HP EliteBook 8530p

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 11 bře 2009 01:51

Ad 4. Myslim, ze je vsude 60Hz... Pokud ne, vyvedte me z omylu, ale zatim na vsech notasech, ktere mi prosly rukama, to bylo prave 60Hz. Ty schopnejsi kousky ji umi snizit na 40Hz - a snizit spotrebu...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 11 bře 2009 08:28

Acery mají ještě 59Hz a 60,nevím proč ta 59tka :D
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

tukilluki
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 17 říj 2008 14:55

Příspěvekod tukilluki » 19 bře 2009 18:51

mam na tom Ubuntu a bezi to uplne pohodicke len treba rozbehat zvuk(editacia jedneho konfig) a k treba mat zapnute bluetooth a wifi z wisty aby nabehli v ubuntu.

Holi
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 11 úno 2009 17:14

Problem se zvukovkou trvá...

Příspěvekod Holi » 24 čer 2009 09:19

Vcelku mne mrzí jak se k mému problému neustále chovají jak HP, tak operátor O2... Můj problém s praskáním přehrávané muziky a nemožnosti přehrát hudbu z např. play.cz přetrvává...o net tv ani nemluvě... S notebookem jsem po pracovní stránce maximálně spokojen jen prostě problém, který mám se zvukovkou hází O2 na HP a naopak neustále... Notebook 8530p při nainstalovaném XP profesional a vloženou exprescard od O2 prostě komunikuje na 4ku minimálně... Při spouštění systému musím být karta venku ze slotu, jinak notebook vůbec nenaběhne a nemožnost přehrát si oblíbené rádio při práci mne více než štve... Nemít přídavné repro, ani bych si asi neposlechl muziku z disku, bo poslouchat to neskutečný vrzání a praskání je hnus....

Je někdo schopen mě říct, jestli se s tím dá dělat i něco jiného, než narvat do pc windows vista?????

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 čer 2009 20:54


Holi
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 11 úno 2009 17:14

Příspěvekod Holi » 25 čer 2009 12:01

CeCo píše:Nemas nahodou uvolnenu pruzinku?
http://www.techsupport.sk/clanok/222/ch ... ticle.html

C


otevrel jsem a pružinka na svém místě, čiže nee...myslím si, že problém bude u tutěch nových exprescard od O2...kolega má ten samý problém jelikož má také xp... Třetí z nás si nechal nainstalovat visty, na začátku si nastavil jaké média chce povolit a problém nemá.

t0m83
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 31 črc 2009 23:04

Příspěvekod t0m83 » 31 črc 2009 23:09

Nevíte jestli se bude v ČR prodávat tento notebook v konfiguraci (VC221EA)?

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 01 srp 2009 07:41

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

kenas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 30 říj 2007 19:29

Příspěvekod kenas » 26 srp 2009 13:37

Mate ted nekdo zkusenosti presne s touto konfiguraci http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10140CENL9 ?

Stale se porad rozhoduji jestli tento EliteBook nebo MacBook Pro 13"

Jakou ma treba toto HP vydrz na baterku?

Srandist4
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 09 pro 2007 12:21

Příspěvekod Srandist4 » 29 srp 2009 11:22

kenas píše:Mate ted nekdo zkusenosti presne s touto konfiguraci http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10140CENL9 ?

Jakou ma treba toto HP vydrz na baterku?


jojo, tohodle noťáska mám přesně s touhle konfigurací. Sem s tím naprosto spokojenej.

Výdrž na baterku je se sníženým jasem 4 hodiny v pohodě. Na plnej výkon 3 hodiny.

Copak bys k němu chtěl dál vědět ? :-)

kenas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 30 říj 2007 19:29

Příspěvekod kenas » 01 zář 2009 10:17

jak je to treba s pevnosti materialu? vrze nekde nebo jakej je hluk chlazeni v klidu a v zatezi? Co tak velky rozliseni na 15" displej?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 01 zář 2009 11:59

Precitaj si http://www.notebookblog.sk/clanok/220/h ... ticle.html

Je to naprosto rovnake sasi; hluk bude rovnaky a tichsi (rovnaka zakladna doska, BIOS, CPU a na 8530p je kapanek slabsia grafika) a rozlisenie mam maximalne ake sa tam dava :)

C

kenas
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 30 říj 2007 19:29

Příspěvekod kenas » 05 zář 2009 19:27

tyjo a fakt se ty tlacitka tak osoupaji? To me zase trosku priklonilo k MacBook Pro

Xam
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 07 bře 2009 15:44

Příspěvekod Xam » 06 zář 2009 13:46

Mám konfiguraci s ati fire gl a orpoti té recenzi musím říci, že větrák se nespouští při vysokých teplotách, ale běží skoro neustále a tudíž udržuje dle mne notebook pořád chladný i pro práci na klíně.

Vhledem k tomu, že nemám ntb dlouho tak nemůžu potvrdit ani vyvrátit ošoupaní tlačítek touchpadu.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 06 zář 2009 15:07

Spustat Win na Macoch je stale vopruz. A support je stale v podstate obmedzeny len na CR.

C


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů