Thinkpad R400/R500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Dirtas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 66
Registrován: 01 črc 2009 07:03

Příspěvekod Dirtas » 19 črc 2009 10:38

Díky :) Mno ted už jen vyřešit kapacitu, protože bych radši jednoplotnový a zjištuji jestli je 250 ještě 1 plotnový, nebo už ne.

oco1
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 175
Registrován: 17 říj 2008 23:20

Příspěvekod oco1 » 19 črc 2009 11:25

Proč chceš jednoplotnový?
Lenovo T500 + Ati 3650

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 19 črc 2009 11:46

jednoplatnovy ma mensiu spotrebu, menej sa zahrieva, je tichsi a vdaka vyssej hustote zapisu aj rychlejsi..v dnesnej dobe by vsetky nove disky mali byt jednoplatnove ( 250GB) ...medzi 3,5´´ je jednoplatnovy teraz 320GB
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

oco1
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 175
Registrován: 17 říj 2008 23:20

Příspěvekod oco1 » 19 črc 2009 11:54

aha, tak to jsem nevěděl, ale je to logické :D tak teď přemýšlím, jestli vzít 320gb nebo tu 250tku :D , jelikož 320tka je asi 2plotnová.
Lenovo T500 + Ati 3650

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 19 črc 2009 12:05

na stranke wd som nenasiel nic o pocte platni a nechce sa mi ho rozoberat :)
nemozem najst momentalne fakturu z alzy,ale mam presne model WD3200BEVT
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 19 črc 2009 12:23

320GB je dvouplotnová,ale některé 320 jsou mnohem rychlejší,než jednoplotnové 250
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Dirtas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 66
Registrován: 01 črc 2009 07:03

Příspěvekod Dirtas » 19 črc 2009 14:09

Takže opět bordel v hlavě :D Takže když bych se omezil na tyto 2 disky:

http://eshop.kak.cz/zbozi/daa125d-pevny ... 0gb-st932/

a

http://eshop.kak.cz/zbozi/daa122-pevny- ... gb-st9250/

Do čeho se vyplatí jít?

250tka je jednoplotnová, ale 320tka je přidávaná do eshopů nedávno, takže možná nějaký technologický upgrade?

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 19 črc 2009 19:02

no ja osobne by som z tych dvoch nevybral ani jeden :) taky vykonny disk v malej 400ke bude dosahovat aj 50stupnov,to je teplota od ktorej by sa disk mal aktivne chladit. S mojim povodnym seagatom mam hocikedy teplotu okolo 48stupnov.
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 19 črc 2009 23:00

Tak mi na R400 včera upadlo logo... stalo se to někomu ?
http://img222.imageshack.us/img222/7269/img8654v.jpg

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8844
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 19 črc 2009 23:58

:lol:
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

WarCZ
občas se tu ukáže
Příspěvky: 67
Registrován: 27 bře 2008 17:21

Příspěvekod WarCZ » 20 črc 2009 00:14

prvně jsem přemýšlel že to tam nalepím zpátky:
http://img403.imageshack.us/img403/5660/img8657.jpg
ale potom říkam ne, půjde to do servisu společně s vadným touchpadem a jsem zvědav jak to opraví:
http://img190.imageshack.us/i/p6120044.mp4/

j.matrix
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 17 dub 2009 08:40

Příspěvekod j.matrix » 20 črc 2009 09:57

no sranda :D myslel som ze na nerozbitnom thinkpade je to logo zospodu priskrutkovane ako hviezda na mercedese :P Ked mne menili palmrest kvoli tej praskline tak zrejme ho menia napr. aj s citackou odtlackov prstov, pretoze mi vsetky zmizli ked som ho doniesol zo servisu, heslo do win som si nepamatal tak som musel na nete hladat navod ako zmazat heslo :? a takisto na novom kryte nemam nalepky centrino 2pro a vista..
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8



Lenovo ThinkPad X201

walter n.
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 408
Registrován: 21 srp 2008 19:24

Příspěvekod walter n. » 20 črc 2009 10:28

WarCZ píše:Tak mi na R400 včera upadlo logo... stalo se to někomu ?

Krása, teď to prázdné místo vypadá jak obrázek parní mašinky. Možná dobrý tip na notebook pro České dráhy... :lol:

P. S.: Jinak samozřejmě servis. No vidím to tak prvně.

Baky.21
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 25 čer 2009 13:30

Příspěvekod Baky.21 » 23 črc 2009 13:24

Tak už mám doma Lenovo Thinkpad R500. Zatím jsem s ním spokojen, ale nerad bych něco zakřikl. Chtěl bych se zeptat, jestli je možné přenášet NTB v zapnutém stavu. Včera jsem ho zvedl, abych ho přemístil z jedná části stolu na druhou. Až po té jsem si uvědomil, že by se mohl poškodit HDD či jiný komponent. Je to opravdu možné, nebo se může NTB opatrně přenášet?

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 23 črc 2009 14:30

ne i ten hdd vydrzi par G :wink: ovsem ne ze stim jebnes jak s knizkou na vedlejsi stul pak jo pokud to ale veme a polozis tak normalka :wink: znam cloveka co chodis s zapnutym notesem v batoku a posloucha hudbu :D srandovni je to ze se ten notes malem vzdy usmazi :lol:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů