Compaq 6735b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
MAJkLSON
občas se tu ukáže
Příspěvky: 74
Registrován: 08 črc 2008 09:40

Příspěvekod MAJkLSON » 24 srp 2008 13:28

No pokud jsou USB konektory treba jen vlevo jako na 6720s tak je to celkem hnus, jelikoz kdyz mas notebookovskou mys, ktere maji drat nejdele 50cm tak ti to vadit bude (pokud jsi pravak)... jinak me maximalne vyhovovalo rozlozeni na mem starem asusu... mechanika vlevo, konektory vzadu na bocich vzadu...
Lenovo T500, PS3, Samsung Wave

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 24 srp 2008 21:36

podle obrázků které jsem sehnal jsou dva USB nalevo a dva napravo (tzn vzadu už žádné nebudou) což mi připadá celkem normální (no notebook se pak bude IMHO rozlézat do šířky až tam budou nastrkané flashky nebo jiná kolíková zařízení)

za věrohodnost těch obrázků ale ruku do ohně nestrčím...

Sperkys
občas se tu ukáže
Příspěvky: 60
Registrován: 24 čer 2008 12:44

Příspěvekod Sperkys » 25 srp 2008 19:13

Mělo by to bejt tak jak píšeš, je to znázorněný na http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 87779.html když klikneš na View demo, myslim že je to řešený celkem dobře, teda pro mně.......

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 25 srp 2008 20:57

ta prezentace je parádní thx za odkaz...podle mě je to pěkně řešené...jen aby byl spolehlivý, žádné hlučnosti, dobré zpracování a trvanlivost...já velmi vážně uvažuji že až se tu v čechách objeví (to bude velmi brzy, 6735s už je skladem na alze) a až mi dojde výplata tak ho koupím ale dost se bojím aby tam nebyly nějaké nedořešené bugy a já pak nelítal po reklamacích atd atd...



mimochodem tam nahoře (mezi klávesnicí a displayem) ty světýlka jak ze startreku to je nějaká dotyková zóna? to by záviděl i kapitán Kirk...máte s tím někdo zkušenosti?

dost kuriózní mi připadá ten sériový port...napadá vás nějaké moderní zařízení, které se do toho dá strčit? mě se to hodí jelikož mám doma několik kilo myší do tohohle portu jen si vybrat tu starší a ošuntělejší, ale přijde mi to zvláštní...jaký měl hp důvod pro toto?

joudabouda
občas se tu ukáže
Příspěvky: 69
Registrován: 21 srp 2008 20:50

Re: Compaq 6735b

Příspěvekod joudabouda » 25 srp 2008 21:43

hello píše:Ví někdo kdy se bude normálně prodávat a za kolik asi? Jestli je to hloupá otázka, tak pardon... :)


Já nevim ntb s AMD neni zrovna dobrý řešení, protože se hreje daleko víc než Intel. Zkus si to dát na zbozi.cz a tam ti ty ceny v poho vyjedou.

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 26 srp 2008 08:05

bratrekim píše:dost kuriózní mi připadá ten sériový port...napadá vás nějaké moderní zařízení, které se do toho dá strčit? mě se to hodí jelikož mám doma několik kilo myší do tohohle portu jen si vybrat tu starší a ošuntělejší, ale přijde mi to zvláštní...jaký měl hp důvod pro toto?


Sériový port se i dnes hojně využívá pro různá měřící zařízení a podobně. A jelikož 6735x patří do business sféry, tak je přítomnost sériovýho portu poměrně pochopitelná. Například u nás ve firmě, kdykoliv je potřeba překonfigurovat modemy nebo nějaký měřáky, tak ITíci sebou tahaj poměrně dost starý noťasy, ještě z dob samostatného Compaqu, protože nový ntb sériovevej port prostě už nemaj a různý redukce, adaptéry atp. ne vždy fungujou korektně...
Naposledy upravil(a) Senik dne 27 srp 2008 19:06, celkem upraveno 1 x.
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

Kiw
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 115
Registrován: 20 lis 2007 14:57

Re: Compaq 6735b

Příspěvekod Kiw » 26 srp 2008 10:55

joudabouda píše:Já nevim ntb s AMD neni zrovna dobrý řešení, protože se hreje daleko víc než Intel. Zkus si to dát na zbozi.cz a tam ti ty ceny v poho vyjedou.

