Compaq 6735b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
tracymc
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 100
Registrován: 09 kvě 2008 15:11

Příspěvekod tracymc » 30 srp 2008 17:38

bratrekim píše:Boom: přesně ten mám vyhlídnutý, akorát bycho ho vzal z hpmarketu přes isic...ta cena za ty parametry, pokud nebude žádný nečekaný bug, je velmi atraktivní...


Jaká je prosím tě sleva na ISIC kartu v Hpmarketu?

Boom
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 12 srp 2008 22:04

Příspěvekod Boom » 30 srp 2008 18:25

tak to ti fakt nepoviem, ale na alze je to asi 200 korún

edit- hop sorry, nevšimol som si že to neadresuješ mne

Tom350
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 05 srp 2008 21:32

Příspěvekod Tom350 » 30 srp 2008 20:37

tracymc píše:
Jaká je prosím tě sleva na ISIC kartu v Hpmarketu?


Ta sleva činí něco kolem 11%.



HD3200 by měla zvládat i práci s HD videem. Nedokáže ho prý plně akcelerovat FULL HD, takže bude muset pomoct procák, ale i tak je dost slušná... na integrovanou grafiku, je myslím, dostatečně silná v porovnání s konkurencí.

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 30 srp 2008 20:49

tracymc píše:
bratrekim píše:Boom: přesně ten mám vyhlídnutý, akorát bycho ho vzal z hpmarketu přes isic...ta cena za ty parametry, pokud nebude žádný nečekaný bug, je velmi atraktivní...


Jaká je prosím tě sleva na ISIC kartu v Hpmarketu?


u top modelu (KU214EA) je to 11,7% takže to dá 19408 Kč s dph.

//edit C: Kupujeme poctivo.

Boom
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 12 srp 2008 22:04

Příspěvekod Boom » 31 srp 2008 13:11

Takže vravíte, že sa neni čoho báť, žeby nemala výkon, alebo žeby nezvládala napríklad filmy v takom rozlíšení ako je display? Porpípade prácu v acade? Pretože tie body v 2003-ke ma metú, mám počítač starý 3 roky a ten má 1500 bodov a je to už starý dedko

gas
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 10 črc 2008 22:56

Příspěvekod gas » 31 srp 2008 13:43

já už jsem z věčného výběru vyléčen, jen co naběhne v nabídce, tak jej objednávám, za ty peníze toho nabízí hodně a na většinu pracovních aktivit naprosto dostačuje, hratelnost novinek u ntb považuji za zbytečné starosti, takže mám vybráno

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 31 srp 2008 15:57

souhlasim s gasem... ten notebook nabízí výbornej poměr cena/výkon a rozhodovat se podle 3DMarku je IMHO blbost, zvlášť u business class.. navíc, kdo hraje 3DMarky? mnohem víc vypovídající by byla zkušenost ostatních uživatelů co na něm rozchodili...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

hrabusj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 10 čer 2008 16:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrabusj » 31 srp 2008 16:30

Mám takovou otázku , uvažuju že si koupím tuhle tv kartu? http://avermedia.mironet.cz/avertv-hybr ... d+dp79150/ bude pasovat? nikde mi neřekli jestli tam je ten konektor... díky
Jan Nožička

HP Pavilion dm3 13,3"

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 31 srp 2008 16:35

mě by víc než 3D mark zajímalo to zpracování, chlazení a výkon v obyč aplikacích (kancelářeké, grafické programy), taky to video v nativním rozlišení displaye by mě zajímalo...


C: to si hpmarket neověřuje při nákupu pravost isic karty? bylo by to dost trapné...ta první možnost, kterou jsem popsal není moc košer (ale ti lidi jsou hloupí, že scanujou a publikujou karty tohoto typu)...ta druhá možnost se mi ale zdá korektní...na veřejné stránce je prostě nezaheslovaný, nezabezpečený přístup do katalogu se slevami...ať mi nikdo nevykládá že se jedná o nějaký ilegální hacking...

r4in
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 242
Registrován: 29 srp 2008 01:10

Příspěvekod r4in » 31 srp 2008 16:36

Boom píše:Takže vravíte, že sa neni čoho báť, žeby nemala výkon, alebo žeby nezvládala napríklad filmy v takom rozlíšení ako je display? Porpípade prácu v acade? Pretože tie body v 2003-ke ma metú, mám počítač starý 3 roky a ten má 1500 bodov a je to už starý dedko


HD3200 ma AVIVO, tj. filmy nemusis vubec resit (bud pouzijes decoder od Atiny nebo treba MPC Home Cinema, ten ma podporu pro HW akceleraci videa. nebo normalne klasicky decoder jako ffdshow, nove try-outs maji podpory pro vicejadrove procesory; pak to ale asi bude horsi s vydrzi. navic to "jenom" pro 720p - jednoduse, kdyz si to dobre nastavis, nemusis se vubec bat. (ano, DOBRE nastavis. kdyztak pozoruju lidi, co maji Core2Duo a 720p zalezitosti se jim skubou, pritom nadavaji, jak maji slaby procak, tak mam dost.)

jinak o hrach na 3200 urcite tady taky neco najdes; ja se vcera utvrdil, ze rozhodne je na urovni treba 8400 GS, bohuzel ty horsi vysledky v testech jsou zpusobovany horsimi CPU od AMD.

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 31 srp 2008 16:36

hrabusj: ten slot tam je, měla by v tomto ntb fungovat

Boom
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 12 srp 2008 22:04

Příspěvekod Boom » 31 srp 2008 17:25

ja viem, že nemám súdiť podľa 3D marku, to je pravda že nikto nehrá 3D mark, ja mám počítač, čo v 06-ke má 71 bodov a som spokojný- zvláda všetko, ste ma prehovorili, asi vezmem ten hp, je super, výdrž je super, rozlíšenia sa trochu bojím, aby to nebolo príliš malé, ale inak vyzerá fajn. Na vysokej hádam sa osvedčí, alebo možno ešte počkám na nejaké tie recenzie a potom uvidím. Takže kto ho máte- píšte ľudia

hrabusj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 10 čer 2008 16:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrabusj » 31 srp 2008 18:13

eště jeden dotaz HP 6730b s podobnou konfigurací (myslím dilspej) nevýte na kolik asi výjdou v nabídce jsem ho ještě nenašel nikde...
Jan Nožička



HP Pavilion dm3 13,3"

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7534
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 31 srp 2008 18:31

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

gas
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 10 črc 2008 22:56

Příspěvekod gas » 31 srp 2008 18:59

pokud se nepletu, tak skoro 6tis rozdíl, to už sahá cenou do jiných vod a ztrácí pro mě smysl


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů