Direct X10

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
peter125

Direct X10

Příspěvekod peter125 » 08 lis 2007 10:16

Chcel by som sa opýtať,či sa v hrách zobrazuje very high iba pri Direct X10 alebo aj pri Direct X 9c?

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 08 lis 2007 11:38

u akych hier? na najvyssie detaily dx10 vyzaduje zatial afaik len crysis. ale grafika shopna utiahnut crysis na najvyssich detailoch pre notebooky zatial neexistuje a dlho este ani nebude existovat. na desktope snad len nvidia 8800 GTX a Ultra.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

peter125

Příspěvekod peter125 » 08 lis 2007 21:58

Ale ja som myslel tak,že mám grafiku HD2600 a dá sa mi nastaviť pri hre Quake 4 ultra high kvalita.Ja chcem vedieť,či sa to zobrazuje aj iným čo nemajú podporu Direct X10.Lebo som čítal,že by sa to malozobrazovať len tým čo majú Direct X10.

Ardie
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 05 zář 2007 17:39

Příspěvekod Ardie » 09 lis 2007 00:26

Však HD2600 má podporu DX10 :lol:
Toshiba Satellite A200-1BJ C2D T7300 2 GHz, 2GB RAM DDR2, 300 GB HDD 4200RPM, ATi HD2600 256MB VRAM(1024 MB Hypermemory), Wista

Gizmoo
občas se tu ukáže
Příspěvky: 20
Registrován: 19 říj 2007 09:55

Příspěvekod Gizmoo » 09 lis 2007 01:03

no ved on vie ze ma podporu dx10 ale chce len vediet ci ty co maju grafu len dx9, ci im zobratuje ultra high detaily na quake4 !!!! a moja odpoved znie ANO !!! ja som to hrak na PC radeonX850XT na ultra high pohode.. a urcite to zobrazje lebo quake 4 nema dx10 podporu .... jedine CRYSIS to ma takto ... :D

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8841
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 09 lis 2007 11:11

gizmoo: popravdě quake4 nemá ohledně grafiky podporu ani DX9 a dokonce ani DX8
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 09 lis 2007 11:24

Open GL s DX9 efektama - Quake 4
tento účet již není aktivní.

peter125

Příspěvekod peter125 » 09 lis 2007 13:11

Gizmoo píše:no ved on vie ze ma podporu dx10 ale chce len vediet ci ty co maju grafu len dx9, ci im zobratuje ultra high detaily na quake4 !!!! a moja odpoved znie ANO !!! ja som to hrak na PC radeonX850XT na ultra high pohode.. a urcite to zobrazje lebo quake 4 nema dx10 podporu .... jedine CRYSIS to ma takto ... :D

A je rozdiel hrať na Direc X9c a Direct X10?

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 09 lis 2007 13:22

např tady, screeny jsou z dx9, po najetí kurzoru z dx10
Ale nb schopný rozhýbat Crysis na dx10 a tudíž very high detaily tady nikdo nemá..
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Jecht
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 29 říj 2007 09:25

Příspěvekod Jecht » 09 lis 2007 14:05

no tak to s tou podporou DX10 rezimu v crysis nebude zas tak zhavy,kdyz lidi hrajou normalne na rezim very high pod XP,kdyz aplikujou jeden programek a normalne jim to slape jeste lip nez pod vistama....docela se nedivim,ze sou vsichni nasrany na billa a crytek,pze jestli to takhle pude i v plny verzi,tak to je pekna prasarna vod microsoftu a cryteku, pze lidi docela slusne vodili za nos

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7520
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 09 lis 2007 15:04

a v com ich vodili za nos? podpora DX10 je len vo viste a do XP ju dorabat nikto nebude a ani to nikto nesluboval pokial viem. alebo uz si videl DX10 nainstalovany na XP?
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 09 lis 2007 16:44

někdo na to měl trik ale nevim jestli to přesně nějak fungovalo. A MS ze začátku sliboval nějaký DX 9.0d nebo DX 9.1 pro XP aby tam sla i castecne nejaka podporad DX10 nevim jak přesně to bylo. Nvidia se snažila přesvědčit MS aby vydal DX10 i pod XP ale asi to nevyšlo. Osobně se mi pod DX10 jsou ty efekty moc líbí oku to více lahodí hlavně ty světla a stíny.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 09 lis 2007 16:50

centos píše:např tady, screeny jsou z dx9, po najetí kurzoru z dx10
Ale nb schopný rozhýbat Crysis na dx10 a tudíž very high detaily tady nikdo nemá..
Jenze vsimni si toho posledniho screenu... Crysis se da upravit aby Very High behalo i na DX9 (tj. pod XP) rozdil ve vzhledu je minimalni, nekdy dokonce i lepsi pro XP... Visty rozmazavaj vzdaleny objekty a delaj je pekne hnusny. Ale to by bylo to nejmensi... rozdil ve framerate mezi very high DX9 a very high DX10 je nekdy az 100procent, prumerne je narust kolem 70procent... to je to o cem tu ted mluvil Jecht

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8841
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 09 lis 2007 17:49

maxxz píše:Open GL s DX9 efektama - Quake 4
To je hrozně vtipný označení :D.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 09 lis 2007 17:50

tak není to snad tak ? Engine je kompletovanej pod Open GL a DX efekty se tam objevili nevim jak. Ale je tomu tak.
tento účet již není aktivní.


Zpět na „Notebooky a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti