X31

Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 23 lis 2009 19:30

A este nieco. Na C disku mi ukazuje kapacitu 221 GB (uz s Win7) a ten Lenovo Recovery disk (?) cca 10 GB. To je spolu ca 230 GB. Kde je tych ostavajucich 20???

chatumbabub
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 234
Registrován: 30 pro 2008 12:56

Příspěvekod chatumbabub » 23 lis 2009 20:10

pro vyrobce hdd 1MB = 1000kB. Jenze spravne je to 1MB = 1024kB. Pri velkych kapacitach hdd tak uz "mizi" hodne mista..
ThinkPad T440s

Mike2811
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 02 pro 2006 18:27

Příspěvekod Mike2811 » 27 lis 2009 15:53

Zdarec, uvažuju o koupi některé z R500, asi vyšší rozlišení displaye, extra grafiku a s Win 7.
Mám teď R60 (9461-DXG), bude v tom nějaký podstatný rozdíl ? Nemyslím přímo výkon, ale jestli se nějak výrazně měnila klávesnice nebo je výrazně jiné ovládání, jestli to o nějakou fci přišlo, nebo naopak dostalo ... Jak je na tom s tím ochranným rámem ? Netušíte, co vlastně měl chráněné ten můj, nevím, kde to hledat a rád bych měl představu pro porovnání...
Dík

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 27 lis 2009 20:24

R500 ma ochranny ram iba v spodnem casti. Klavesnica je v podstate rovnaka. Dobre funkcie su zachovane ( thinklight, ultrabay ( ine konektory).trackpoint.
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

mystikp
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 284
Registrován: 13 dub 2009 23:39

Příspěvekod mystikp » 30 lis 2009 17:22

Pánové, můžete mi někdo na 100% potvrdit jestli je tohle rozšíření záruky:
41K0412
ThinkPlus TP SPac 4r on-site with Protection

kompatibilní s R400, která v ThinkVantage píše:
Product: 744332G

Lenovu už jsem psal, ale zatím se neozvali.
Díky...

pavucik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 16 srp 2007 14:23

Příspěvekod pavucik » 02 pro 2009 14:32

Ako to je so zarukou? V alze maju pisanem ze ked nekupujem na IC tak zaruka plati 1 rok a inak 2 roky. Ke som sa zaregistrovala na lenovo.com, tak mi tam vypisalo, ze ma zaruku len 1 rok.
Mohli by ste mi poradit? :(

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7529
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 02 pro 2009 17:49

po 170x: standardne 1 rok medzinarodne. pri kupe na fyzicku osobu v CR druhy rok s fakturou. :roll:
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host