Fujitsu Siemens AMILO Xa 2528

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
kultus
chodí často
Příspěvky: 537
Registrován: 13 led 2008 12:50

Příspěvekod kultus » 28 led 2008 06:53

tak to je pekne na ho*vo k cemu to tam je na asuse mi krasne slapalo OSD primo od vyrobce...takze asi skusit jiny program jestli se chytne ale na mapovani kl. skratek jsem neco videl muzete neco doporucit neco co ukazuje nakou indikaci funkci jasu zvuku a pod... diky

PS: skusim tam namontovat ten program pro asus a uvidime
Asus G74SX-TZ195V + Acer Switch 10 V + HP Zbook 15 G3 + Asus UX390UA

Monty74
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 08 úno 2008 16:17

Příspěvekod Monty74 » 08 úno 2008 16:24

Zdravím mám takovej malej problém se svým Fujitsu Siemens AMILO Xa 2528.Po ani ne měsíci provozu se jakoby začaly stírat znaky na klávesnici.Nesetkal ste se někdo s tímto problémem??Díky za odpovědi

emil
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 18 črc 2007 18:09

Příspěvekod emil » 08 úno 2008 16:54

tak s tím stíráním znaků nejsi sám, to mi taky udělalo. :roll: Ale neboj, ono se to zastaví a něco málo z těch písmenek zůstane. :lol:
FSC Amilo Xa 1526, Turion 64 X2 TL60/ 17" WXGA+ CV/ N7600/ 2GB/ 2x SATA 160GB/ DVD±RW +DL/ WiFi/ BT/ VIS HP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP

darko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 29 pro 2007 10:52

Příspěvekod darko » 08 úno 2008 17:05

mám ho 3 týdny a zatím nic.Máš agresivní pot,nebo píšeš moc rychle :lol: :lol:
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

misars125
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 pro 2007 16:25

Příspěvekod misars125 » 10 úno 2008 09:43

Ahoj tak jsem si ho dnes zakoupil a neni u toho zadne CD coz me hodne zamrzelo nevim jak si mam preinstalovat OS chci si to dat do raidu 0 a nevim jak nato :-( prý je na to naky program Recovery či co :--(

Gandi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 30 zář 2007 12:41

Příspěvekod Gandi » 10 úno 2008 10:22

Ja mam xi 2550 coz je skoro stejne, a delal jsem zalohu vcera. Dal jsem si Raid O a je to v nacitani rychlejsi. Ve Viste mam znamku 5.6. Doporucuji se ridit navodem co jsi mel u noteboku. Nachystej si 3 DVD (ja sem si jich pro jistotu koupil 5 kdyby se nejake spatne vypalilo, po kazdem vypaleni overuje zapis) a kup DVD+R! U minusovych mi to vzdy pri vypalovani nahlasilo chybu a 3DVD jsem pokazil! I ten program po spusteni upozornue na plusova media pro zalohu, njin ak na bezne vypalovani je to jedno.
FSC Amilo Xi2550 17"WUXGA, C2D T9300 2x2,5GHz, 2GB RAM, 1xSSD intel 80GB - 1x500GB WD HDD, ATI HD2700 GDDR3 +

misars125
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 pro 2007 16:25

Příspěvekod misars125 » 10 úno 2008 15:06

Joj diky a jenom to uz je asi pozde co kdyz uz jsem pocitac normalne zapl jo a co mas vypalený na tech 3 DVD diky

Gandi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 28
Registrován: 30 zář 2007 12:41

Příspěvekod Gandi » 10 úno 2008 16:00

Na tech 3 DVD je kompetni Operacni system i s ovladacema. Pokud budes davat raid, musis si vytvorit ty 3 DVD v systemu Recovery. Nabidne ti to samo abys vlozil 1.DVD, az ho vypali tak vlozis 2. a pak treti. Na jedno DVD se ta zaloha nevejde! Pokud prepnes raid bez zalohy, tak ztratis vsechna data i se sytemem vcetne skryte partition co mas na hardisku a si v pr....

Precti si navod. Dela se to tak ze pri najizdeni systemu mackas F8, das opravit tento pocitac a tam mas dalsi voby pro vytvoreni tech zaloznich dvd. Jen upozornuji ze by to meli byt DVD+R! Na minusove mi to neslo a hlasilo to chybu!
FSC Amilo Xi2550 17"WUXGA, C2D T9300 2x2,5GHz, 2GB RAM, 1xSSD intel 80GB - 1x500GB WD HDD, ATI HD2700 GDDR3 +

misars125
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 27 pro 2007 16:25

Příspěvekod misars125 » 16 úno 2008 12:53

Ahoj je vyresno kamarad mi pujcil jeho Visty 32 bit a ja je tam nainstaloval pak zaregistroval na muj Key co mam pod notasem a je vyreseno :-) Aspon nemam zadny osekaný system od FS :-)

darko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 29 pro 2007 10:52

Příspěvekod darko » 16 úno 2008 16:05

no ja na vistách od FS nemam nic osekaného.Spíš tam něco přebývá
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

Topster
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 02 bře 2008 00:29

Příspěvekod Topster » 03 bře 2008 09:05

Můžu se zeptat, jak je na tom tento model s displejem? Jaká je odezva? Dochází při hrách k rozmazávání textur? :idea:

darko
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 29 pro 2007 10:52

Příspěvekod darko » 03 bře 2008 12:52

odezvu u tohoto ntb neznám,ale s rozmazáváním sem se nikdy nesetkal a to ani u starších notebooků.Display samotný má poměrně úzký pozorovací úhel bez zkreslení na výšku.Na šířku je to v poho.
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

Jirka_007
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 22 bře 2008 20:35

Příspěvekod Jirka_007 » 22 bře 2008 20:39

Prosim Vas, mam FSC Xi 2528, presny typ tento -
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49402

Ctel bych se zeptat, jestli umi vic nez 2GB pameti, nechci si koupit pamet a zjistit, ze je na nic, kdyby nekdo z vas mel zkusenost, byl bych moc vdecny za odpoved.
Ja jsem tuto informaci hledal, ale nekde se pise ze max jsou 2GB, nekde zase 4GB, tak fakt nevim...

Diky. Jirka_007

sako verife
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 111
Registrován: 29 led 2008 10:27

Příspěvekod sako verife » 22 bře 2008 22:01

http://notebooky.alza.cz/notebook-fujit ... d85503.htm

ja mam Xa a jsou to podle me identicke pristroje, skoro. Nijak jsem se zatim nepidil jestli do toho jde dat vice ramky, ale doporucuji oslovit prodejce na alze, jsou ochotni. Myslimze uz mi nekdo odsud odpovidal ze ma stejny pristroj jako ja a ma tam vice ramky, ale ruku za to do ohne nedam, proste se zeptej prodejce.
A ta tiskarna kterou k tomu davaji zadarmo, tiskne i scanuje ve velice slusne kvalite a bezproblemove.
FS Amilo xa 2528 ,AMD Turion64 X2 TL-60,2GB RAM,GF 8600gs,VHP

czech best OSI like Ultima Online server :www.Twilight-zone.cz

Jirka_007
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 22 bře 2008 20:35

Příspěvekod Jirka_007 » 22 bře 2008 23:16

Na alze tento model, tedy konktretne moji konfiguraci nemaji:-(


Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host