Ovladače pro mobilní grafické karty

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 25 dub 2008 19:09

a nebo si znotebooku udělat dobrý přímotop
Toshiba R600-10W

polo

Příspěvekod polo » 25 dub 2008 19:10

Book ktory sa prehrieva a je smeidoid by som urcite netaktoval mohlo by to byt to posledne co spravis ale ovela horsie je ze sa to vacsinou prejavy az po case..

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 dub 2008 20:01

To je vazne uz hrozny :roll: kvuli 600bodum v dementnim 3Dmarku tu resit takove hovadiny... 600bodu je nic, a hlavne je to jen 3Dmark proboha... nech si tam ty Visty, nic netaktuj a hraj si klidne dal hry.

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 25 dub 2008 20:02

tak tak ... :lol:
Toshiba R600-10W

polo

Příspěvekod polo » 25 dub 2008 20:05

Kamarat my uz tizden v skole place ze ta jeho haraburda ma len 8700bodov ze vyrobca tam nacarbal 11370bodov v 3D Mark06...No trapny program by som neriesil vacsinou to maju nasvedomy :ovladace,blbosti beziace na pozadi atd...

dalikm
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 22 dub 2008 22:35

To je fakt

Příspěvekod dalikm » 25 dub 2008 20:42

Mate pravdu - se.u na to. Zatim vse o.k. tak proc prudit. Dik Dalibor.

Jeste se chci zeptat kdyz jste tady tak bodri lide z kraje Ceskeho - Moravskeho a Slezskeho {abych na nikoho nezapomel}. Proc se me nekdy detekuje 8600 GT a nekdy 8600GS. Ted v PC Marku - GS a treba v Everestu - GT i Vista ma napsano GT ale to muze byt nekali tah prodejce....Ale mam to primo z www.Dell stranek tak snad ne. Dekuji Dalik. :roll:



Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ :arrow: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448 , děkuji
VAIO VPCCW1S1E
Intel® Core™2 Duo P7450 2,13 GHz
Windows® 7 Home Premium (64-bitový)
Paměť: 4 GB (2 x 2 GB)
HDD: 320 GB Serial ATA 5400 ot./min
Displej: 14” X-black LCD WXGA 16:9 (1366 x 768)
Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GT 230M GPU s 512MB GDDR3

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 25 dub 2008 21:36

to záleží na verzi 3d marku a jiných programů .. starší 3d mark nezdetekuje hardware správně, protože ho prostě ještě nezná ... nicméně tohle je vlákno o ovladačích tak prosím své dotazy ohledně notebooku piš tam, kam patří ... děkuji
Toshiba R600-10W

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 dub 2008 21:41

Zkratka do budoucna hraj vic hry nez 3Dmarky a bude to dobry...

trojuholnik

Příspěvekod trojuholnik » 30 dub 2008 13:42

neoexnet píše:zahrávat si s taktováním osobně nedoporučuji ...


> jinak já mám na notebooku v 3d mark 06 ve 1280*1024 přez 9000bodů bez taktování a stejně mi to neutáhne crysis na ultra high nebo na high v nějakém vysokém rozlišení ...

> být tebou tak se spokojím s výkonem jaký máš a neřešil by jsem to, hlavně né taktováním


co to mas za stroj? :shock:

este by ma zaujimalo ci by mi niekto mohol vysvetlit aky je rozdiel medzi ovladacmi 16x.xx a 17x.xx popripade ktore su lepsie pre visty 64bit.. dik

Thomaso
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 28 dub 2008 17:03

Příspěvekod Thomaso » 07 kvě 2008 15:59

Ahoj, prosim nevíte o nějakých nových ovladačích na GK HD2600 ?
Moc by mi to pomohlo... :wink:
Předem děkuji za pomoc

CeCo

Příspěvekod CeCo » 07 kvě 2008 16:18

Thomaso:
Cital si vobec prvy prispevok v tomto threade?!? Evidentne nie...

C

Thomaso
občas se tu ukáže
Příspěvky: 56
Registrován: 28 dub 2008 17:03

Příspěvekod Thomaso » 07 kvě 2008 17:03

ano, četl ale asi jsem to špatně pochopil. Chcete mi tedy říct, že nové ovladače zatím nejsou? Mám ovladač z roku 2007 někdy z června takže by to nový už chtělo. Omlouvám se ale toto je můj prvni book a ani sem do ted nevěděl že nemohu použít ovladače normální... (desktopová grafika) :(

polo

Příspěvekod polo » 07 kvě 2008 19:03

daju sa modifikovat tie co tam mas na novsiu verziu cez jeden program ktory si presne nepamatam ako sa vol ale uz sa to tu viac krat spominalo...

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 07 kvě 2008 19:07

tento účet již není aktivní.

naab
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 06 dub 2008 14:50

Příspěvekod naab » 15 kvě 2008 16:49

otazka: je nutne tahat najnovsie drajvre z tu vami dodavanych linkov, alebo proste staci si v device manageri nakliknut polozku "properties" a tam zvolit "update drivers" ?

ps: mam GMA X3100 a zda sa mi ze moc velke fps s tym nedosahujem..
mozno je to neaktualnymi ovladacmi a mozno niecim inym :o


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host