Amilo Xi 2428 grafika?

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Amilo Xi 2428 grafika?

Příspěvekod hlina » 28 led 2009 07:03

Prosím nesetkal se někdo s poruchou rozložení obrazu. Mám na obrazovce 6 malých. Jinak vše fičí. Že by chycená grafika???

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 28 led 2009 13:54

hod sem obrazek (screen i fotku)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 28 led 2009 15:10

no rád bych ale netuším jak na to

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 28 led 2009 16:14

nahrej to treba na imageshack.us a sem dej jen odkaz. fotku, at vidime, jak to vypada okem, screen - pokud bude ten ok, grafika bude taky ok
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 28 led 2009 17:19


alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 28 led 2009 17:24

jeste screen:

zmackni tlacitko "printscreen / printsrcn / prnt scrn" nejak tak... vetsinou vpravo nahore nekde...
otevri malovani, dej ctrl + V, uloz a nahrej taky na imageshack.

kdyz to bude vypadat tak, jak ma, je chba nekde na ceste z grafiky do lcd, popr. v lcd.
kdyz bude screen stejny jak obraz na fotce, co jsi poslal, je to jednoznacne podelana grafika.

edit:
kazdopadne ti pomuze asi jen servis.
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 28 led 2009 17:31

no když vytáhnu za jízdy konektor grafika-lcd tak lcd zbělne a nejsou žádné pruhy...
a když dám printscreen a vložím do malování ukáže se jen jedna obrazovka...
každopádně díky moc už ho rozebírám...a dám vědět...

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 28 led 2009 18:58

strašný maras!!!!!!!! na chvíli mi najel celý obraz!!!!!

MaTToS
chodí často
Příspěvky: 762
Registrován: 08 zář 2008 08:13

Příspěvekod MaTToS » 28 led 2009 20:33

Moze byt doska/grafika/LCD kabel/LCDcko --- tazko na dialku presne rovnakou chybou sa vie prejavit kazda z tych styroch vyssie popisanych veci na tvojom notebooku :?
Kebyze to mam na servise by som si najprv prehodil LCD kabel a potom LCDcko potom grafiku a pak az dosku keby nic predtym nezabralo ale davam 50:50 ze LCD alebo kabel
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 29 led 2009 15:37

díky moc za radu začínám bádat dále a opět budu informovat

MaTToS
chodí často
Příspěvky: 762
Registrován: 08 zář 2008 08:13

Příspěvekod MaTToS » 29 led 2009 17:32

uz to nieje v zaruke ked to rozoberas a "badas" dalej ?
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .

Think service engineer .

hlina
občas se tu ukáže
Příspěvky: 37
Registrován: 28 led 2009 06:54

Příspěvekod hlina » 29 led 2009 18:09

bohužel je to 21 dní po záruce tak je to v pr....no ale něco se dějě
viz foto http://img232.imageshack.us/my.php?image=notesko5.jpg

Fr33dom
občas se tu ukáže
Příspěvky: 51
Registrován: 07 bře 2008 15:18
Bydliště: Přelouč

Příspěvekod Fr33dom » 30 led 2009 21:27

Těch 6 obrazovek by nasvědčovalo, že je to displejem, ale teď to poslední foto vypada na grafiku...
Dell Latitude D630-T7100-2GB-160GB-14.1"1440x900-X3100
Dell XPS M1530-T8300-4GB-160GB-15,4"1440x900-GF 8400M
___________
Koupím NEFUNKČNÍ nebo POŠKOZENÉ NOTEBOOKY. Děkuji za nabídky.

MaTToS
chodí často
Příspěvky: 762
Registrován: 08 zář 2008 08:13

Příspěvekod MaTToS » 30 led 2009 21:42

Na tom LCD okrem tych ciernobielych obrazcov su v strede obrazovky presipacie windowsacke hodiny ??
Po zapnuti vidis logo Fujitsu Siemens ? Ako vyzera BIOS je tam grafika OK ? Ked zistujes ci to je LCD alebo grafika pripadne nieco ine preco si to este nenapojil na externy monitor ?? Ak by na externom bolo normalne logo fujitsu a bios pripadne isiel aj system tak by som to typoval na LCD teda -
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .

Think service engineer .

Fr33dom
občas se tu ukáže
Příspěvky: 51
Registrován: 07 bře 2008 15:18
Bydliště: Přelouč

Příspěvekod Fr33dom » 30 led 2009 22:15

Už jsem viděl i notebooky kde byla vadná grafika - obraz na LCD rozsypaný a na externím monitoru byl OK.
Dell Latitude D630-T7100-2GB-160GB-14.1"1440x900-X3100

Dell XPS M1530-T8300-4GB-160GB-15,4"1440x900-GF 8400M

___________

Koupím NEFUNKČNÍ nebo POŠKOZENÉ NOTEBOOKY. Děkuji za nabídky.


Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti