HP 6730s (s HD3410)

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
falconek

Příspěvekod falconek » 23 říj 2008 01:58

taky na to koukam...
Ty prvni 2 jsou tak levne, protoze maji intelackou sdilenou GK, ale ten NA744ES ma HD3430, 3GB pameti a 320GB disk a je levnejsi nez ten KU35XEA. Navic je k nemu i brasna. Fakt nechapu, nejaky moc podezrele levny :)
Kazdopadne pokud je to novinka, tak kdovi kdy to u nas bude skladem...

peppers
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 120
Registrován: 09 říj 2008 00:59
Bydliště: Praha

Příspěvekod peppers » 23 říj 2008 10:00

Mě u nich spíš vadí, že nemaj bližší specifikaci :( to se pak těžko porovnává ... jinak máš pravdu, kdoví kdy to bude skladem.

Akorát se chci ještě zeptat na wi-fi, která pro mě bude hodně důležitá. Má 6730s dobrej příjem signálu, rychlej net? V tomhle se vůbec nevyznám, jakej je rozdíl mezi WiFi 802.11b/g a WiFi Intel 802.11a/b/g/n ???

Díky moc, snad poslední dotaz :))

falconek

Příspěvekod falconek » 23 říj 2008 11:02

blizsi specifikace se da trochu vygooglit...

wi-fi netusim, pouzivam kabel :) A v tehle oblasti se vubec nevyznam, takze ani se sitofkama neporadim. Snad napise nekdo, kdo tomu rozumi...

peppers
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 120
Registrován: 09 říj 2008 00:59
Bydliště: Praha

Příspěvekod peppers » 23 říj 2008 17:16

VÍTE PROSÍM NĚKDO JAKÝ JE ROZDÍL MEZI WiFi 802.11b/g a WiFi Intel 802.11a/b/g/n ???
A JAK DOBRÝ PŘÍJEM WI-FI / RYCHLOST NETU MÁ 6730s???

DÍKY.

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 23 lis 2008 09:58

Ma někdo na 6730s nainstalovaný xp zajímalo by mě jestli je s xp tichý s vistama skoro porad béži ventilátor. :?
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

magicpie
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 27 lis 2008 22:02

hlucnost a vydrz

Příspěvekod magicpie » 28 lis 2008 18:53

Ja jsem se po dlouhych pataliich rozhodla taky pro 6730s kdyz jsem zjistila jak 35s hluci a ohriva se:)...ale nevim z ceho jsem usoudila,ze na tom 30s nebude stejne jako 35s....a koukam ze tady s tim taky nema nikdo moc zkusenosti:)....tak jak teda? :?: :?

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 28 lis 2008 20:38

Hlucnosti se neboj kdyz nebudes parit hry. :D
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.

HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

magicpie
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 27 lis 2008 22:02

Příspěvekod magicpie » 30 lis 2008 19:07

No ja se nebojim, myslim ze ta hlucnost neni spojovana jen s hranim her ale...a predstava jak zapinam pri hodine notase, kterej hluci jak vysavac...netusim co je v tomhle pripade "hlucnost"..ve tride ma dost lidi notase..a nic slyset neni...prijde mi to nejaky divny...nechci na nej zanevrit jen kvuli ty hlucnosti...ale asi bych potrebovala nazornou ukazku:)... :D

deglaser
občas se tu ukáže
Příspěvky: 32
Registrován: 02 led 2007 21:04

Příspěvekod deglaser » 02 pro 2008 08:00

Chtel by se zeptat k cemu slouzi v BIOSe "Fan always on when on AC. A dalsi jak nastavit heslo na HD dekuji za radu.
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.

HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 02 pro 2008 10:38

"fan always on whne on AC"
-> porad zaply vetrak, kdyz to mas v zasuvce
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 pro 2008 13:02

deglaser:
Si si vobec isty, ze "s"kova rada (ta najlacnejsia) podporuje Drivelock? Pozri do biosu zalozka security, ak tam nebude Drivelock tak to ten notas nepodporuje.

C

sac11
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 zář 2007 08:30

Mikrofón + zvuk

Příspěvekod sac11 » 20 pro 2008 05:23

Mám ho asi týždeň. Teraz som zistil, že nefunguje vstavaný mikrofón. Vyskúšal som všetko možné, sú tam nové ovládače a nič. Ovládače na zvukovku som aj odinštaloval a zvuk išiel cez ovládače visty aj tak nahrávanie nefunguje. Okrem toho , keď ide na baterku vo zvuku sem tam praská. Dá sa s tým niečo robiť , hlavne s tým mikrofónom?

sac11
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 zář 2007 08:30

Příspěvekod sac11 » 20 pro 2008 14:10

Tak som to vyriešil , dal som tam starší bios a je to už O.K.

sac11
občas se tu ukáže
Příspěvky: 50
Registrován: 14 zář 2007 08:30

Nový bios

Příspěvekod sac11 » 14 led 2009 10:43

Na stránke sú 3 nové biosy F.09 pre 6730s
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=2094
Pre tento notebook s ati hd3430 môžem použiť iba ten druhý s (ATI Video Controller) alebo aj ten tretí - ROMPaq for HP Notebook System BIOS – FreeDOS Bootable Media ? Ď


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti