Compaq 6735b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Kiw
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 115
Registrován: 20 lis 2007 14:57

Příspěvekod Kiw » 10 srp 2008 23:31

Jestli nemířím příliš mimo, tak při hypotetickém scénáři, kdy by byl procesor jediná součástka v laptopu, to sníží výdrž o 30%. Tedy místo dvou hodin koukání na dvd bys měl necelou hodinu a půl.
Naštěstí je ale v laptopu více součástek a ten rozdíl tedy nebude až takový.
Co mi ale přijde jako věc, na kterou je dobré pomyslet, je to, že nové Turiony Ultra mají možnost jít až někam k 250MHz (viz anandtech.com), voltáž také snížit někam dolů a dokonce i zcela vypnout jedno jádro. V případném šetřícím režimu by tedy mohla být výdrž dosti zajímavá.
Každopádně v performance módu bude výdrž o dosti kratší než na Intel-based laptopech.
Sasha: Hp Compaq 6510b (T8300, 2GB, 160GB, WXGA, WVB)
Natascha: AMD Athlon X2 5000+ EE, Gigabyte GA-MA78G-DS3H 1.0, 2GB Kingston, ASUS EAH4670/DI 512MB GDDR3, Enermax PRO82+ 425W, 80GB Samsung, Thermaltake VG1000BNS WingRS100

CeCo

Příspěvekod CeCo » 10 srp 2008 23:49

Kiw:
Je jasne, ze na vydrz vplyva viacero suciastok. Ale mam doma 2 notasy s AMD Pumou, jeden s Intel Montevina (pred tyzdom som mal dalsiu Montevinu) a AMDcka su o dost hlucnejsie i nenazravejsie.

C

Kiw
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 115
Registrován: 20 lis 2007 14:57

Příspěvekod Kiw » 11 srp 2008 05:13

Mohl bych tě tedy poprosit o trochu konkrétních čísel? Jestli nebudou součástí nějaké recenze na tvojem webu. Třeba jak dlouho vydržely přehrávat dvd.
Zkoušel jsi do jaké míry až jde to AMD CPU podtaktovat a jaký to má vliv na výdrž?
Sasha: Hp Compaq 6510b (T8300, 2GB, 160GB, WXGA, WVB)
Natascha: AMD Athlon X2 5000+ EE, Gigabyte GA-MA78G-DS3H 1.0, 2GB Kingston, ASUS EAH4670/DI 512MB GDDR3, Enermax PRO82+ 425W, 80GB Samsung, Thermaltake VG1000BNS WingRS100

CeCo

Příspěvekod CeCo » 11 srp 2008 07:55

Pre mna je podstatny jediny udaj - vydrz v h:mm. Ako to AMD ci Intel dosiahne ma netrapi...

Uvidim ci stihnem, predsa su vydrze bateriek casovo najnarocnejsie (doteraz si pamatam, ako som pol dna nechal moju 8510w aj s 12cell pridavnou baterkou na stole vybijat a nadaval som, ze to stale bezi...)

C

Aloha
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 28 črc 2008 10:47

Příspěvekod Aloha » 11 srp 2008 14:50

Nevite jaky je ten WSXGA+ 1680x1050 displey? Hlavne kvalilta a podani barev oproti tem brightview? Matny displey me totiz moc nepresvedcil. Rozmyslim mezi dv5-1030ec nebo 6735b - KU214EA prave s WSXGA+ displeyem. Notas bude slouzit na praci s Wordem. Jako vyhodu 6735 vidim rozliseni displeye a moznost pripojeni dokovaci stanice. Pavillion ma zase hezci design a lepsi hardwarove parametry az na procik. U Pavillionu se mi moc nelibi ten servis v Polsku, jak je na tom ten Compaq nevim

hello
občas se tu ukáže
Příspěvky: 47
Registrován: 23 črc 2008 18:52

Příspěvekod hello » 11 srp 2008 15:20

Co ta hlučnost?? Je na tom fakt tak zle?

designme
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 217
Registrován: 19 črc 2008 11:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designme » 11 srp 2008 15:47

zdravim,

je nejaka moznost mat HDMI vystup pri business triede HP?
Digital designer
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7534
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 11 srp 2008 16:05

je, kup si model 8510 alebo 8710
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Pavlonos
chodí sporadicky
Příspěvky: 16
Registrován: 14 srp 2008 12:34

recenze

Příspěvekod Pavlonos » 16 srp 2008 17:36

Ahoj, není nějaká recenze na tento model 6735b ?

Sperkys
občas se tu ukáže
Příspěvky: 60
Registrován: 24 čer 2008 12:44

displej

Příspěvekod Sperkys » 20 srp 2008 15:41

Chci se zeptat maji všechny notebooky od HP z Business řady matnej displej? Nebo jak je ne tom vlastně tenhle, mám na něj docela zálusk a všimnul jsem si že nabízí i HP Compaq 6735s. Má sice jen WXGA rozlišení, ale myslim si že mi to i tak stačí, ale muj favorit je 6735b. Akorát jsem nikde nenašel typ displeje a nedokážu si matnej moc dobře představit, měl jsem FS s matným, ale ten nestál fakt za nic, jakmile byl venku tak nebylo vidět nic tak jako tak. Byl bych rád kdyby mi to někdo objasnil......

CeCo

Příspěvekod CeCo » 20 srp 2008 18:53

Su aj leskle business.

C

hrabusj
občas se tu ukáže
Příspěvky: 84
Registrován: 10 čer 2008 16:40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hrabusj » 21 srp 2008 21:53

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... R1002_CZCS

vypadá to že do Lenova R61 nepůjdu je to moc drahý. A tak jsem rozhodnul pro ten model výšše, jsou na něm použitý nějaký lesklé povrchy?- jsem na to dost alergický... otisky a tak fujj. :)

Pak bych se chtěl a Cecoho jaký se mu ten notebook jevil děkuju moc :wink:
Jan Nožička

HP Pavilion dm3 13,3"

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 23 srp 2008 20:46

hrabusj píše:jsou na něm použitý nějaký lesklé povrchy?- jsem na to dost alergický... otisky a tak fujj. :)


to je blbé že se ještě neprodává, nikdo ho nemá...na hpmarketu se kdosi ptal a řikali že 28 dne toho měsíce by měly být a já se nemužu dočkat...

co se ale lesklých povrchů týče tak sehnal sem z webu několik (3) různých fotek tohoto modelu z různých úhlů a zdá se mi to všechno mat...

to šasi na 6735b...je to úplně nový typ nebo ho hp někde použil na nějakém ntb který se už prodává? je jiné než na 6710b...než ho koupím (a že je to můj fav No. 1) tak bych rád věděl zda se tomu novému šasi dá věřit...je to compaq ale přecejen bych rád přečetl nějaký ohlas...

GR!nCh
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 268
Registrován: 16 zář 2007 22:47
Bydliště: Brno

Příspěvekod GR!nCh » 23 srp 2008 22:47

bratrekim:
To je nevýhoda situace, kdy nový notebook má rozhodně lepší parametry než starší verze, ale není ověřený z hlediska uživatelů. Pokud nechceš čekat řekněme 2-3 měsíce, než se možná odhlaní pár skrytých vad, tak budeš muset trochu zariskovat.
Šasi je nejspíš inovované a v pár detailech se bude od řady 671xb lišit. Audiokonektory vpředu jsou příšerné, IMHO to u business booku nemá co dělat.
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s

bratrekim
občas se tu ukáže
Příspěvky: 49
Registrován: 01 srp 2008 20:05

Příspěvekod bratrekim » 24 srp 2008 13:16

no je pravda že to mohli uklidit na bok...zhýčkanému estétovu oku to pasovat zrovna nebude...mě se ale (podle fotek) ten design celkově líbí, taky co by člověk chtěl po bs notebooku...pěkná černá matná barva...

ty konektory...to není katastrofa nad kterou se nedá přimhouřit oko...

...jinak asi blbá otázka ale myslíš že umístění konektorů má nějaký markantní dopad na pohodlí nebo funkčnost? já nikdy ntb neměl a nepoužíval tak se ptám...


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů