FS Xi2550 s grafikou HD2700

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 23 led 2008 12:01

tak uz ho mam konecne doma perfektni kousek je pevnejsi nez jsem myslel doufam ze to vydrzi jinak ta brasna je opravdu uboha takze na prenaseni asi neco dokoupit...takze mam co delat cely vecer dat to dokupy jinak jste baterii formatovali??? ta moje byla uplne vystavena NTB ani nenabehl mam podezreni ze to nekdo jiz pouzival ikdyz se spoustela hned po startu customizace tak nevim folie na klavesnici byla taky nak nakrivo...na displayi zatim nepozorovany na cernem pozadi zadne vadne pixely ani na bilem akorat jas mohl byt trochu vyssi udelam srovnani se starym notasem ale myslim ze horsi nebude...

Gandi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 30 zář 2007 12:41

Příspěvekod Gandi » 23 led 2008 17:19

Jedou vam nekomu na tom notasu i Windows XP? Co ovladace?

kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 23 led 2008 17:26

mam dotaz jak se dela ta zaloha na disk to jako pres win??? udelal jsem zalohu na DVDcka protoze jsem to nikde nenasel jinak nefunguji mi OSD popisky pri pouzivani funkce Fn treba hlasitost nebo jas dost podstatne...diky za pomoc...

edit: mam problem s grafikou vsechno mam na max ale ukazuje na jadre jen 300MHz skousel jsem vsechna nastaveni na ATI catalyst ale porad nic pameti maji 700MHz a GTA SA mi jede nak divne zpomalene...procesor by mel mit taky nejvysi vykon...

maxiimus
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 03 led 2008 22:39

Příspěvekod maxiimus » 23 led 2008 20:30

To Kultus: Zálohu na hardisku už máš od výrobce. Tu dělat nemusíš. Potom při obnovení systému si jenom vybereš, jestli to chceš s hardisku nebo s dvd.
Z hardisku to trvá asi 10 minut a nepřepíšou se ti data na další discích. C: se ti přepíše.

Grafika: Podívej se, jestli nemáš náhodou nastavenej profil nápájení: úsporný provoz.

Nebliká ti taky náhodou pořád ta oranžová dioda nabíjení baterky? Mně jak to kleslo pod 99% tak už začala blikat a dobíjet se. Jo a rozjels 3Dmark06? A taky jsem nevěděl, jak nastavit grafice paměť z ramky.

ono už je to sice asi stejně jedno. Notebook jsem už vrátil. (ten pixel zatracenej).

OSD: Podívej se jestli jede ten prográmek OSD. Měl by to být spuštěnej proces a měl bys mít ikonku v pravo dole v liště. Jestli ne, tak se podívej do adresáře Drivers a nainstaluj. Měl bys ho mít na céčku.

kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 23 led 2008 20:49

no po restartu jsem pustil F8 pak oprava systemu a pak obnova ale pry na disku nenasel zadnou zalohu...jinak nevim ale po prvnim spusteni mam C:, D: a E: meli jste to tak taky protoze vazne mi to prijde jako kdyz si tam uz nekdo neco delal...

...s tou grafarnou nevim ale na nemeckem amilo foru pry jsou lepsi vysledky s novym biosem 1.09c jo a hypermemory mam jiz zapnuty jinak jsem mel zaplej rezim max vykon...3Dmark nemam stazenej ale zkusim az budu mit zajima me kolik bude mit

...OSD bezi ale kdyz stahuji zvuk nebo jas tak to nevidim na displayi proste nevim jaky stupen jasu a pod...

...nabijeni je docela dlouhe jeste jsem to nevypojoval ale vyberu baterii aby se neznicila kdyz bude vecsinou doma...

maxiimus
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 03 led 2008 22:39

Příspěvekod maxiimus » 23 led 2008 21:39

Aha. Tak to jsem tam měl už na krabici napsaný, že si výrobce zabírá nějaký GB z hardisku na zálohu. Jinak už při prvním zapnutí jsem tam měl taky tři logický disky.

..a kde s to zapnul tu hypermemory? Já to nikde nenašel.

...to OSD mi fungovalo jenom při zesilování a zeslabování zvuku. Jas byl myslím jenom skokovej bez osd.

....baterka, někde jsem tady četl, že se to dá nastavit, aby to nabíjelo při poklesu pod určitou hodnotu (např 40%). Nevím jestli to byl nějakej externí prográmek nebo součást systému.

Co máš za verzi? Já měl T7700, 2x250GB,

kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 24 led 2008 06:42

mam tu samou verzi jinak HM jsem nikde nenastavoval psalo to v informacich ze mam pres 700MB sdilenych on si to veme az to bude potrebovat...

...ale to OSD me sere na starem asusu to fungovalo byl tam jiny programek asi ho skusim mozna se chytne OSD funguje pri hlasitosti jen v media centru a pak normalne kdyz pouziji ty multimedialni tlacitka pod displayem baterie me az tak netrapi vytahnu ji a bude 2 tydny ted bude doma tak naco ji trapit...
...jo ma neco na zalohu ale to neni videt v exploreru musim spojit D: a E: tri disku opravdu nepotrebuji stejne byli prazdne... jinak v biosu nic moc neni jenom zakladni veci boot a tak...vetrak se zapina pri teplote CPU kolem 50C a vypina pri 36C alespon podle toho co zjistil speedfan...teplotu na grafarne vubec neumim zjistit NHC nechci pry blbne

Here&Now
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 pro 2007 00:18

Příspěvekod Here&Now » 24 led 2008 18:47

to Gandi: byla to šichta, ale jedou tam:-)

Gandi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 30 zář 2007 12:41

Příspěvekod Gandi » 24 led 2008 22:20

Fakt ti ty Xp tam Chodi OK? Sup sem s tym 8) , co tam mas za drivery? :?: Notas bude brzo doma a hned zacnu experimenty. Pak se taky podelim. Hod mi je sim na mail: pav.dan@centrum.cz

kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 24 led 2008 22:42

hele podarilo se nekomu odinstalovat trial MS Office nechce to odinstalovat, nema Outlook ktery potrebuji pro synchronizaci s PDA a nemuzu nainstalovat funkcny Office 2003 Pro poradte pls...
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA

maxiimus
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 03 led 2008 22:39

3DMark na xi2550

Příspěvekod maxiimus » 30 led 2008 12:00

to kultus: Už si rozchodil ten 3Dmark06?

Místo Outlooku je tam jinej program. myslím windows mail nebo tak nějak.
Ten jsem rochodil stejně jako outlook expres v xpéčkách.

kultus
chodí často
Příspěvky: 541
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 30 led 2008 12:08

jasne musel jsem tam dat fix a patch na verzi 1.1 mel jsem pokazdy pres 4100b... :D
...n.j. ale to neni MS outlook na ktery jsem zvykly a nevim co to udela s kontaktama az to sesynchronizuji s komunikatorem nechci prijit o data radsi bych ten outlook jen nevim jak na to odinstalovani jsou to pekny hajzlove kdyz to nedaji kompletni a nejde to ani odinstalovat
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA

maxiimus
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 03 led 2008 22:39

ICQ

Příspěvekod maxiimus » 30 led 2008 12:16

Nemáš ICQ, bude to rychlejší. Moje 140-811-865

Here&Now
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 pro 2007 00:18

Re: ICQ

Příspěvekod Here&Now » 31 led 2008 09:18

Ahoj lidi, XP mi běhaj na 2550 dobře, akorát mam problemy s uspornym režimem a režimem spanku, s obou režimů se můj amík sice probudi ale displej se nerozjede a zůstává černý, nevíte v čem může být zakopanej pes...??

Gandi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 30 zář 2007 12:41

Příspěvekod Gandi » 31 led 2008 22:24

Jen takovy dotaz, jde nejak v tom Noteboku i pretaktovat procesor a graficka karta? CPU trba v Biosu, Grafika nejakym nastrojem. Jde to nejak?


Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti