Crysis a DX10

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
peter125

Crysis a DX10

Příspěvekod peter125 » 01 úno 2008 12:38

Chcel by som sa opýtať,či sa to samo prepne na DC10 alebo sa to musí niekde ručne(ale nič také som v nastaveniach nenašiel)
Mám notebook Adus F3KA AP012 a mám tam 1GB RAM,chcem sa opýtať či mi pôjde hra lepšie,keď tam budem mať 2GB,či bude menej sekať,keď je tam nejaké väčšia prestrelka,...
DIK

polo

Příspěvekod polo » 01 úno 2008 12:42

direct X10 sa zapne len ked das vsetky detaili na max(tie maximalne detaili su directX10) RAm ti urcite pomoze co sa tyka directX10 ak to chces pouzit zahraj si radsej bioshock,lost planet extreme condition,company of heroes opposing fronts alebo hellgate london v tychto hrach sa to da zapnut v konfiguracii nezavisle na inych nastaveniach

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 01 úno 2008 12:48

peter125: Crysis na DX10 ti na tom notebooku nepujde hratelne ani s 2GB RAM :)

polo

Příspěvekod polo » 01 úno 2008 12:50

Myslel som ze vseobecne pomoze samozrejme ze crisis v 10 nezvladne ani keby mal dve tie grafiky co ma v booku

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 01 úno 2008 12:59

To ja jen aby si nedelal iluze :) ze kdyz dokoupi RAMku tak zapari Crysis na DX10 :lol:

peter125

Příspěvekod peter125 » 01 úno 2008 13:01

Ale pomôže,keď budem mať o 1GB RAM viacej,aby to tak nesekalo pri prestrelke a tak...,že?
Lebo plánujem kúpiť a chcem vedieť či mi to pomôže.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 01 úno 2008 13:02

No v Crysis nepocitej nejakej markantni narust fps... na to je tvuj notebook proste a jednodusse moc pekac :)

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

..

Příspěvekod neoexnet » 01 úno 2008 18:46

lol crysis na 1GB ram? super ten byl taky good ...
Crysis hraji 1280x1024 na high detaily okolo 50FPS (update na verzi 1.1 podpora SLI) .... nicméně mám 4GB ram na 2GB ram mi to šlo 1280x1024 na medium ....
Naposledy upravil(a) neoexnet dne 01 úno 2008 19:28, celkem upraveno 1 x.
Toshiba R600-10W

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 01 úno 2008 19:22

Crysis na Ultra detaily na mobilním Radeonu 2600? To bych chtěl vidět :D stolní 2600XT má co dělat se středníma.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

..

Příspěvekod neoexnet » 01 úno 2008 19:31

na ultra detaily jsem crysis ještě neviděl .... teda zkusil jsem si to nastavit, ale ehm no hrát to nešlo :D na high to jede ok .... ultra prej nerozjede ani 8800GT na desktopu :)
Toshiba R600-10W

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 01 úno 2008 19:49

ono je fajn ze to jde nekomu na high detaily ale co z toho kdyz je to blbost nadruhou ? stacilo by, kdyby si dali trochu vic prace s optimalizaci.. to uz bohuzel dneska nejede, protoze je spousta blbu kteri jsou ochotni si co 14 dni kupovat novy a novy HW, kvalita - hratelnost her ale jde strme dolu..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

...

Příspěvekod neoexnet » 01 úno 2008 20:03

njn ... crysis je svým způsobem hovadina ... asi jako většína FPS her ... tam jde spíš o to, že je to v současnosti nejlepší hra co se grafiky týče a nejnáročnější určitě taky .. takže je to takovej "test" hardware :)
Toshiba R600-10W

kiposukjange
chodí často
Příspěvky: 1678
Registrován: 01 lis 2007 17:20

Příspěvekod kiposukjange » 01 úno 2008 20:08

No abych řekl pravdu, tak mě ta grafika moc nenadchla. Far Cry bylo větší boom.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

..

Příspěvekod neoexnet » 01 úno 2008 20:23

no nejde srovnávat FarCry a Crysis, FarCry vyšlo v době kdy nikdo nic jiného obdobného neznal ... takže jednooký mezi slepýmy král ... v dnešní době je "herní" uživatel zvyklej na různé vychytávky v grafice .... a jiné, takže přechod z DX9c na DX10 není tak markantní ... nicméně je o krok dle mého správných směrem .. jen hra ještě nemá vychytané mouchy .. ve verzi 1.0 (prodejní verze) neměla ani podporu SLI což asi dost lidí co nacpaly prachy do svých mašin zaplakalo, že měli v průměru stejný výkon jak singl grafárna ... vše opravila až verze 1.1 .. tady už je vše OKEY :)
Toshiba R600-10W

tunak
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 356
Registrován: 07 led 2008 00:06

Příspěvekod tunak » 01 úno 2008 21:24

Podle toho, co jsem četl, Crysis zase taková blbost bejt nemusí. Třeba Far Cry mě teda naprosto neoslovilo, za nejlepší akce považuju Blood, Half-Life, posledního Jedi Knighta a v multiplayeru Day of Defeat.

Kromě toho, Crysisi je podle všech testů naopak velmi dobře optimalizovaná high-endová hra. Narozdíl od třeba svýho času Oblivionu a Gothicu III.

Rád bych si zahrál Mass Effect, pak to připravovaný rpg od Bioware (Dragon Realm?), Empire:Total War, Zaklínače a Nwn 2. Ale kupovat kvůli tomu high-end hardware, když na to stejně nemám čas a stejně to nebude lepší, než Fallouti, Planescape a Baldur's Gate? určitě ne. Buď to nějak pošlape na 8400 GT, nebo má výrobce prostě smůlu a ze mě peníze nevytáhne.

Ale kritizovat zrovna Crysis mi přijde pěkně pitomý, nezlobte se.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti