Heroes V a F5RL

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
corpse13
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 úno 2008 11:50

Heroes V a F5RL

Příspěvekod corpse13 » 03 úno 2008 12:11

Ahoj,
chtel bych se zeptat zda je mozne aby se heroes V nehorazne sekalo pri nejnizsich nerocich s procesorem Intel® Core™2 Duo T5450 (1.66GHz, 2MB, FSB 667MHz) a chipsetem: ATI Radeon Xpress 1100 mam 1024MB DDRII 667 a win XP. Na notasu o dva roky starsim mi to jede celkem dobre, tak nevim kde by mohl byt problem.

polo

Příspěvekod polo » 03 úno 2008 12:32

Neni to mozne skontroluj si funkcnost ovladacov pripadne pouzi iny ovladac grafiky, nemas daky proces ktory ti to spomaluje alebo skodlivy kod(z kamaratom to v skole hrame na max rozliseni ale inac vsetko na minimach na asus A6RP v krorom je ati x 200 intel celeron 1.6GHZ... mne to ide 1280x800 skoro na max a mam GO7300)

corpse13
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 úno 2008 11:50

Příspěvekod corpse13 » 03 úno 2008 13:11

Uz jsem zkosel vsechno mozne hral si s ovladacema zformatoval notas a nahral jen ovladace co byly u nej, hned jsem nahral heroes a ne a ne to jit plynule :(

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 03 úno 2008 13:17

No tak raděj sežeň nejnovější ovladače ke grafice a taky patch na hru.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

corpse13
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 úno 2008 11:50

Příspěvekod corpse13 » 03 úno 2008 13:22

Ovladace jsou problem. Stahl jsem novejsi, ale nainstalovalo to misto "radeon xpress 1100" "radeon 200m" nebo tak nejak. Nemohl by mi nekdo poslat odkaz na ovladace, pls? :cry:

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 03 úno 2008 13:24

omg. ATI.com tam jsou nejnovější. Xpress 200M je totožný s Xpress 1100, takže chyba to není. Pokud ti jde o nejnovější ovladače tak ty jsou na ATI.com a pokud chceš modovaný ovladače tak zkus http://www.omegadrivers.net/ .
tento účet již není aktivní.

corpse13
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 03 úno 2008 11:50

Příspěvekod corpse13 » 03 úno 2008 15:10

Tak ani ty ovladace nepomohly, koncim uz nevim co s tim. :cry:

polo

Příspěvekod polo » 03 úno 2008 18:06

Inac tie patche spravia s heroes 5 vela aj mne isiel dost naprt kym nebol opetchovany


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti