HP dv5-1060ec mam ho doma

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

HP dv5-1060ec mam ho doma

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 12:32

Právě jsem si obdržel tento NTB a tak bych se rád podělil s uživateli co by měly případné dotazy

Výpis z EVERESTU najdete : ZDE

A pokud má někdo nějaké dotazy , ptejte se

Thorus

Příspěvekod Thorus » 07 srp 2008 13:40

Z jakého obchodu jsi to kupoval? Na Alze píšou že tam mají grafickou kartu 9600M GS, tak jestli mají chybu jen v textu?
A jaký máš z toho notebooku celkový pocit? Jako pevnost, vzhled, nebo nějaké chybky? :)

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 14:00

Tak tento NTB mam z www.nej-ceny.cz za 22 588,- ( doprava zdarma )

Alza tam má skutečně chybu , je tam opravu 9600M GT , je to i na krabici

Jinak tento NTB mě nadchnul , je to krásnej NTB , pevnost se zdá byt dobrá ( mam ho 2hod. ) , a co se chyb tíká tak žádnou jsem nenašel , pokud nepočítám že má mechaniku od LG a to T30L , ale to je jen moje osobní chyba

Jinak tento NTB vřele doporučuji

Thorus

Příspěvekod Thorus » 07 srp 2008 14:04

A máš k tomu i 2 roky záruku a tak? Já nevím jestli mám těmhle obchodům "elektronika-pepa-a-syn.cz" věřit. Přeci jen je jistější si to kupovat od osvědčených obchodů jako je mironet, czechcomputer, alza, nebo tsbohemia. I když na alze to mají o 1500,- dražší :)

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 14:21

Záruka je 24měs. , dokonce jsem už volal i na HP , operátorka si vzala SN a vše je OK , ale také jsem nakupoval v tomto obchodě poprvé a též jsem se trochu bál , ale vše je OK , přeprava přes DPD

MAJkLSON
občas se tu ukáže
Příspěvky: 74
Registrován: 08 črc 2008 09:40

Příspěvekod MAJkLSON » 07 srp 2008 14:34

Chci se zeptat na par otazek:
-Je hlucny?
-Je horky? Topi moc? Da se normalne nechat na kolenou aniz by se nohy potily?
-Jake jsou pozorovaci uhly... treba u filmu, kde je nejaka scena ve tme... ale i normalne
-Da se v pohode prenaset? Nevykle se? Nevrze?
-Co nejake hry? Zkousel si?
-Co predinstalovane visty? V pohode nebo nastal nejaky problem? A jaky je vista index?
-Jaka je klavesnice a vubec vse okolo? Upatla se lehce? Pise se dobre? Vypada tak 'kovove'.
Diky
Lenovo T500, PS3, Samsung Wave

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 14:52

-řekl bych že není , ale na každej to vnímá jako já
-Tak teď momentálně docela topí , ale je možné že je to tím že tu je 30C v chládku
-Tak do stran jsou ty pozorovací uhly dobré jak ve tmě tak v běžném světle
-Tak co jsem ho teď přenášel tak je vše OK , žádné vrzaní jsem neslyšel a také dobře držel
-Hry jsem ještě nezkoušel
-Tak Visty jsou OK , hned jsem udělal DVD pro obnovu a také jsem kontaktoval HP a ptal se zda by bylo možné na tento NTB dát Visty z mého DVD , nejde ale je to možnost když je ještě v záruce napsat a HP pošle zdarma ( možná jen za dopravu ) nové média pro obnovu OS , jen je potřeba tam poslat štítek co je na NTB od HP ( SN a další co tam je ) + lic. štítek od Vist který je také ze zpod NTB.

Napsal jsem SZ

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 14:56

ještě jsem zapomněl napsat , když jsem tak koukal v Everestu co je tam za Chipset tak jsem našel hlášku ( Intel Cantiga PM45 ) a tak bych řekl že tam asi bude P45 mobilní :)

To bude můj stolní uražen , má jen P35C :)

Thorus

Příspěvekod Thorus » 07 srp 2008 15:51

Ještě bych rád věděl jak ti na tom jdou novější hry (2007-2008), a jak vysoko se při zátěži vyšplhají teploty ?

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 16:25

nezkoušel jsem hry , ale budu

matyyy
občas se tu ukáže
Příspěvky: 47
Registrován: 07 lis 2006 19:06

Příspěvekod matyyy » 07 srp 2008 17:18

bylo by mozne udelat screen z gpu-z http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/
zajima me co tam nvidia nechala na grafice
dekuji
"Zkusili jste to vypnout a zapnout?"
Pokuď vybíráte ntb podívejte se na Lenovo R61i, když se Vám nelíbí zeptejte s na jiném fóru!

Akem
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 07 srp 2008 17:28

Halelujáááá

tak konečně někdo kdo mi může zodpovědět otázku...

taky si ho chci kupovat...

řekni jaké má paměti na grafice? DDR2 nebo DDR3

Díky

PS: koukej už otestovat nějaké ty hry ať víme... :-D
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 17:43

matyyy
Tady to je
Obrázek

Akem
Tak má DDR2 , je to psané na bedně

PS: Hry budu zkoušet zejtra 8)
Plánuju : NFS Most Wanted , RACE DRIVER GRID(demo) , Quake 4 , F.E.A.R a abych předešel žádostem o zkoušku hry CRYSIS , tak tu zkoušet nebudu ( podle mě je nic moc )

A ještě jedna věc , zejtra budu zkoušet jen některé hry

Akem
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 262
Registrován: 04 srp 2008 12:10

Příspěvekod Akem » 07 srp 2008 17:49

Paráda... konečně to vím... a usnu... uffff... :-)

když teda nechceš testnou Crysis tak testni prosím pěkně COD4 teda jestli to máš...

Každopádně se těším na výsledky

stejně už se třesu až si ho pofrčim koupit!

:-)
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.



ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M

PcBuh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 155
Registrován: 21 črc 2008 08:32

Příspěvekod PcBuh » 07 srp 2008 18:01

Na CoD4 jsem zapoměl , mam to tu někde taky
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti