Thinkpad SL300/SL400/SL500 seria

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Santas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 307
Registrován: 02 dub 2008 16:52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Santas » 27 srp 2008 20:27

ati v r500 podla infa tu na fore, nebude prepinatelna
a pri ati hd 3470 sa pise ze je battery optimized (alebo nieco v tom zmysle)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7528
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 27 srp 2008 20:46

MadCap píše:Imho je o kusok vykonnejsia a spotreba? Z baterky si ukusnu rovnako, ale podla roznych specifikacii by mohla byt prepinatelna - podobne ako na W500 co som uz testoval na T400 a T500 :)

prepinanie integrovanej/dedikovanie grafiky okrem tych co si spomenul ma od lenova uz len R400 http://www.pc.ibm.com/europe/thinkpad/w ... eb_express a Ideapad U330 ale ten sa u nas pravdepodobne predavat nebude (aspon nie v blizkej dobe).

pripadne clanok co sa tomu venuje na lenovoblogs http://lenovoblogs.com/insidethebox/?p=154
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

MadCap
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 21 kvě 2006 18:19
Bydliště: Brno, nDca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MadCap » 27 srp 2008 20:51

Ten som cital - R500 mne prave utkvela v pameti, ale v zlom kontexte :) R400 zatial pre CR nie je a ideapady? prve budu S9/S10 :)
Twisted firestarter, @madciapka

benderos
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 15 srp 2008 18:37

Příspěvekod benderos » 27 srp 2008 22:14

takze je v r500 prepinatelna nebo neni? ted sem trosku z toho co tady pisete zmateny. :(

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7528
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 27 srp 2008 22:24

v R500 nie je. je tam bud len intel X4500 alebo len ati HD3470.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

Rumcajs
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 02 zář 2008 20:52

grafika 9300 GS 256 MB

Příspěvekod Rumcajs » 02 zář 2008 21:05

Ahoj, chtěl jsem se zeptat:

rozchodím s touhle grafikou (grafika 9300 GS 256 MB - je v tý o něco výkonnější verzi SL500) hru Medieval Total War II ?

já vím že ta karta není vůbec žádná sláva, ale já bych na svém novém počítači (který budu z 95% používat jen pro práci) tuhle hru zkusil, hrál jsem první díl a na ten druhý můj starý notebook vůbec nedošáhne

samozřejmě počítám s těmi nižšími nastaveními zobrazení atd. ale to by nevadilo, já vlastně i v tom prvním dílu hrál jen tu část hry, která je tahová strategie a ty bitvy v 3D jsem nechával odehrát počítač (sám jsem obvykle prohrál ;)

tady jsem našel nějaký specifikace tý hry: (myslím že už je 2 roky stará)
publishers minimum system
Processor: Celeron 1.8GHz Pentium 4 or equivalent SSE2 AMD Processor /
Display Card!: 128MB DX8-class video card (Shader Model 1.0) /
Memory: 512MB
Free Disk Space: 9GB
Operating System: Microsoft Windows 2000/XP
YouGamers.com minimum system
Processor: Intel Pentium 4 3000 Mhz / AMD Athlon 64 3000+ /
Display Card!: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X1600 Pro 128MB /
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 9GB
Operating System: Microsoft Windows 2000/XP

Díky, jestli mi někdo odpovíte svým odhadem :)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7528
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Re: grafika 9300 GS 256 MB

Příspěvekod Ghost » 02 zář 2008 21:07

Rumcajs píše:rozchodím s touhle grafikou (grafika 9300 GS 256 MB - je v tý o něco výkonnější verzi SL500) hru Medieval Total War II ?

uplne bez problemov. mozno aj v nativnom rozliseni.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

Čermi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 02 zář 2008 17:09

Re: grafika 9300 GS 256 MB

Příspěvekod Čermi » 03 zář 2008 20:12

Rumcajs píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat:

rozchodím s touhle grafikou (grafika 9300 GS 256 MB - je v tý o něco výkonnější verzi SL500) hru Medieval Total War II ?

já vím že ta karta není vůbec žádná sláva, ale já bych na svém novém počítači (který budu z 95% používat jen pro práci) tuhle hru zkusil, hrál jsem první díl a na ten druhý můj starý notebook vůbec nedošáhne

samozřejmě počítám s těmi nižšími nastaveními zobrazení atd. ale to by nevadilo, já vlastně i v tom prvním dílu hrál jen tu část hry, která je tahová strategie a ty bitvy v 3D jsem nechával odehrát počítač (sám jsem obvykle prohrál ;)

tady jsem našel nějaký specifikace tý hry: (myslím že už je 2 roky stará)
publishers minimum system
Processor: Celeron 1.8GHz Pentium 4 or equivalent SSE2 AMD Processor /
Display Card!: 128MB DX8-class video card (Shader Model 1.0) /
Memory: 512MB
Free Disk Space: 9GB
Operating System: Microsoft Windows 2000/XP
YouGamers.com minimum system
Processor: Intel Pentium 4 3000 Mhz / AMD Athlon 64 3000+ /
Display Card!: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X1600 Pro 128MB /
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 9GB
Operating System: Microsoft Windows 2000/XP

Díky, jestli mi někdo odpovíte svým odhadem :)


Neměl by s tím být žádný problém.
P.S. koukám že aspoň někdo tu hraje nějaké kvalitní hry....

pc_tomik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 26 srp 2008 20:45

Příspěvekod pc_tomik » 04 zář 2008 18:14

ktere modely maji umistenou indikaci nabijeni stejne, jako SL300 na víku displeje v nápise Tinkpad (červená LED dioda nad i )?

Jaky jsou dalsi processory, ktere spadaji pod cntrino2 ? Vim jen o tehlech typech processoru C2D:

T9600 - 2.8 Ghz 6MB L2 cache
T9400 - 2.53 Ghz 6MB L2 cache
p9500 - 2.43 Ghz 6MB L2 cache
p8600 - 2.40 Ghz 3MB L2 cache
p8400 - 2.26 Ghz 3MB L2 cache
x9100 - 3.06 Ghz 6MB L2 cache

MadCap
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 21 kvě 2006 18:19
Bydliště: Brno, nDca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MadCap » 04 zář 2008 18:20

To nie je indikacia nabijania ale power led - svieti pri zapnutom notase a pozvolna blika pri stand-by :) ma to len seria SL
Twisted firestarter, @madciapka

pc_tomik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 26 srp 2008 20:45

Příspěvekod pc_tomik » 04 zář 2008 19:59

btw jaky vsechny processory patri do certifikace centrino2 ?

wern_er
chodí často
Příspěvky: 1129
Registrován: 10 kvě 2007 12:35

Příspěvekod wern_er » 04 zář 2008 21:18

TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD

Jacobs
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 08 srp 2008 18:02

Mam SL400

Příspěvekod Jacobs » 05 zář 2008 10:47

Mam ted cesrtve Sl400- Tak kdyby Vas neco zajimalo ptejte se rad se podelim se zkusenostmi

Guf
chodí často
Příspěvky: 511
Registrován: 08 čer 2007 19:44

re

Příspěvekod Guf » 05 zář 2008 13:44

Mě by zajímalo jak je na tom SL400 s pevností a celkokvým zpracováním, nemohl bys sem hodit nějaké foto pls.?
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in

dupkoo
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 30 srp 2008 19:14

SL400

Příspěvekod dupkoo » 07 zář 2008 10:51

zdravim ja mam doma tiez SL400 a som s nou nadmieru spokojny co sa tyka spracovania sasi a pevnosti myslim si ze tie plasty su dost kvalitne pevne a neprehybaju sa. Jedine co mi ako tak vadi je ten leskly povrch vika ako je to pekne ale fakt neprakticke ale celkovo hodnotim ten laptop ako vydareny klavesnica je uplne perfektna zvuk oproti predoslemu thinkpadu R61 co som mal je 3x lepsi. A to co pisu ze je to najtichsi laptop mozem s tym len suhlasit neprehrieva sa ma HDMI co je super. Skratka spokojnost :)
Lenovo TP X201i (i3-370M / 2GB / 320GB / Intel HD Graphics / 12.1" WXGA LED / Cam / Bth / Modem / GEth / 6cell / W7 Pro32 / 3y)


Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 92 hostů