Ovladače pro mobilní grafické karty

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 22 led 2009 21:30

Hassilo píše:Zkusil jsem dalších pár věcí,ale to "problikávání" obrazovky bohužel neustalo.Poraďte prosím


Nedela ti to problikavani jenom cast obrazu na miste sidebaru? Kamosovi to na starsim noasu takhle problikavalo ve Falloutovi tak ze musel sidebar vypnout...
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Hassilo
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 20 led 2009 07:36

Příspěvekod Hassilo » 22 led 2009 21:41

Ne,po celé obrazovce.
Procesor Intel Core Duo T1500 (2x 1,8 GHz)
Paměť 2 GB
Disk 160 GB
Chipset:Intel GL965
Grafika:integrovaná/sdílená X3100 128MB

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Toshiba satellite

Příspěvekod Jedi_James07 » 25 led 2009 15:44

Ahoj, prosím Vás, rád bych si stahl modifikované ovladače, ale na té stránce je tolik odkazů na mnoho různých "ovladačů" tak nevím, které si mám stáhnout.
Rád bych samozřejmě nejnovější. Popis notebooku v podpisu.
Můžete mi nějaké doporučit? nyní mám 8.452.
A zvětší se vůbec nějak výkon? Hraju hlavně CoD4
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

Hassilo
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 20 led 2009 07:36

Příspěvekod Hassilo » 28 led 2009 18:45

Tak jsem tkusil pár dalších věcí(sidebar a další věci),ale pořád to problikává.Začalo to až potom co jsem nainstaloval nové ovladače na grafickou kartu?Nenapadá někoho něco?Mě jen to že bych tam zkusil nainstalovat starší a nebo počkat na novější
Procesor Intel Core Duo T1500 (2x 1,8 GHz)

Paměť 2 GB

Disk 160 GB

Chipset:Intel GL965

Grafika:integrovaná/sdílená X3100 128MB

Tomason
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 20 srp 2008 21:39

Příspěvekod Tomason » 29 led 2009 17:21

Mám:
Označení procesoru: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz)
Velikost operační paměti: 4096
Označení grafického čipu: nVidia GeForce 9650M GT 1024MB

Když hraji GTA 4 nebo NFS Undercover tak musím nastavit nejmenší rozlišení i detaily, aby se mit notebook tak moc nezahřívalo a nesekalo se to
při hraní NFS mám FPS kolem 50 ale seká se mi to. Čím to je.

Amra

Příspěvekod Amra » 29 led 2009 19:10

Máš příliš slabý hardware.

hurrican
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 12 pro 2008 13:42

Příspěvekod hurrican » 29 led 2009 23:04

Skor by som povedal ze problem NFS nebude v hardware ..hlavne ked vravi ze ma 50FPS a seka to..JE to zlou "optimalizaciu" enginu..alebo konvertom na pc..Proste aj na mojom Desktope.. (N280GTX) obraz neni plynuly aj ked mam dobry framerate.. JE to proste taka hra...niekomu to vadi,inemu nie,iny to ani nespozoruje.. (teda ak je to take to milisekanie) S tym nic nespravis (teda ak nevysiel medzi tym nejaky patch na NFS..Lebo viem ze tieto problemy boli so sekanim ked hra vysla... )
Acer Aspire 2930-844G32MN -- C2D P8400 (2x2.2Ghz) GM45 Chipset -- Intel X4500MHD -- 4GB DDR2 -- 320GB 5400Rpm -- Vista 32b

Tomason
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 20 srp 2008 21:39

Příspěvekod Tomason » 30 led 2009 10:30

mám příliš slabí hardware? :D
znám hodně lidí co mají slabší hardware na notebooku a jede jim to plynule s o dost lepším rozlišením i větčích detailů

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 30 led 2009 10:36

tak si to pusť s příkazem "-dx9" a hned budeš mít lepší detaily...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

Tomason
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 20 srp 2008 21:39

Příspěvekod Tomason » 30 led 2009 12:49

bylo to ovladačem na grafárnu, ale díky za rady

Engine CZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 13 srp 2008 18:31

Příspěvekod Engine CZ » 30 led 2009 13:51

Pokoušel jsem se upravit driver na Mobility Radeon HD 3650 ve Vistách, ale nějak se nedaří. "Modnu" ho pomocí utility, ale při samotné instalaci upraveného driveru mi to zahlásí chybu a zavře se.

Už se na to někdo ptal, ale nikdo mu neodpověděl.

Mimochodem dříve jsem to dělal na stejném noťasovi, ale s XPčkama a v pohodě (takže zas taková lama snad nejsem).

Rossonere
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 14 úno 2008 18:01

Příspěvekod Rossonere » 04 úno 2009 13:08

Zdravim.Chtel bych se zeptat jestli ma vyznam davat nejnovejsi ovlace na integrovanou grafiku Nvidia GO 7150?Jestli ano,jakou verzi mi z vlastni zkusenosti muzete doporucit?A jeste jeden maly dotaz.V BIOSu muzu nastavit grafice max 128MB,existuje nejaka utilita,abych grafice trochu pomohl a nastavil ji vic?Dekuji za odpovědi.

Tziky
chodí často
Příspěvky: 1694
Registrován: 04 zář 2007 21:23

Příspěvekod Tziky » 04 úno 2009 15:03

Engine CZ píše:Pokoušel jsem se upravit driver na Mobility Radeon HD 3650 ve Vistách, ale nějak se nedaří. "Modnu" ho pomocí utility, ale při samotné instalaci upraveného driveru mi to zahlásí chybu a zavře se.

Už se na to někdo ptal, ale nikdo mu neodpověděl.

Mimochodem dříve jsem to dělal na stejném noťasovi, ale s XPčkama a v pohodě (takže zas taková lama snad nejsem).


Stejnej problem s HD3850, taky by mě zjímalo co s tím........(ne že by staré drivery byly nějaké špatné, to ne, ale nové jsou nové)
Kdyby někdo věděl co s tím tak díky za pomoc
MSI GT735

dado.prso
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 05 úno 2009 17:27

problém s ovladači

Příspěvekod dado.prso » 05 úno 2009 17:30

Chtěl bych vás poprosit jestli by jste mi nenašli ovladače na ATI MOBILITY RADEON HD 3470 a ktomu ještě i pls návod, už jsem totiž celkem zoufalej a ztáhnul jsem snad vše. Předem moc děkuji

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 05 úno 2009 21:59

Jeste nam prozrad co pouzivas za os a jestli je 32/64bit...

Jinak obecne pro ofiko ATI drivery se chodi sem:
:arrow: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů