Stránka 99 z 122

Napsal: 16 lis 2009 18:17
od Ghost
pavucik píše:A k tej R400 mozem kludne pripojit LCD napr.:
http://www.alza.sk/samsung-t220hd-hdtv- ... 114771.htm

mozes, priamo z notebooku cez analogovy VGA D-SUB, cez digitalne DVI pomocou advanced mini docku

Napsal: 16 lis 2009 18:21
od pavucik
Este otazocka: farebnost, jas..... R400 vs. R500
ide mi o to, ze mam teraz leskly a ked bude LCD velmi tmave, tak ten rozdiel dost pocitim a to by som nerada :wink: (i ked urcite tam rozdiel bude)

Napsal: 16 lis 2009 19:21
od Ghost
ktore displeje konkretne (resp. ktore modely)?

Napsal: 16 lis 2009 19:25
od pavucik

Napsal: 16 lis 2009 19:51
od Ghost
R400 - silnejsie podsvietenie, leskly WXGA bude mat proti nemu sytejsie farby
R500 - slabsie podsvietenie, lepsi kontrast, podanie farieb a pozorovacie uhly ako leskly/matny WXGA

Napsal: 16 lis 2009 20:08
od pavucik
ked mam jas na lesklom WXGA pri praci znizeny nieco pod polovicu, tak ta R400 by mi mala stacit, ci nie?
I ked pri filmoch by bola dobra zasa R500...
no presne toto je moj problem, nieco z jedneho a nieco z druheho, a preto neviem ktory vziat :(

Napsal: 18 lis 2009 13:11
od pavucik
Tak uz je R400 objednana :lol:

Napsal: 20 lis 2009 10:46
od WarCZ
Bratrankovi umřela R400 Pry na tom dělal chciplo to. Dal to nabijet a už se jenom rzsvítí a neukaže se tabulka na otisk, nic jenom černo... Napady ?

shock protection

Napsal: 20 lis 2009 11:05
od Crouch
Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.

Napsal: 20 lis 2009 11:18
od j.matrix
v softwari ti ukaze ze sa schovali hlavicky a ked sa presatne triast tak disk pracuje dalej. tak to funguje. Vsetko riadi iba soft- thinkvantage active protection system - ikonka vedla hodin. Ked je tam zapnuty tak ide vsetko ako ma

Re: shock protection

Napsal: 20 lis 2009 12:42
od Gwaihir
Crouch píše:Zdravím, po měsíci mi na mé R400 odešel HDD a musel jsem ho dát reklamovat (dost zklamání, myslel jsem, že mi IBM vydrží dlouho, nestalo se)...po 11 dnech mi ho vrátili, vyměnili disk za nový, ale zapomněli asi "zapojit" shock protection...softwarově mi notebook hlásí, že zaznamenal otřes, disk ale normálně pracuje dál. Je nějaká šance, že by mi to opravili na počkání (Český servis s.r.o.)? Další dva týdny bez notebooku už být nemůžu. Vím, že se bez toho dá obejít, ale docela mě to mrzí, protože přesně tyhle "vychytávky" Thinkpady odlišujou. Díky za odpovědi.

No ja mel tez problem s HDD, vcera asi kolem obeda sem tam zavolal a dnes rano prijelo DHL a mam novy disk na doma na stole. Co mas za zaruku? Ja teda mam R500, ale tim to nebude ;-) Disk muze odejit kazdemu. Me odesla bootovaci oblast woken a nic s tim moc nejde delat. Linux mi ovsem tu partitionu najde a muzu si aspon odzalohovat data. Linuxova partiotiona je uplne ok. Kazdopadne jsem mile prekvapen pristupem Lenova a bleskovou dodavkou nahradniho dilu.

Napsal: 20 lis 2009 13:02
od Crouch
j.matrix: problém je v tom, že ten disk ale prostě pracovat nepřestane...takže třeba hudba hraje normálně dál, když s chudákem notebookem třesu:-) Když jsem ho měl novej, stačilo s ním jen trochu hejbnout a hudba na chvíli přestala hrát, ale teď nic. Jenom mi to hlásí otřes.

Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?

Napsal: 20 lis 2009 14:42
od j.matrix
tak si otvor tu aplikaciu, zrejme tam mas ten aps vypnuty

Napsal: 20 lis 2009 15:08
od Crouch
mam ho zapnutý, dokonce Shock detection sensitivity na High...ale prostě to nefunguje. Při otřesu mi to píše "hard drive stopped", ale všechno dál běží.

Napsal: 20 lis 2009 22:30
od Gwaihir
Crouch píše:Gwaihir: Kupoval jsem ho přes alza.cz, takže na záručáku mám Český servis...a ty za mnou rozhodne nepřijedou, strašnej přístup:) Kde tys ho kupoval?


No ja mam svou priplacenou zaruku zaregistrovanou primo u Lenova a tim padem se svym dodavatelem hardwaru vubec nejednam. IMHO bys mohl to zkusit primo - jen s dokladem od sveho dodavatele HW.