AMD se nehřejí více než Intel. Tato mýlka pochází z dob naštěstí dávno minulých. Dnešní modely nemají s chlazením problémy, které by se daly svézt na značku procesoru, spíš tak na výrobce nb.
Sasha: Hp Compaq 6510b (T8300, 2GB, 160GB, WXGA, WVB)
Natascha: AMD Athlon X2 5000+ EE, Gigabyte GA-MA78G-DS3H 1.0, 2GB Kingston, ASUS EAH4670/DI 512MB GDDR3, Enermax PRO82+ 425W, 80GB Samsung, Thermaltake VG1000BNS WingRS100

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 27 srp 2008 18:45

Senik: tak v konektivitě o bod víc...akorát LPT mi chybí na tiskárnu, musím redukci koupit...

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 27 srp 2008 19:06

bratrekim píše:Senik: tak v konektivitě o bod víc...akorát LPT mi chybí na tiskárnu, musím redukci koupit...

LPTčko se dá vyřešit dokinou, všechny 3 které HP ke Compaqům nabízí ho mají...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 28 srp 2008 17:36

no to jo ta stanice musí být dobrá věc...drahá ale...na druhou stranu když si to člověk spočítá, cena redukcí je nakonec pomalu jak cena stanice...

Tom350
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 05 srp 2008 21:32

Příspěvekod Tom350 » 29 srp 2008 19:05

1. nevíte jakou má síťovku?
protože tady http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58485 má jenom 10/100 a kámoš mi říkal, že to tam mají špatně a má 1000.

2. o kolik myslíte, že se zvedne výdrž pořízením lepší baterie?

3. Má 2x1024MB RAM a nebo 1x2048 MB RAM ?


a jinak 28. už bylo včera a na czechcomputers pořád není :(

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 149
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 29 srp 2008 19:23

ad 1) podle hp.com i hp.cz má gigabitovou síťovku tzn 10/100/1000

ad 2) záleží podle toho, jakou baterku pořídíš, ale minimálně 3 hoďky by to dát mělo...

ad 3) vždy 1x2048 MB modul až na jeden konfig, kterej má 1x1024 MB ;)

ps: asi bude chvíli trvat než je naskladněj ;)
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

hrabusj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 10 čer 2008 16:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrabusj » 29 srp 2008 19:23

No já o něm vážně uvažu a tak jsem koukal všude možně a podle informací od Hp
má 1x 2048 Ramky.

Baterku si chci taky lepší koupi externí 12-cellku a ta má s tou 6 cell baterkou vydžet až 9-10 hodin. Při normání práci bez wifi.

a na skladech bude až příští týden...
Jan Nožička

HP Pavilion dm3 13,3"

Pavlonos
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 14 srp 2008 12:34

Příspěvekod Pavlonos » 29 srp 2008 22:07

Nejsi sám komu se zamlouvá, už se nemůžu dočkat až bude na skladech.
Ještě musím zajet do nějakého kamenného shopu a omrknout jestli mi bude vyhovovat WSXGA+ rozlišení, ale myslím že jo, s očima problémy nemám tak ty menší písmena snad nebudou problém :)

Tom350
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 05 srp 2008 21:32

Příspěvekod Tom350 » 29 srp 2008 23:11

skladem má být příští týden. Už se nemůžu dočkat 8)

Aby se nestalo, že bude za 2 hodiny po uvedení do prodeje vyprodaný :D


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů